Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
347.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hometech ht1200 uydu alıcı var biss key girerken sid fre satdeg diye şeyler var bunlara ne yaparız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Bende hometech ht1200 uydu alıcı var biss key girerken sid fre satdeg diye şeyler var bunlara ne yaparız

aynı dertten muzdaripim
  • ssoner1907 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar uydunuzu bilmiyorum ama sadece biss alanını dolduracaksınız diğerlerine birşey yazmayın eğer illa istiyorsa bu vid pid bilgilerini bulabildiğim kadar eklerim size ben sadece biss ekledim benim uyduda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Arkadaşlar uydunuzu bilmiyorum ama sadece biss alanını dolduracaksınız diğerlerine birşey yazmayın eğer illa istiyorsa bu vid pid bilgilerini bulabildiğim kadar eklerim size ben sadece biss ekledim benim uyduda.

Hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler.

Beko smart tv de hd tivibu kanallarını ekledim. İnternetten araştırdığım kadarıya biss girişi için menuye girip 2011 tuşlamam gerekiyor. Yaptım fakat olmadı. Yazılım güncelleme denedim ancak en güncel yazılım mevcut.

Yani biss girişini nasıl yapabilirim?
  • akif2780 A kullanıcısına yanıt
    Hocam smart tv lere girilmiyor sanırım.

Denileni yaptıysanız olmuyorsa bende extra bilmiyorum yüzlerce uydu modeli var onlarca smart tv modeli var. bilmem baya zor.

Dediğim gibi maç ücretsiz saatinde birtanesi açılacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Ağustos 2015; 19:54:14 >
  • quote:

Hocam smart tv lere girilmiyor sanırım.

Denileni yaptıysanız olmuyorsa bende extra bilmiyorum yüzlerce uydu modeli var onlarca smart tv modeli var. bilmem baya zor.

Dediğim gibi maç ücretsiz saatinde birtanesi açılacaktır...

Anladım hocam.

Ben de yakalamışken hd izlemek istiyorum.

Televizyonun modeli:Beko b40 lb 8467

Eğer ekstra önerebileceğiniz bir yer varsa iyi olurdu. Biss keyini bi becersem ne güzel hd izlicem ama açamıyorum menüyü.

Yine de çok teşekkürler.
  • arkadaslar hometech için biss menusune girmeye gerek ok. kumandadaki goto tusuna basıp 1 ve sonuna kadar sıfıra basın yayın açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssoner1907

arkadaslar hometech için biss menusune girmeye gerek ok. kumandadaki goto tusuna basıp 1 ve sonuna kadar sıfıra basın yayın açılıyor.

eyvallah dostum Allah senden razı olsun büyük sevap işledin çok mükemmel oldu sağol. Allah seni doğuran yetiştiren anadan babadan razı olsun

müsadenle yayıyorum bu bilgiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 20 Ağustos 2015; 20:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: ssoner1907

arkadaslar hometech için biss menusune girmeye gerek ok. kumandadaki goto tusuna basıp 1 ve sonuna kadar sıfıra basın yayın açılıyor.

eyvallah dostum Allah senden razı olsun büyük sevap işledin çok mükemmel oldu sağol. Allah seni doğuran yetiştiren anadan babadan razı olsun

müsadenle yayıyorum bu bilgiyi.

Allah senden de razı olsun, eyvallah kardeşim. müsade senin yayabildiğin her yere yay valla :D

• ben yaptım dediklerinizi. tivibuspor hd çıktı yanında şifre simgesi var. Kanala bastığımda çalışmıyor ama ne yapabilirim
  • BISS konusunda yardıma ihtiyacım var. Vestel uydu kullanıyorum ve Tivibu Spor'u kanallarıma ekledim. BISS ekranına girdiğimde bana Provider, Index ve BISS soruyor. BISS'e 1 ve sığdığı kadar 0 yazıyorum. Provider ve Index kısmına ne yazacağım? Özelden veya buradan cevap verebilirseniz çok müteşekkir olurum, yardım edin lütfen bilgisi olan varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandrad

BISS konusunda yardıma ihtiyacım var. Vestel uydu kullanıyorum ve Tivibu Spor'u kanallarıma ekledim. BISS ekranına girdiğimde bana Provider, Index ve BISS soruyor. BISS'e 1 ve sığdığı kadar 0 yazıyorum. Provider ve Index kısmına ne yazacağım? Özelden veya buradan cevap verebilirseniz çok müteşekkir olurum, yardım edin lütfen bilgisi olan varsa.

quote:

Orijinalden alıntı: info2

ben yaptım dediklerinizi. tivibuspor hd çıktı yanında şifre simgesi var. Kanala bastığımda çalışmıyor ama ne yapabilirim

Kanal kendiliğinden açılmış olması lazım kontrol edin !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Ağustos 2015; 21:05:59 >
  • Maç kendiliğinden açılmıştır !!

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU)

• Arkadaşlar silvermax 12800 hd uydu alıcısı için türksat 4a ayarları ve bıss key ayarlarını anlatabilir mi trt'nin hd kanallarını çıkartamadım özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Arkadaşlar silvermax 12800 hd uydu alıcısı için türksat 4a ayarları ve bıss key ayarlarını anlatabilir mi trt'nin hd kanallarını çıkartamadım özellikle.

Binlerce uydu var, hepsine özel anlatım yapamayız siz ilk sayfaya bakıp benzeteceksiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Arkadaşlar silvermax 12800 hd uydu alıcısı için türksat 4a ayarları ve bıss key ayarlarını anlatabilir mi trt'nin hd kanallarını çıkartamadım özellikle.

Binlerce uydu var, hepsine özel anlatım yapamayız siz ilk sayfaya bakıp benzeteceksiniz.

Denedim hepsini kanalların bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor Trt'nin Hd kanalları çıkmıyor aynı kanallar 2 tane gibi sorunlar var. Bu fotoğraflar sayesinde yardımcı olabilirsen sevinirim.

• torres_35 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada verdiğim siteden trt nin frekanslarını bakıp aratın.
  • Güncelleme Tarihi : 27.08.2015

Fenerbahçe - Atromitos maçı şifreli olarak DSMART 77. kanaldan yayınlanacaktır.
  • Merhaba hocam lg smart tv için Yazılan her şeyi Yaptım 540 kanal filan buldu ama ilk kanal Arap Kanalı 35. Kanal da power tv var resimde ki gibi değil neyi yanlış Yaptım ?

• LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Dediklerimi yaptın mı ?

A Milli takım, Euro 2016 elemeleri A grubundaki 7. maçında Konya'da Letonya ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Torku Arena'da saat 21.45'te başlayacak ve Show TV'den canlı olarak yayınlanacak maçı İsveçli hakem Stefan Johannesson yönetecek.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.