Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
348.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Lafmacun

quote:

quote:

Philips 39PFL3008K Led Tv için yardımcı olabilecek var mı? Arıyorum, topu topu 150 kanal buluyor ve ulusal kanalların çoğu yok.

11747 27500 H olanla arat ama ilk önce diğerlerini sil.

Hocam yine lazım oldu Nasıl yaptım inanın hatırlamıyorum. TP'leri nereden siliyorduk?
    Teşekkürler.

ilk sayfada anlatıma baktınız mı ?

Baktım hocam, philips tv için herhangi bir anlatım yok. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce tpleri silmiştim ama nereden siliniyor bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Philips 39PFL3008K Led Tv için yardımcı olabilecek var mı? Arıyorum, topu topu 150 kanal buluyor ve ulusal kanalların çoğu yok.

11747 27500 H olanla arat ama ilk önce diğerlerini sil.

Hocam yine lazım oldu Nasıl yaptım inanın hatırlamıyorum. TP'leri nereden siliyorduk?
    Teşekkürler.

ilk sayfada anlatıma baktınız mı ?

Baktım hocam, philips tv için herhangi bir anlatım yok. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce tpleri silmiştim ama nereden siliniyor bulamadım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tarama yaptırdığım bazı cihazlarda ( genellikle mini SCART uydu alıcılarında ) SHOW - STAR - KANAL D - ATV vs. vs. vs. kanallar çıkmıyor ama bu kanalların Avrupa'sı çıkıyor. Neden böyle oluyor acaba?

• İyi Geceler Herkese

Amstrad uydu alıcım var ve fabrika ayarlarına geri döndüm ne yaptıysam kanalları yükleyemiyorum 3 tane tp girdim sadece 5 kanal buluyor bana yardımcı olurmusunuz gerçekten çok madurum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_bilal

İyi Geceler Herkese

Amstrad uydu alıcım var ve fabrika ayarlarına geri döndüm ne yaptıysam kanalları yükleyemiyorum 3 tane tp girdim sadece 5 kanal buluyor bana yardımcı olurmusunuz gerçekten çok madurum şuan.

dostum yazdık eski uydunuzu silip yeni uydu oluşturun, ayarları da ilk sayfada mevcut sonra aratmayı deneyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anil_bilal

İyi Geceler Herkese

dostum yazdık eski uydunuzu silip yeni uydu oluşturun, ayarları da ilk sayfada mevcut sonra aratmayı deneyin.

Alıntıları Göster
    tarama yaptırdığım bazı cihazlarda ( genellikle mini SCART uydu alıcılarında ) SHOW - STAR - KANAL D - ATV vs. vs. vs. kanallar çıkmıyor ama bu kanalların Avrupa'sı çıkıyor. Neden böyle oluyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MOST WANTED GÖKHAN

tarama yaptırdığım bazı cihazlarda ( genellikle mini SCART uydu alıcılarında ) SHOW - STAR - KANAL D - ATV vs. vs. vs. kanallar çıkmıyor ama bu kanalların Avrupa'sı çıkıyor. Neden böyle oluyor acaba?

aynı çözümü uygulayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MOST WANTED GÖKHAN

aynı çözümü uygulayın.

Alıntıları Göster
    Philips 39PFL3008K Led Tv için uydu silme veya tp silme nasıl yapılır?

• Lafmacun L kullanıcısına yanıt
    bende olmadığı için bilmiyorum.
  • Trt spor ve trt haber frekans bilgilerini ve video pid, ses pis, pcr pid olarak paylaşabilir misiniz. İki kanalda göstermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack!

Trt spor ve trt haber frekans bilgilerini ve video pid, ses pis, pcr pid olarak paylaşabilir misiniz. İki kanalda göstermiyor.

iyi hatırlattınız

çıkmayan kanalları bu şekilde Audio ve Video PID girerek arattırmayı deneyiniz birde.

http://uydu.frekanslari.com/turksat-3a-uydu-frekanslari.html

Liste burada mevcut, olumlu dönüş alınırsa ilk sayfaya eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Şubat 2015; 0:30:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jack!

