Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
52
Favori
348.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam teşekkürler ben becerememişim. Tekrar denedim oldu nasıl olduysa.
  • Birde şu var kimi zaman transponder ekleyince buluyor kimi zamanda uydu seçeneklerinde ( türksat, hotbird, astra vs. olan yerde) uyduyu seçip arama yapınca çıkıyor dikkat edin tp eklemeyle olmazsa seçili uydu üzerinden aratin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Hocam teşekkürler ben becerememişim. Tekrar denedim oldu nasıl olduysa.

oluyor kardeş bazen böyle şeyler aman olduysa elleme.
  • ben anlamadım bu işten bişey. jameson 2014hd uydu alıcısı var tp giriyorum manuel olarak eksik kanalları yine de görmüyor. kesinlikte jameson marka ürün almayın herhalde şu tvde reklamları çıkan 100tllik cep telefonları gibi bişey olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexpos

ben anlamadım bu işten bişey. jameson 2014hd uydu alıcısı var tp giriyorum manuel olarak eksik kanalları yine de görmüyor. kesinlikte jameson marka ürün almayın herhalde şu tvde reklamları çıkan 100tllik cep telefonları gibi bişey olmalı.

eski uydunuzu silip yeni birtane buradaki ayarları girerek tanımlayın ve sonra şu 3 tane tp yi tek tek deneyin.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    listedi tüm uyduları sildim 42e turksatı ekledim ayarları yaptım tp olarak 3 tanesini ekledim ve tarattım değişen birşey olmadı yine eksik kanallar yok. hem bu 3 tpnin sinyali yok. ayrıca trtnin paket frekansını girip arattım gelmiyor kahrolası. show tv cnn turk haberturk falan var ve bir sürü saçma sapan kanal dolu. saçlı sakallı hacı hoca dolu burası söküp atacam sonunda hiç bu kadar sinir olmamaıştım. nedendir acaba bu sorun uydu alıcısı 4 5 ay önceye kadar sorunsuz bütün kanallar vardı
  • quote:

listedi tüm uyduları sildim 42e turksatı ekledim ayarları yaptım tp olarak 3 tanesini ekledim ve tarattım değişen birşey olmadı yine eksik kanallar yok. hem bu 3 tpnin sinyali yok. ayrıca trtnin paket frekansını girip arattım gelmiyor kahrolası. show tv cnn turk haberturk falan var ve bir sürü saçma sapan kanal dolu. saçlı sakallı hacı hoca dolu burası söküp atacam sonunda hiç bu kadar sinir olmamaıştım. nedendir acaba bu sorun uydu alıcısı 4 5 ay önceye kadar sorunsuz bütün kanallar vardı

evet bazen maalesef böyle olabiliyor.

en son çare yazılım güncellemesi deneniyor ama o uydunun yeni yazılımı yayınlamış mıdır şüpheli.
    jameson yazılım güncellemesi sunmuyor bildiğiniz markalardan şaşmayın arkadaşlar sonra böyle hacı hoca izler durursunuz
  • quote:

jameson yazılım güncellemesi sunmuyor bildiğiniz markalardan şaşmayın arkadaşlar sonra böyle hacı hoca izler durursunuz

evet maalesef ben zaten herkese mümkün oldukça biraz daha fazla ver kaliteli ürün al derim bu yüzden geri dönüşü olmuyor işte böyle.
    hocam peki hangi markayı modeli önerebilirsiniz hd olarak? bir de usb flash disk ile film izleyebilirsem güzel olur.
  • quote:

hocam peki hangi markayı modeli önerebilirsiniz hd olarak? bir de usb flash disk ile film izleyebilirsem güzel olur.

yeri burası değil özel mesaj ile gel yardımcı olacağım dostum.
  • sabah tv açtıgımda hiç bir yayın yok tarama filan yaptım kanal bulamadı , sonradan uydu ayarlarına bakarken sinyal gücü ve sinyal kalitesinin her ikisininde % 0 oldugunu fark ettim ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

sabah tv açtıgımda hiç bir yayın yok tarama filan yaptım kanal bulamadı , sonradan uydu ayarlarına bakarken sinyal gücü ve sinyal kalitesinin her ikisininde % 0 oldugunu fark ettim ne yapmalıyım ?

daha öncede yaşadım kablo bağlantılarını kontrol et veya çanak antenini.
  • Tesekkürler konu için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg lm 640s bır turlu beceremedım 4a yı.
    frekasları gırıyorum ama hala 11844 den arama yapıyor otomatık aramada bırı yardımcı olabılr mı?
  • _trapzone_ kullanıcısına yanıt
    Frekans girmeden oto arama yapan bi menüsü olucaktı onun orayı deneyin bulursanız

• Arkadaşlar bende next nexstar ye-18000hd modeli var. Uzun süredir kenarda duruyordu taktım fakat kurcaladım epey kanallar gelmiyor. Şfreli veya sinyal yok diyor. Fakat kanal 360 - trt hd vs çıkıyor. TP listesini de tek kalemde silme yok. Nasıl yol izleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Arkadaşlar bende next nexstar ye-18000hd modeli var. Uzun süredir kenarda duruyordu taktım fakat kurcaladım epey kanallar gelmiyor. Şfreli veya sinyal yok diyor. Fakat kanal 360 - trt hd vs çıkıyor. TP listesini de tek kalemde silme yok. Nasıl yol izleyeyim

Önceki sorularda cevaplandı, okuyunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Arkadaşlar bende next nexstar ye-18000hd modeli var. Uzun süredir kenarda duruyordu taktım fakat kurcaladım epey kanallar gelmiyor. Şfreli veya sinyal yok diyor. Fakat kanal 360 - trt hd vs çıkıyor. TP listesini de tek kalemde silme yok. Nasıl yol izleyeyim

Önceki sorularda cevaplandı, okuyunuz.

Şuan son ayarlamam:

Tüm TP listesini 96 adet tektek sildim toplu silme yok cihazda seçenek olarak

aşağıdaki ekranıma göre arattığımda 1-2sn içerisinde kanal bulunamadı uyarısı alıyorum

F by O n u R, on Flickr

• CooLBye kullanıcısına yanıt
    dostum daha önce de yazmıştım uyduyu sileceksiniz yeni uydu tanımlayacaksınız tp listesi boş olacak zaten sonra verdiğim 3 tane frekansı sondan başlayıp başa doğru deneyeceksiniz tek tek.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.