Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
347.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsungda kanal listesi nasıl eklenir yazılmış diğerlerinde kanal bulma!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende buldum tüm kanalları listeden de yükledim fakat startv hd ve kanald hd gibi bazı kanallarda şifre istiyor samsung eh6340 modelinde kullanıyorum. halihazırda dsmart var ancak 15 güne taahhütüm bitiyor ve uydunete geçmek istiyorum eğer normal tv yayınında hd olan kanallar açılırsa paket olarak almayacağım. şifre istemesi normal mi?
  • Merhaba,

Bende Next Kanky SD model uydu alıcısı var, yukarıda soylenenlerin tamamını uyguladım ancak ulusal kanalları goruntuleyemıyorum. Tum kanallari arattigimda 1000'den fazla kanal cikiyor ancak bunlarin arasinda star,show,atv,fox,kanal d,ntv vs. gıbı populer ulusal kanallar mevcut degıl. Ne yaptıysam bu kanalları bulamadım. Yardımlarınızı rica ederim.

Şimdiden cok tesekkurler
  • hocam, ben okurken yoruldum
    valla bu pis kapitalist çıkarcı bencil sistemde bu şekilde bir çalışma yapmanız sizi çok farklı kılmakta.
    sizi canı gönülden kutlarım, saygı duyarım.
    ama benim recv sadece kanal7 yi bulabildi :))
    teşekkürler. kendine iyi bak lütfen
    seninle yazışmak, tanışmak isterdim (necmettinsengun@gmail.com)
  • necmettinsengun N kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ben teknolojinin her dalına arada uğrar yardımlarımı bırakırım. Ana konum bilgisayar ve bileşenleridir.

İyice okuyun fabrika ayarlarına döndürüp, gerekli ayarları yapıp 3 farklı frekansı tek tek deneyin.
  • Beyler ben dun j serisi samsung tv de kanal aratayim dedim simdi gitti bircok kanal yok ne yaptiysam bulamadim 400 tane kanala var atv kanal d show tv8 falan yok internetteki hicbir kanal listeside ise yaramiyo

• Bravo hocam 100 tane site gezdim sayende calisti sonunda, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 10 Temmuz 2015; 22:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Beyler ben dun j serisi samsung tv de kanal aratayim dedim simdi gitti bircok kanal yok ne yaptiysam bulamadim 400 tane kanala var atv kanal d show tv8 falan yok internetteki hicbir kanal listeside ise yaramiyo

Fabrika ayarlarına dön komple sıfırla bütün ayarları baştan yaparak tarat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Bravo hocam 100 tane site gezdim sayende calisti sonunda, teşekkürler

Hayırlı olsun, iyi seyirler.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Murat bey sizinle görüşmemiz mümkün mu çok güzel bilgiler vermişsiniz fakat eksik kalan bir kaç şey sormak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fatmatoksoy07

Murat bey sizinle görüşmemiz mümkün mu çok güzel bilgiler vermişsiniz fakat eksik kalan bir kaç şey sormak istiyorum

Sorun yok, ulaşmanız yeterli pm atabilirsiniz.
  • 24 ile tvnet hd uydudan uçmuş sanırım.
  • Konunun görüntülenme sayısı uçmuş, cevap yok işini halleden çıkıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Ağustos 2015; 2:35:57 >
  • Acil yardım arkadaşlar Botech BC-7000 FTA uydu cihazı dondu.Hep sıfır gösteriyor.Ne kumandadan Ne de tuşlardan hiç tepki vermiyor.Ne ileri ne geri hep öyle kaldı. Fişi taktım çıkardım yine aynı. Ne yapmam lazım

• 4a ya ilk geçildiğinde kanalları ayarlamıstim. Ondan sonra yeni hd kanal veya sifresi açılan falan oldu mu? Bizim tv biraz takoz tarama yapmak falan işkence i yüzden buraya sorayım dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Acil yardım arkadaşlar Botech BC-7000 FTA uydu cihazı dondu.Hep sıfır gösteriyor.Ne kumandadan Ne de tuşlardan hiç tepki vermiyor.Ne ileri ne geri hep öyle kaldı. Fişi taktım çıkardım yine aynı. Ne yapmam lazım

Muhtemelen cihaz gitmiş, bu durumdan kurtarabilmek zor, uyduculara gösterin ama mahalle arasındakiler anlamaz karaköyde bir dolaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

4a ya ilk geçildiğinde kanalları ayarlamıstim. Ondan sonra yeni hd kanal veya sifresi açılan falan oldu mu? Bizim tv biraz takoz tarama yapmak falan işkence i yüzden buraya sorayım dedim.

Yok hocam bunlar olanı şifreler, şifreliyi açmaz bir maçın 30 tl ye satıldığı ülkede yaşıyoruz.
  • Teşekkürler, güzel konu. Yeni nesil televizyonları kullananlar için rehber olacaktır.

• Teşekkürler, güzel konu. Yeni nesil televizyonları kullananlar için rehber olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

Teşekkürler, güzel konu. Yeni nesil televizyonları kullananlar için rehber olacaktır.

Yeni, eski demedik hepsini verdik.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.