Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
347.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bir bakayım dedim hiçbirşeyin çıktığı yok alırken bunlara dikkat etseydiniz keşke, anlayan birisine gösterebilirsiniz olmaz ise harici uydu alıcısı almanız gerekecek.
  • dün akşam evde maçları izliyim dedim. Türsat3a 4a ya geçiş yapmıs galiba hiç bir kanalda sinyal yoktu. Konunun en başında yazanları tek tek yaptım sırası ile ama sinyal yüzde 1 ile 6 arası gidip gelip kanallarıda bulmuyor onboard-box uydu alıcısı yardımcı olabilicek varmı? Yada yeni bir uydu alıcısımı almayılım?
    Bu değişim olmadan önce sorunsuz izliyordum belki çok önceden değişmiştir ama ben odamdaki tv yi çok nadir açan biri olarak bu soruna çözüm arıyorum bu aksam beşiktaşımın macını izlemem lazm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrix -- 19 Şubat 2015; 15:49:03 >
  • sabrix kullanıcısına yanıt
    renktaşım daha önce de yazdığım gibi ayarlar o şekilde hertürlü denedin ise üzgünüm.
  • Bu işlerden hiçbir şey anlamıyorum da bir sorum olacaktı. Bizde Teledünya var. Otomatik olarak 4A'ya geçmiş midir yoksa benim de ilk sayfada dediklerinizi yapmam gerekiyor mu? Bi de bizde çanak anten yok. Yine de bu dediklerinizi yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi sistem değil mi o. Geçmiştir kendisi.
  • Mühendis murat sen de az degilsin hani.
    Bu kaçıncı banlanma ?
    Diline sahip olsana biraz.

• ne alakası var kardeşim
    Coğunlukla aynı topiclerde rastlaşıyorum
    Absurt bir yazısını hatırlamıyorum
    paylaşımcı ve ortayolu bulan birisi.
    Ne olduğunu bilmiyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedattozak

Mühendis murat sen de az degilsin hani.
    Bu kaçıncı banlanma ?
    Diline sahip olsana biraz.

hocam bilmediğiniz konuda ahkam kesmek biraz kötü olmuş buradaki yönetimin hepsi iyi niyetli insanlardan oluşmuyor ne yazıkki...

ama bundan sonra daha dikkatli olacağımı söyleyeyim en ufak prim bile vermemek gerekiyor bazılarına.

yeni sorularınızı sorabilirsiniz.
  • Ne bileyim.
    Valla ne diyorsun da engelleniyor mesela?
    Onlara ters gelen ne?

• Varmı türksatta yeni paket filan? boşuna tarama yaptırmayalım yeni bir şey yoksa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedattozak

Ne bileyim.
    Valla ne diyorsun da engelleniyor mesela?
    Onlara ters gelen ne?

Hocam bu burasıyla alakasız genel olarak çekememezlik diyelim, yaptığın işlerle çok dikkat çekersen ve bazılarını geçersen bu ülkede ayrıca bu zümrenin yandaşı değilsen önüne taşlar koyulmaya başlanıyor çok kez gördüm bunu, şimdi konumuza dönelim olur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Mart 2015; 20:34:55 >
  • Tamam.
    Anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Merkezi sistem değil mi o. Geçmiştir kendisi.

Hocam Digiturk ün eski uydusu var bizde oda Güncelleme yapabilir mi senin yukarıda anlattıklarım gibi ?

• selo224 kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyiniz dediğimiz ayarları değiştirip aratınız olasılığı var.

• hocam teşekkür ederim nasıl yaptım anlamadım ama kanaları silip tekrar arattırdım otomatik buldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

hocam teşekkür ederim nasıl yaptım anlamadım ama kanaları silip tekrar arattırdım otomatik buldu.

Acemi şansı

• quote:

Orijinalden alıntı: selo224

hocam teşekkür ederim nasıl yaptım anlamadım ama kanaları silip tekrar arattırdım otomatik buldu.

çok ballıymışsın sen de
  • Ah murat ah.

• Sayılı gün çabuk geçer, geçmiş olsun.
  • gigablue hd plas aldım almanyadan ayarlamalarım sonuçsuz kaldı fabrika ayarlarına döndüm bekliyorum yardımcı olabilirmisiniz.teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.