Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
348.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pennywise32

Harfiyen yaptim ve hicbir sinyal yol. uydu yon bulucu cihazimi guncelledim 4a ya uydun ondan normal ama is recever gelince yok sinyal avrupada sanirim frekans baska olacak.
    Bir arkadasim uydu yonunu astra seciyor ve tamami olmasada 120 turk kanali buluyor degisik bir yontem anlam vermekte guc geldi ama fransada turksat cekmiyor

hocam o zaman onu bilemeyeceğim araştırın :)
  • hocam ellerine sağlık. evdeki bütün uyduları ayarladım.

bitek decktron dan korax a dönüştürdüğüm uydu alıcısında sıkıntı oldu o bu ayarlarla bulmadı kanalları. bende aradım ettim kanal listesi buldum onu usb ile yükledim alıcıya.

korax56600 markalı alıcıyla sıkıntı yaşayan olursa yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbowen

hocam ellerine sağlık. evdeki bütün uyduları ayarladım.

bitek decktron dan korax a dönüştürdüğüm uydu alıcısında sıkıntı oldu o bu ayarlarla bulmadı kanalları. bende aradım ettim kanal listesi buldum onu usb ile yükledim alıcıya.

korax56600 markalı alıcıyla sıkıntı yaşayan olursa yardımcı olabilirim

rica ederim hocam, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: telit35

next ye 2000 fta usb uydu cihazına sahibim. Uydudan otomatik kanal tarama yaptık 400 civarında kanal buldu ama aralarında ,Kanal A,Beyaz tv da dahil olmak üzere 10 dan fazla kanal arama da çıkmadı. Frekans Bilgileri ni manuel olarak da girdik ama yine gözükmüyor. hatta 11844 V 2222 frekanslarını girdiğimizde Türksat tanıtım kanalı dahi çıkmıyor
    Sorunu nasıl çözebiliriz

kardeşim ilk önce cihazı fabrika ayarlarına döndür ve bütün kanalları sil.

türksat 3A var ise eğer en son verdiğim 3. frekans ile ŞEBEKE veya NETWORK açıkken arama yaptır.

12380

27500

V

11844 V 2222 de sinyal 0 12380 V 27500 de de sıfır verdiğiniz 11747 H 27500 frekansta kanalları buluyor ama Kanal A,Beyaz tv da dahil olmak üzere 10 dan fazla kanal arama da çıkmadı sorun neden kaynaklanabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: telit35

11844 V 2222 de sinyal 0 12380 V 27500 de de sıfır verdiğiniz 11747 H 27500 frekansta kanalları buluyor ama Kanal A,Beyaz tv da dahil olmak üzere 10 dan fazla kanal arama da çıkmadı sorun neden kaynaklanabilir ?

varolan uyduyu silip sıfırdan yeni uydu kurup ayarları verdiğim şekilde ayarla ve tekrar ara hala bulmuyorsa olmuyor yani yapacak birşey yok.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Murat Hocam,

emeğinize sağlık. yeni aldığın panc. plazmanın dahili uydusunu servis bile ayarlamadan gitti, bu başlık ve sizin bilgilendirme mesajınız sayesinde kolayca yaptım.

Teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

Murat Hocam,

emeğinize sağlık. yeni aldığın panc. plazmanın dahili uydusunu servis bile ayarlamadan gitti, bu başlık ve sizin bilgilendirme mesajınız sayesinde kolayca yaptım.

Teşekkür ederim..

rica ederim hocam hayırlı olsun, keyifli seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Kasım 2014; 19:54:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

Murat Hocam,

Teşekkür ederim..

rica ederim hocam hayırlı olsun, keyifli seyirler.

kanal d H ve star h kanalları galiba artık uyduda şifreli, onları açmıyor şifreli kanal uyarısı veriyor, diğer tüm kanalları ayarladım..

• by_fx kullanıcısına yanıt
    Maalesef kapattılar yayını ilk önce bir bakın dediler herhalde sonrada paralıya geçiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba LG 50LB670 Webos tv'm var.ayarları anlatıldığı gibi yapıyorum ama her seferinde sadece 29 tv kanalı 15 radyo kanalı buluyor ve hd kanallar da yok.

Diseq a,b denedim.

Binada ortak çanak ve merkezi sistem var.

Ayarlarda mevcut uydu : Turksat 42.0E olarak gözüküyor.

Ne yapabilirim?
     TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 24 Kasım 2014; 20:59:55 >

• aktifnet kullanıcısına yanıt
    yeni frekansı deniyorsun değil mi ?

