Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
52
Favori
348.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

dostum daha önce de yazmıştım uyduyu sileceksiniz yeni uydu tanımlayacaksınız tp listesi boş olacak zaten sonra verdiğim 3 tane frekansı sondan başlayıp başa doğru deneyeceksiniz tek tek.

Nerede hata yaptığımı bulamadım Murat Bey

3 frekans da anten ayarlarım: Universal 9750-10600 - port1

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU)
    Untitled by [url=https://www.flickr.com/people/31116048@N08/]

• CooLBye kullanıcısına yanıt
    resimleri [simage] yapınız.

eski olan uydunuzu sileceksiniz komple listeden. TURKSAT 2A/3A yazıyorya onu sileceksin kardeşim.

kendin elle ekleyeceksin verdiğin ayarları yapacaksın adını istediğin gibi koy sonra tekrar aratacaksın, ha tekrar olmadı yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

resimleri [simage] yapınız.

eski olan uydunuzu sileceksiniz komple listeden. TURKSAT 2A/3A yazıyorya onu sileceksin kardeşim.

kendin elle ekleyeceksin verdiğin ayarları yapacaksın adını istediğin gibi koy sonra tekrar aratacaksın, ha tekrar olmadı yapacak birşey yok.

Hocam,

Turksat 2a3a silip kendim elle eklesemde aynı kapıya çıkıyor. Aranan frekans belli zaten değiştirmeyecektir ve de öyle oldu.

Uyducu arkadaşa gösterteceğiz mecburen

tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Turksat 2a3a silip kendim elle eklesemde aynı kapıya çıkıyor. Aranan frekans belli zaten değiştirmeyecektir ve de öyle oldu.

Uyducu arkadaşa gösterteceğiz mecburen

tşk

öyle değil işte ben bu şekilde sayamayacağım kadar çok kurulum yaptım.

yazılım güncellemesi felan varsa cihazın onu kurdurt arkadaşına.
  • salihbocX S kullanıcısına yanıt
    kardeşim kocaman konuyu alıntılamışsın gözüne çarpmadı mı hiç mafetmişsin ortalığı :)

hayırlı olsun içeriği silmen dileğiyle.
  • Bu arada arkadaşlar, kablolu tv frekans başlangıç e bitiş olarak ne girilmeli?
  • Bu konu ikidir hayatımı kurtarıyor. Açandan ve katkısı olanlardan Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ikidir hayatımı kurtarıyor. Açandan ve katkısı olanlardan Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Bu konu ikidir hayatımı kurtarıyor. Açandan ve katkısı olanlardan Allah razı olsun.

yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
  • Dahili uyduda Aspor ve Trtspor maçlarda şifre giriyor mu .......... Merkezi sistemde şifre girmiyorda ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Dahili uyduda Aspor ve Trtspor maçlarda şifre giriyor mu .......... Merkezi sistemde şifre girmiyorda ondan sordum

Asporu izlemem de TRT ' de giriyor.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    merkezi sistemden herhalde
  • Bloomberght birkaç gündür uydudan kayboldu. Bilgisi olan var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 7 Şubat 2015; 20:23:36 >
  • Çok yararlı oldu. Teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Bloomberght birkaç gündür uydudan kayboldu. Frekansı 11053/8000 H idi, ama hiç görüntü yok. Diğer kanallarda herhangi bir sorun yok. Tekrar taratıyorum sorun çözülmüyor.

Bilgisi olan var mı.

Aynen bizde de aynı sorun var nedenini veya çözümünü bilen yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoah

Çok yararlı oldu. Teşekkür ederim...

hayırlı olsun.

bloomberg için perşembe gecesi bakarım şuan evde değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Ocak 2015; 1:22:36 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bakabildiniz mi acaba. Birde yeni tarama yapıldığında Bloomberg ht kanalının çıkmadığını yani bulunmadığını söylüyor bazıları. Yeni tarama yaparak bakma şansınız varsa makbule geçer. Hala çözemedim ben sorunu..
  • Uydu alıcım Sunny At14200. Televizyonun uydusu ile şifreli maçları izleyemediğim için disec ile uydu cihazını da bağladım. Bazı kanalların olmadığını görünce fabrika ayarlarına geri dönüp ilk sayfadakileri defalarca yaptım. Bütün frekansları denedim olmadı. Uyduyu silip yeniden ekledim nafile olmadı. Tam pes etmişken diğer uyduları gezerken sirius 2-3 (4.8 E) uykusunda sinyal gördüm. 11747 H 27500 ile arama yaptım bütün kanalları buldu. Hatta Turksat da olmayanları da buldu. Şu anda 800 kanal oldu hala arıyor. TP bulma oranı 136/239 şu anda...
    Sıcağı sıcağına paylaşmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Bakabildiniz mi acaba. Birde yeni tarama yapıldığında Bloomberg ht kanalının çıkmadığını yani bulunmadığını söylüyor bazıları. Yeni tarama yaparak bakma şansınız varsa makbule geçer. Hala çözemedim ben sorunu..

baktım hocam bizde bir sorun yok.
  • Selamunaleykum arkadaşlar benim trthd paket komple gitti nedenini bulamadım güncelleme yaptım ama yine yok... bi sorun mu var acaba ....

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.