Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
348.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru yere mi yazıyorum biliyorum, umarım yardımcı olursunuz

uydu alıcım bir kaç kanal dışında (ntv, ntv spor, star, cnbce, kanal-d, ve bir kaç yerel kanal)
    diğer kanallar için sinyal yok veya zayıf sinyal uyarısı veriyor

uydu alıcısı başka bir çanak+tv de problem çıkarmadan çalışıyor

çanağın konumunda veya lnb de mi problem vardır?

veya başka bir problem mi vardır?
  • kilimanjaro34 kullanıcısına yanıt
    ah be kardeşim altı üstü bir bütçe verecektin ya.

dediğin gibi o miniler çok dandik bulaşma sakın.

bunu öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: haraf

doğru yere mi yazıyorum biliyorum, umarım yardımcı olursunuz

uydu alıcım bir kaç kanal dışında (ntv, ntv spor, star, cnbce, kanal-d, ve bir kaç yerel kanal)
    diğer kanallar için sinyal yok veya zayıf sinyal uyarısı veriyor

uydu alıcısı başka bir çanak+tv de problem çıkarmadan çalışıyor

çanağın konumunda veya lnb de mi problem vardır?

veya başka bir problem mi vardır?

evet hocam çanağa veya LNB ye bakılabilir.

kablolardada sıkıntı olabilir eski ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: kilimanjaro34

Yani kafamdan geçen net bir rakam yok. Önceliğim, sorunsuz kullanacağım bir cihaz olması...

yahu kardeşim tamam da 500 liraya bile uydu var.

bütçe belirtmek zorundasın.

Mesela bu ürünü sorunsuz kullanabilir miyim ve görüntü kalitesi tatmin eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ah be kardeşim altı üstü bir bütçe verecektin ya.

dediğin gibi o miniler çok dandik bulaşma sakın.

http://www.hepsiburada.com/liste/neta-hd-6400-usbmedia-player-full-hd-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evnetadsr6400&categoryId=155057

bunu öneririm

Ups, cevaplamışsınız, yeni gördüm

• kilimanjaro34 kullanıcısına yanıt
    alternatif olarak buda olabilir.

vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://vatanbilgisayar.com/nextstar-ye-18000hd-tkgs--turksat-kanal-guncelleme-sistemi---hdmiusbavi.html?srt=PU

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Minilerin hepsi pişman eder mi? Hepsiburada da en çok satan ürün aşağıdakiymiş ve yorumlar da olumlu:

www.hepsiburada.com
    Next Minix HD Black 2 +Plus Digital HD Uydu Alıcısı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/m/next-minix-black-plus-full-hd-mini-uydu-alicisi-usbdivx-iptv-pvr--p-EVNEXTMINIXBLACKP

• quote:

Orijinalden alıntı: kilimanjaro34

Minilerin hepsi pişman eder mi? Hepsiburada da en çok satan ürün aşağıdakiymiş ve yorumlar da olumlu:

http://www.hepsiburada.com/m/next-minix-black-plus-full-hd-mini-uydu-alicisi-usbdivx-iptv-pvr--p-EVNEXTMINIXBLACKP

Ben önermiyorum çevremde gördüm menüleri felan dandik oluyor ve normal uydularda olan özellikler olmayabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkanzorlu19

Kardeşim uydumuz sunny senelerdir.qyqrladigim bir şeyler oldu komşularin akrabalarin diğer uydumuzun hatta sunny de ayarlamistim 4a ilk çıktığında. Sorunum bu üç frekansida denedim 2 sinde program bulunamadi diyo 1 inde sadece 10 tane arapça kanal buluyor . Tek tek elle arayim dedim onuda bulmuyor cildircam yardım et MARKA sunny at-10051

fabrika ayarlarına dönüp tüm kanalları sil.

ondan sonra uydu ayarlarını ilk sayfadaki gibi yap.

sonra tekrar arat.

