Şimdi Ara

Turksat 4A Avrupa da Çekiy........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turksat 4*A Avrupada Çeliyormu beyler ben hollanda dayim kanal d fox HABERTURK show star hd ler çekmiyor.
    Yardımcı olabilecek varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fransadayim
    show turk,atv avrupa,euro star,euro d yayini alabiliyoruz
    ben showu bulamadim sadecde
  • Show Turk e Samsung Smart Tv si olan bakabiliyor mu? 11045 H 4800 Elle eklemede de cikmiyor. Kanal A yi buluyor yani bi cakisma var. Cözen var mi bu sorunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart tv de bende bulamadim show tv yi
  • Biliyorum hocam show turku
    ama benim tv de bulamadim
    verilen kanal listelerini de ulke seciminde turkiye olmadigi icinde kanal listelerini kabul etmiyor malesef
  • Show Turk Kanal A ile cakisiyor. Buna cözüm yok mu acaba? Bende cikmiyor komsudada cikmiyor. Ben Almanyadayim malesef türkiye yayinlari bize yasak. Ben böyle bölen uyduyuda yapanida icat edenide tövbe tövbe gelde sövme

• Hani bu 4a uydusu avrupa ve afrikadan da çekecekti ne oldu büyük kanalların çoğu yok biz üvey evlat olduk yaww

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tv menüsünde ülke seçimini diğer (other) yaparsanız kanal listesi yüklenir, yalniz Hd kanallardan çoğu yok , bende sadece trt semerkant ve a haber hd versiyonları var.

Mevcut sistemle eskiden atv ve star izleyebiliyordum ama şu an onlari da izleyemiyorum... daha berbat ettiler

• hgw7 H kullanıcısına yanıt
    Bizler hep üvey evlattik zaten. Demokrasi bile yok. Onca toplu yazilarda gönderildi Avrupa kanallarina hayir diye. Arada kalite farki var. Avrupaya sans oyunu türkiyeye ya film yada dizi.

• Cpt_Kurt C kullanıcısına yanıt
    Aynen eskiden star tv çekerdi ntvspor çekerdi şimdi hepden gitti nasıl yaparız bu işin çözümünü turksat mi arayalım ne yapalım

• Türksat bilgi edinmeye bi mail attım, bakalım ne cevap gelecek. Sizde durum ne hangi donanımla hangi kanalları bulamadiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgw7 -- 21 Eylül 2014; 16:17:41 >
  • Show Turk mesela cikmiyor.Donanim olarak Samsung Smart TV.Ben Almanyadayim

• Çok dilli yayın yapan Türk HD kanalların AB ülkelerinde yayın yapması zor. AB'de ancak EURO kanalları alır. STAR HD, KANAL D HD, ATV HD gibi kanalları beklemeyin, bunların hepsi doğu kapsamında yayın yapıyor. TRT HD, SEMERKAND HD filan izleyebilirsiniz. Doğu kapsamında olanları ancak civardaki ülkeler izleyebilir, Yunanistan'ın bir kısmı, Bulgaristan v.s. Çok dilli kanallar (özellikle İngilizce ise) AB'de yayın için EBU'ya para ödemek zorunda, Avrupa'dan reklam gelmediği içinde kanallar AB için lisans parası ödemezler.
  • Lisans sorunu yok ben ögrendim.Tamamen rant meselesi. Avrupa Kanallarindaki reklam ranti malesef cok büyükmüs. Avrupa Kanali onun icin var.

• Turksatin cevabına göre kapsama alanında bulunuyorsak yayın almamiz lazimmis

• Cok alakasiz bi freknsdan buldum show turk u
  • İSTERSE UZAYDA DA ÇEKSİN DOĞRU DÜZGÜN KANAL YOKKİ.

HER KANALDA ZULALALALA BONZAİ ŞARKISI ÇALIYOR
  • bütün kanllar var fox tv tv8 hiç yok star paketi akşam saatleri geliyor sabah 9 a kadar günün geri kalanında sinyal yok malesef avusturyada durum bu. 300 cm lik çanak ile star tüm gün alınabilir diyolar fakat tv8 fox alınmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Cok alakasiz bi freknsdan buldum show turk u

Hangi frekans ta buldugunu yazaydin iyiydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Cok alakasiz bi freknsdan buldum show turk u

Hangi frekans ta buldugunu yazaydin iyiydi...

normalde olması gereken frekans 11047 veya (11048) | Pol: H | SR: 4795
    samsung es7000 serisi tv de degeri 11047 yada 11048 girildiğinde nedense 11039 da arama yapıyordu ve kanal A cıkıyordu ancak 11050 Pol: H | SR: 4795 arama yaptım show turku buldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.