Trt spor ve trt haber frekans bilgilerini ve video pid, ses pis, pcr pid olarak paylaşabilir misiniz. İki kanalda göstermiyor.

iyi hatırlattınız

çıkmayan kanalları bu şekilde Audio ve Video PID girerek arattırmayı deneyiniz birde.

http://uydu.frekanslari.com/turksat-3a-uydu-frekanslari.html

Liste burada mevcut, olumlu dönüş alınırsa ilk sayfaya eklenir.
    Konu çok işime yaradı emeğine sağlık hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

ne demek hocam, konu amacına ulaştığı için sevindim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Şubat 2015; 1:39:55 >
  • gold master kullanıyorum diseqc ayarları yapamadım 3/4 doğrumu.

• taha435 T kullanıcısına yanıt
    Yapamadım derken?
    Diseqc üzerindeki girişlerin numarası var.
    Örneğin, 1 numaraya türksat lnb'si bağlı ise türksat üzerine gelip, diseqc ayarını 1, veya A seçeriz. 2 numaraya hotbird lnb'si bağlı ise hotbird üzerine gelip, diseqc ayarını 2, veya B yaparız. ...
    Diseqc motor varsa diseqc seçeneğini Motor yaparız. Uydu alıcısı motor desteklemiyorsa bu seçenek çıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Yapamadım derken?
    Diseqc üzerindeki girişlerin numarası var.
    Örneğin, 1 numaraya türksat lnb'si bağlı ise türksat üzerine gelip, diseqc ayarını 1, veya A seçeriz. 2 numaraya hotbird lnb'si bağlı ise hotbird üzerine gelip, diseqc ayarını 2, veya B yaparız. ...
    Diseqc motor varsa diseqc seçeneğini Motor yaparız. Uydu alıcısı motor desteklemiyorsa bu seçenek çıkmaz.
    merhaba sharp 60le652 led tv aldım daha önce diştürk disvir kullanıyordum sonra dijitürk eri verdikten sonra normal türksat kablosunu taktım uydu aklıcısı içinde olduğu dahili uydu alıcı kullanmadım malese arattığımda türksat 4a nın kanlarını buldu ama trt paketi hariç hepsin şifreli çıkıyor ve kanaları izleyemiyorum uydu ayarlarını yapamadım netten çok araştırdım bir sonuca ulaşamadım en son sizin forumunu baye zengin içerikli geldi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdieden teşşekür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leon

ne demek hocam, konu amacına ulaştığı için sevindim bende.

murta bey lütfen u konuda bana yardımcı olabilirmisinizmerhaba sharp 60le652 led tv aldım daha önce diştürk disvir kullanıyordum sonra dijitürk eri verdikten sonra normal türksat kablosunu taktım uydu aklıcısı içinde olduğu dahili uydu alıcı kullanmadım malese arattığımda türksat 4a nın kanlarını buldu ama trt paketi hariç hepsin şifreli çıkıyor ve kanaları izleyemiyorum uydu ayarlarını yapamadım netten çok araştırdım bir sonuca ulaşamadım en son sizin forumunu baye zengin içerikli geldi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdieden teşşekür ederim

• cet76 C kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef buradan bir görüş bildiremeyeceğim görmem lazım kendim karıştırmam lazım, ben burada genel ayarları yazdım olay ilk sayfada yazdığım gibi hep sadece farklı menülerde karıştırmaktan çekinmeyin ilk sayfadaki ayarlara bakarak kendinize uygulamaya çalışın, olmadı sharp hd tv ler için anlatım bakınız google veya youtube'tan.

• quote:

Hocam maalesef buradan bir görüş bildiremeyeceğim görmem lazım kendim karıştırmam lazım, ben burada genel ayarları yazdım olay ilk sayfada yazdığım gibi hep sadece farklı menülerde karıştırmaktan çekinmeyin ilk sayfadaki ayarlara bakarak kendinize uygulamaya çalışın, olmadı sharp hd tv ler için anlatım bakınız google veya youtube'tan.

murat bey ilginiz için teşşekür ederim öncelikle sharp hd tvler googleden çok baktım you tubeden bulamadım bildiğiniz varsa lütfen linkini verirmisiniz
  • cet76 C kullanıcısına yanıt
    Müsait olduğumda araştıracağım geceyi bulur ama size haber veririm.

• quote:

Müsait olduğumda araştıracağım geceyi bulur ama size haber veririm.

çok teşşekür ederim murat bey minattar olurum inanki şu anda tv de hiç bir şey izleyemiyorum sadece trt kanları açık diğerleri hepsi şifreli ve açılmıyor sizden haber bekliyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.