Şimdi Ara

Türksat 4A Çöplüktür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni uydu atılacaktı. Atıldı da. Yeni kanallar gelecek, içerik zenginleşecekti. Peki ne oldu? Hd kanallar çok sınırlı sayıda. Reklam,satış (arsa mı dersin ne arasan var) kanallarıyla kalitesizliğin dibine batmış durumda. Adam akıllı yayın yapan kanal yetersiz. Güya 500 civarı şifresiz kanalımız var.

• yabancı uydu tak izle keyfine bakk
  • ismiKdr İ kullanıcısına yanıt
    O da birşey mi star, trt, samanyolu vs. kanallardan filmleri çekip logoyu buzlayarak korsan yayın yapan onlarca kanal var her ay isim değiştiriyor. rtük bunları nasıl barındırıyor anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

O da birşey mi star, trt, samanyolu vs. kanallardan filmleri çekip logoyu buzlayarak korsan yayın yapan onlarca kanal var her ay isim değiştiriyor. rtük bunları nasıl barındırıyor anlamak mümkün değil.
    o uydunun bedelini biz ödedik vergilerle. rezalete bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 28 Ağustos 2015; 12:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emopi

Alıntıları Göster
    türksat 3 ada trt hd ler ful çekiyordu şimdi sinyal sorunu yaşıyorum

demekki yeni teknoloji her zaman en iyisi diye bir şey yok
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102121167 Sebebini burada anlatmıştım. Yayıncılık lisanslarını yurtdışından(özellikle Avrupadan) aldıkları için ülkemizin müdahale etme şansı yok.
    Tek yolu uydu sözleşmelerini iptal etmek diyecem, bunlar uyduya çıkarken kendi adlarına tp kiralamıyorlar gibi. Aynı tplerden yayın yapmalarından belli. Büyük ihtimalle başka birisi TP kiralayıp, bunlara alt kira yaparak devrediyordur.
  • Cok haklisin hocam kanallar cop
  • İzlememek en iyisi hocam
    Açıyorum televizyonu 5 dakika izlemeden kapatıyorum
    İzlemeyince sinirin falanda bozulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

İzlememek en iyisi hocam
    Açıyorum televizyonu 5 dakika izlemeden kapatıyorum
    İzlemeyince sinirin falanda bozulmuyor
    Astra çekse orada güzel kanallar var ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: emopi

Hayır radyo tvler her ay binlerce dolar ödeme yapıyor Türksat'a !
  • Televizyon izleme aliskanligim pek yoktur haftada toplasan 1 saat anca oda haber zaten.

Tv yayinciligi benim gorusum .2000 li yillarin basi ile birlikte resmen coktu.izleyen izler bu benim fikrim.BBG ile baslayan yarismalar olsun.İnsanlara kavga gurultu asiladilar.Senelerdir uzerine katarak degil igrencleserek devam edip gitti.oysaki daha once CARKİFELEK olsun TURNİKE olsun bizde bunlari gorduk.o yillarda TV daha dogrusu uydu bile yok iken catalli antenlerimizle izlerdik komsular gelir muhabbet koyu .sabah ise gdecek buyuklerimiz asla dert etmezdi gece gec saatlere kadar sohbeti.ve hatta gun icinde donen yabanci fragmanlardaki filmleri mahallede konusur saatini beklerdik cayi cekirdegi hazirlayip :).Misal en alta inelim cocuk programlari gayet egiticiydi.susam sokagi gbi keza cizgi filmlerede daha bi guzeldi.Ben susam sokagi kadar okula gitmeden biseylerleri ogrenecegim program heralde yeryuzune gelmez artik.

Gunumuze donelim.Acun ile baslayan sacma sapan yarisma programlari ile ne amaclaniyor?? Hirs ..para ...kavga insanlari egiten bisey yok.ayrica evlilik programlari ..evlilik degil mazotunun parasini nasil cikaririm.yasli biriyle evlenip olmesini bekleyip mirasina erken konarim dyen bayan tabir etttigimiz ama hanimefendilikle bayanlikla alakasi olmayan insanlarla doldu
    Kezban dye tabir ettiklerimizi saymiyorum ble onlar ayri bi dert zaten ha ben yazimin en basindada dedim tv kulturum yok
    Sadece haber ara sira netten film indirir izlerim.