LG ' yi gösterdiğim gibi ayarladım ben oldu.
  • Jameson 3003 hd dsmart modülün suresi bitince kanallar gitti. Fabrika ayarlarına donup arama yapıyorum kanal çıkmıyor. Uyduda turksat 19 da idi. Simdi 1 de bundan mi anlamadım. Tpleri girdim,frekansları girdim.şebeke arama aktif herşeyi yaptim olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 25 Kasım 2014; 19:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcery

Jameson 3003 hd dsmart modülün suresi bitince kanallar gitti. Fabrika ayarlarına donup arama yapıyorum kanal çıkmıyor. Uyduda turksat 19 da idi. Simdi 1 de bundan mi anlamadım. Tpleri girdim,frekansları girdim.şebeke arama aktif herşeyi yaptim olmuyor.

sil türksatı yeni uydu ekle ayarlarını anlatıldığı gibi yap sonra arama menüsünden onu seçerek 3.frekansı arat şebeke açık halde.
  • quote:

yeni frekansı deniyorsun değil mi ?

LG ' yi gösterdiğim gibi ayarladım ben oldu.

Evet, belirttiğiniz 3 frekansı da deniyorum yok. sinyal %32 gözüküyor 29 kanal buluyor,

tüm kanalları sildim, dün gece bir ara sinyal %80'lere çıktı. acaba kablomda mı sıkıntı var?

duvardaki prizden tv'ye başlanan 2 metrelik kablo böyle bir sıkıntı yaratabilir mi?
  • aktifnet kullanıcısına yanıt
    Heh bak o da olabilir anten tesisatınızı kontrolden geçirmenizi öneririm.

• quote:

Heh bak o da olabilir anten tesisatınızı kontrolden geçirmenizi öneririm.

Dün akşam uydu servisi çağırdım eve.merkezi sistemi bağlayan kişi kabloların uçlarını rasgele takmış.kablolar birbirine temas ediyormuş ve kısa devre yapıyormuş.bu yüzden sinyal alamıyormuşum.Nasıl is yapmışlar anlamadım.kablonun ucunu güzelce temizleyip taktı,sinyal %100 oldu.İlginiz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

Dün akşam uydu servisi çağırdım eve.merkezi sistemi bağlayan kişi kabloların uçlarını rasgele takmış.kablolar birbirine temas ediyormuş ve kısa devre yapıyormuş.bu yüzden sinyal alamıyormuşum.Nasıl is yapmışlar anlamadım.kablonun ucunu güzelce temizleyip taktı,sinyal %100 oldu.İlginiz için teşekkür ederim.

daha önce başıma geldi bir yakınımda aynı şey vardı ek yapmış araya onu düzelttikten sonra gelmişti onda da.

sorunu çözmenize sevindim en azından yol gösterdik, keyifli seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Kasım 2014; 21:00:51 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm frekansları denedim ama Tv8 ve Fox tv yüklenmedi problem ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Hocam tüm frekansları denedim ama Tv8 ve Fox tv yüklenmedi problem ne?

hocam böyle soru yok ki 2 tane kanal olmadı problem ne ? ne demek bu :)

kendi frekanslarından tarat, aynı uyduyu farklı anten ile dene vs. arada oluyor böyle şeyler bende 1 ay önce ayarladığım yerde flash tv , cine 5 bulmuyordu geçen gittim arattırdım tak diye buldu.

oluyor yani bazen böyle şeyler.
  • YUMATU HD MİNİ için
    Menu+(Kanal arama+Anten Ayarı) şimdi karşımıza uydular çıkacak(Turksat 2a veya 3a veya 4a hangisi çıkarsa çıksın Turksatı üzerinde durun veya türksatı ok ile seçin+”GOTO” tuşuna basın karşınıza frekanslar çıkacak frekans 11844 sembol 02222 Polarizasyon V seçilip “OK” tuşu ile onaylayın.Şimdi En önemli noktası Frekansı kaydettiken sonra kumanda ile kaydettiğimiz frakans üzerine geliyoruz ve tarama seçeneğini seçin Kumandada MAVİ TUŞA BASIN(seceneklerde” tarama yazar”) “TARAMA MODUNU” NETWORK” OLARAK DEĞİŞTİR VE YİNE MAVİ TUŞU BASIN(seçeneklerde tarama) ve Kanalların hepsi gelecektir.

Arkadaşlar ben yukardaki tüm işlemleri yapıyorum ancak 1 saniyelik taramadan sonra 0 kanal listesi ile kayıt yapıyor. Anlayacağınız olmuyor bu konuda yardım edebilir misiniz? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.