Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
52
Favori
347.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30 a satıyor daha bir de üstüne reklam gösteriyor. Normalde bedava olan kanalın hd sinin parayla satıldığı başka ülke var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

30 a satıyor daha bir de üstüne reklam gösteriyor. Normalde bedava olan kanalın hd sinin parayla satıldığı başka ülke var mıdır acaba?

Amerika bu ülkeyi görse kapitalizmi çıkardığı için başını taşlara vurur.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yeni alıcılarda bu işlem daha karmaşık oluyor. O yüzden dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

Yeni alıcılarda bu işlem daha karmaşık oluyor. O yüzden dedim.

Ha evet hocam, gerçekten biraz arası olmayan için baya külfet bunları ayarlamak.
  • arkadaşlar trident mini scart uydu alıcım var fenerin yarınki maçını izleyebilirmiyim ayarlama konusunda yardımcı olacak arkaşalara teşekkürü borç bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaş2014

arkadaşlar trident mini scart uydu alıcım var fenerin yarınki maçını izleyebilirmiyim ayarlama konusunda yardımcı olacak arkaşalara teşekkürü borç bilirim

Yanlış bilmiyorsam tivibudan yayınlanacak maç.

İlk sayfadaki anlatıma bakınız, kimsenin yardım etmesine gerek yok.

• Arkadaşlar artık aldığım yeni bir kararla Türksat 4A ' nın bütün güncel listesini ekledim ve Güncel Spor Bölümünü açtım, burada takımlarımızın veya diğer şampiyonlar ligi maçlarını Şifresiz olarak izleyebileceğimiz kanalları bulduğumda ilk sayfaya ekleyeceğim !

TÜRKSAT 4A EN GÜNCEL LİSTE !!

Güncel SPOR Bölümü - Maçları Ücretsiz İzlemek için Kanallar !

• bizim uyduda turksat 1c görülüyor.Turksat 4a ya gecirmek için ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odesya691

bizim uyduda turksat 1c görülüyor.Turksat 4a ya gecirmek için ne yapmam lazım ?

Bütün uyduyu komple sileceksin, sonra manuel uydu ekleyip ilk sayfadaki ayarları gireceksin ve frekans taratacaksın.

• Tivibu HD Spor kanalı için biss ilk sayfada verilmiştir, sorunsuz çalışmaktadır.

Ayrıca Uyduya TP Eklemek Resimli Anlatım

eklenmiştir.

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Ağustos 2015; 18:26:39 >
  • tesekkurler arkadasım gayet guzel anlatmıssın ozellıkle dahılı hd alıcı lg ıcınde bılgıler var hatta biss te vermıssın ancak lg 620v modelı ve dıyer tum dahılı alıcıların hıc bırınde bıss gırme yerı yok nasıl olucak bu ?
  • Öncelikle iyi akşamlar, konu için teşekkürler.
    Bende SD ve HD kanalları var ama maç esnasında şifrelenirse, dahili uydu alıcılı Samsung Smart TV'de biss key nasıl girerim?
  • Hocam kamosonic DQ MİNİ modeli var hd değil bizimki biss nasıl gireceğiz biss menüsü Vs yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hometech uydu alıcıya bu tivibunun biss keyi nasl giriliyor? bis menusune girdimde frekans ve sat değeri diye alanlarda var. bunlara ne yazmak gerek?
  • Arçelik led tvye biss keyi girmeme rağmen hala açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukbaba

tesekkurler arkadasım gayet guzel anlatmıssın ozellıkle dahılı hd alıcı lg ıcınde bılgıler var hatta biss te vermıssın ancak lg 620v modelı ve dıyer tum dahılı alıcıların hıc bırınde bıss gırme yerı yok nasıl olucak bu ?

Hocam tv lerde biss girme yeri olmayabilir. İnternete bir bakın pc den kalktım şuan.

Ayrıca maç ücretsiz diye duyuruldu maç saati bir tanesi açılacaktır.

Ayrıca her uydunun ayrı ayrı biss anlatımını yapamayız burada ama bilgisayara geçince tek cümle olarak bulabilirsem eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Ağustos 2015; 19:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Arçelik led tvye biss keyi girmeme rağmen hala açılmadı

Ticari olan açılmıyor, hd olan açılıyor. Sıfırları sığana kadar ekleyin 11 tane değil

• Arkadaşlar TV de reklam yayınlandı kesin olarak maç ücretsiz olarak verilecektir !! sadece ayarlayınız. Hd isteyenler varsa biss ayarını girsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Arçelik led tvye biss keyi girmeme rağmen hala açılmadı

Ticari olan açılmıyor, hd olan açılıyor. Sıfırları sığana kadar ekleyin 11 tane değil

Bende normal hdye girdim,ama açılmıyor.Sıfırlar sığana kadar da yazdım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, internettede pek birşey çıkmadı. İnşallah ikisi birden kapanmaz, inşallah HD açık olur.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.