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Beyler hd ye geçtikten sonra tahminen 10 gündür felan star ve kanal D yok. Bunları ücretsiz hd yayını bıraktı mı? İnternette çok aradım ama bulamadım yeni frekansları varsa paylaşır mısınız?

bıraktı

Sorunu buldum sat kablosunun priz yeri ocağa yakın olduğu için giriş yeri iyice pas tutup çürümüş bu yüZden elektriği iletmiyor

• Topigi götüren kişiyi engellemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanzorlu19

Sorunu buldum sat kablosunun priz yeri ocağa yakın olduğu için giriş yeri iyice pas tutup çürümüş bu yüZden elektriği iletmiyor

yapma ya, aman hocam dikkat edin o konularda.
  • Eline emeğine sağlık. Çok faydalı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muraks

Eline emeğine sağlık. Çok faydalı oldu.

rica ederim, faydalı olabildiysek ne mutlu bize.
  • Hocam bu uydu olayından pek anlamıyorum yardım edebilirsen çok sevinirim.

Babam Technobox Gold Q5 Mini FTA adında bir uydu almış bu uydu cihazı ile şifreli kanalları açma imkanımız varmıdır ? Discovery channel bile açılsa yeter.

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 12 Kasım 2014; 14:44:37 >
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    en basiti olan biss şifresi girme olayı var bunun haricinde cihazın kendine özel forumunda anlatımlarını veya dosyalarını bulman gerekiyor.

işte zamanında alırken ne olacak en ucuzunu alalım dersen şimdi bunları bulman çok zor olur.

hiremco, nextstar gibi markalarda böyle şeyler çok basit.
  • next ye 2000 fta usb uydu cihazına sahibim. Uydudan otomatik kanal tarama yaptık 400 civarında kanal buldu ama aralarında ,Kanal A,Beyaz tv da dahil olmak üzere 10 dan fazla kanal arama da çıkmadı. Frekans Bilgileri ni manuel olarak da girdik ama yine gözükmüyor. hatta 11844 V 2222 frekanslarını girdiğimizde Türksat tanıtım kanalı dahi çıkmıyor
    Sorunu nasıl çözebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: telit35

next ye 2000 fta usb uydu cihazına sahibim. Uydudan otomatik kanal tarama yaptık 400 civarında kanal buldu ama aralarında ,Kanal A,Beyaz tv da dahil olmak üzere 10 dan fazla kanal arama da çıkmadı. Frekans Bilgileri ni manuel olarak da girdik ama yine gözükmüyor. hatta 11844 V 2222 frekanslarını girdiğimizde Türksat tanıtım kanalı dahi çıkmıyor
    Sorunu nasıl çözebiliriz

kardeşim ilk önce cihazı fabrika ayarlarına döndür ve bütün kanalları sil.

türksat 3A var ise eğer en son verdiğim 3. frekans ile ŞEBEKE veya NETWORK açıkken arama yaptır.

12380

27500

V
  • Selam Arkadaslar Bende konuya yeni dahil oluyorum. Fransada yasayan bir gurbetciyim ve en basindan beri verilen frekanslar burada tutmuyor yani sinyal vermiyor. Bu sebebte sanirim kanallarin euro kanallarini yayinlatma mecburiyeti sanirim. TR deki kanallarin hepsini almamamiz icin simdi ne yapmamiz gerekiyor bana yardimci olursaniz sevinirim ufakdan uydu isleriyle ugrasiyorum ve suanda eski sistemdeki cihazlar basimin derdi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennywise32

Selam Arkadaslar Bende konuya yeni dahil oluyorum. Fransada yasayan bir gurbetciyim ve en basindan beri verilen frekanslar burada tutmuyor yani sinyal vermiyor. Bu sebebte sanirim kanallarin euro kanallarini yayinlatma mecburiyeti sanirim. TR deki kanallarin hepsini almamamiz icin simdi ne yapmamiz gerekiyor bana yardimci olursaniz sevinirim ufakdan uydu isleriyle ugrasiyorum ve suanda eski sistemdeki cihazlar basimin derdi oldu.

dostum anlatıldığı gibi yapacaksın işte ilk sayfaya baktın mı ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Harfiyen yaptim ve hicbir sinyal yol. uydu yon bulucu cihazimi guncelledim 4a ya uydun ondan normal ama is recever gelince yok sinyal avrupada sanirim frekans baska olacak.
    Bir arkadasim uydu yonunu astra seciyor ve tamami olmasada 120 turk kanali buluyor degisik bir yontem anlam vermekte guc geldi ama fransada turksat cekmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.