Dahada acisi kanallarin bollugu 1000 tane kanal var 800 ü yok cinsel hap satis.yok efendim gergedan yok. 5S (iphome degl java) yok kuran seti (adam belki hristiyan yada musevi) :) yok tablet yok bal yok diz kremi bunlar yetmezmis gbi birde muzik dinlemek icin actigim kanallarin altinda "ben isde su memleketten ali riza...gorusmek isteyen bayanlari bekliyorum 053....dye devam eden arkadas copcatan kanallari.yahu bu devlet hicmi bi kontrol mekanizmasi yok.al frekans ali babanin ciftligi gibi islet mi ? Dyorlar ne dyorlar .Sahtecilik erotizm.ahlaksizlik almis basini gitmis.Kafasini telefona gomup selam dahi almayanlaro saymiyorum bile neyse ben yine doldum.kusura bakmayon arkadas baslikda cöp demis.ama bence coplukdende ote b..cukuru resmen.Bilmeden kirici bisey yazdiysam affola herkesin kendi gorusudur buda benimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 30 Ağustos 2015; 17:53:32 >

• Yeni Bomba
    "RTL HD ve RTL 2 HD logolu kanallar 22.12.2015 23:59 itibariyle yayıncı kuruluş ile yapılan anlaşma sonucunda Tele dünya dijital yayın platformundan kaldırılmıştır. "
    neden diyorsunuz tekrar anlaşma yapılacak mı diye soruyorsunuz Yanıt yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk izmir -- 23 Aralık 2015; 20:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk izmir

Yeni Bomba
    "RTL HD ve RTL 2 HD logolu kanallar 22.12.2015 23:59 itibariyle yayıncı kuruluş ile yapılan anlaşma sonucunda Tele dünya dijital yayın platformundan kaldırılmıştır. "
    neden diyorsunuz tekrar anlaşma yapılacak mı diye soruyorsunuz Yanıt yok
    Ben en azından Türkiye liginin ve Şampiyonlar liginin tüm maçlarının bu ülkede şifresiz izlettirilmesinden yanayım. Yine bedava değil ki. TRT vergisi diye birşey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismiKdr

Yeni uydu atılacaktı. Atıldı da. Yeni kanallar gelecek, içerik zenginleşecekti. Peki ne oldu? Hd kanallar çok sınırlı sayıda. Reklam,satış (arsa mı dersin ne arasan var) kanallarıyla kalitesizliğin dibine batmış durumda. Adam akıllı yayın yapan kanal yetersiz. Güya 500 civarı şifresiz kanalımız var.

+1 tamamıyla katılıyorum
  • Türksatın suçu yok aslında. Yayınların içeriği biz kullanıcılara bağlı biraz.

Şimdi sen Uğur Meleke değil Ahmet Çakar Erman Toroğlu tercih edersen yayıncı tabii ki onu sunacak. Bir kelime bir işlem gibi bir yarışma yerine Çarkıfelek gibi eşim bilir gibi yarışmalar izlersen Acun gibi yapımcıların saçma yarışmalarına kalırsın. Aynı şekilde dizi filmlerde öyle. Ne kadar güzel yapımlar dört bölümde veda etti ekrana. Çünkü izlenme oranı düşük yani "kurtarmıyor".

Reyting canavarı biziz.Yanlış tercih yapıyoruz ceremesini çocuklar çekecek. Boş bir nesil geliyor diyoruz ama bizde dolu değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --tamer--

Türksatın suçu yok aslında. Yayınların içeriği biz kullanıcılara bağlı biraz.

Şimdi sen Uğur Meleke değil Ahmet Çakar Erman Toroğlu tercih edersen yayıncı tabii ki onu sunacak. Bir kelime bir işlem gibi bir yarışma yerine Çarkıfelek gibi eşim bilir gibi yarışmalar izlersen Acun gibi yapımcıların saçma yarışmalarına kalırsın. Aynı şekilde dizi filmlerde öyle. Ne kadar güzel yapımlar dört bölümde veda etti ekrana. Çünkü izlenme oranı düşük yani "kurtarmıyor".

Reyting canavarı biziz.Yanlış tercih yapıyoruz ceremesini çocuklar çekecek. Boş bir nesil geliyor diyoruz ama bizde dolu değiliz.
    Cine5 de kapandı

• Bütün ulusal kanallar hd oldu. Beleşe ne bekliyorsunuz arkadaş? Gidin para verin digiturk alın o zaman. Ya da şöyle diyelim az yiyin de bir platform alın evinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bütün ulusal kanallar hd oldu. Beleşe ne bekliyorsunuz arkadaş? Gidin para verin digiturk alın o zaman. Ya da şöyle diyelim az yiyin de bir platform alın evinize.
    samanyolundan boşalan tp yi hemen çerçöp kanalı doldurmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

samanyolundan boşalan tp yi hemen çerçöp kanalı doldurmuşlar

Alıntıları Göster
    saman tv de çöptü yerinide çöplere bıraktı gayet normal hocam

• Geçenlerde kapatılan 80 kanalın çoğu kapalı duruyor, ama yenileri turemiş. Ozellikle Saman grubunun frekansında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.