Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
347.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanal D ve Tv8 HD yayını bundan sonra şifresiz mi verecekler yoksa kısa bir süre için mi böyle. Bilginiz var mı.
  • Turksat uyduya Kanal D Hd ve Star Hd gelmiş.Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Turksat uyduya Kanal D Hd ve Star Hd gelmiş.Bilginize

Güzel haber, frekansları paylaşırım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    tv8 hd frekans bilgileri uyduda görünmüyor ama türksat web te var göstermiş nasıl bulucam ekleyecem onu ?
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün çok ugraştım ancak sorunu halledemedim.

4a uydusu iyi güzel çalışırken star, atv gibi kanallar açılmaz oldu. Sonra taratayım gelir dedim ama nafile yok yok yok büyük kanallar taramada çıkmıyor.

11844 2222 V
    11747 27500 H

Yukardaki frekansları kullanıyorum çogu kanal geliyor ancak malum 5 10 tane büyük kanal gelmiyor. (show,star,cnn,ntv vb... )
    Ayrıca kullandıgım frekansların sinyal gücü düşük güç:%45 kalite:%5
  • TORKK kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına dönün, bütün kanalları ve tp'leri silin sonra tekrar aratmayı deneyin.
  • -turksatda KULTURTURK kanalı sıfrelımı oldu yanlız bendemı oldu..
  • Hocam cvp için sağolun. Dediklerinizide yapmıştım ama yazmamışım.

Şöyle yaptım

1. Uydudaki tüm kanalları sildim. Ve ayrı özellik olarak tüm kanalları sil var onuda yaptım tanımlı hiç kanal kalmadı
    2. Sonra gittim güncel fabrika ayarlarına dön özelliği var onuda yaptım
    3. Fabrika ayarlarına döndükten sonra TP ler duruyordu 120 küsür tp vardı tek tek hepsini sildim.
    4. Sonra 4A nın 11844 V2222 ve 11747 H 27500 TP lerini ekledim. Ekranda tp sinyal güç göstergesi var bu frekanslar gücü çok düşük.
    5. Şebeka tarama açık şekilde tarama yaptım program bulunamadı dedi.
    6. Eklediğim tp lerden başka tp olmadıgı için fabrika ayarlarına geri gelerek eski tp leri getirdim. 4A nın tp nide ekledikten sonra tarama yaptım çogu kanal geldi.

Ançak dediğim gibi ulusal büyük kanalların hiç biri yok gelmiyor. Normalde daha önce hepsi vardı bir sabah bir kaçtesi açılmadı akşama tüm den hiçbiri açılmamaya başladı.

Bende bu tarama olayına girmek zorunda kaldım.

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORKK -- 5 Ocak 2016; 15:57:32 >

Yapacak birşey yok eski ise normaldir.

Yazılım atılıyor bazen işe yarayabiliyor uyducuya felan götürün ama fazla para isterse yaptırmayın yenisini alın, zor birşey değil ben kendim yapıyorum ama RS232 bağlantısı istiyor vs.
  •  TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU)

Uydu hıremco x2. Peki hocam bunda bir şey yoktu neden gitti kanallar böyle.

Hocam bide şu tranponder, lnb frekansı, diseq1.0, diseq1.1 olması gerekn ayarları biliyorsanız yazabilirmisiniz.
    Bütün ayarlar ilk sayfada kardeş.

Bilemiyorum bu yeni nesil bunla işler daha kolay yeni yazılımını bul usb ile yükle.
  • Selamlar arkadaşlar

Sharp 50LE752V model televizyonumda bir türlü yapamadım. Daha önce bu televizyonda yapmış bir arkadaş bana ayarlar konusunda yardımcı olabilir mi? DVBC var DVBT falan bir sürü ayar var hiç anlayamadım.
  • sırtlaneren34 S kullanıcısına yanıt
    Dvbs yi secmelisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünden beri bazı kanallardan (örn: showtv) sinyal alamıyorum, diğer bir receiverde de sinyal yok.

bir kısım kanallarda (star, tv8, vs) sorun yok...

yine uyduda revizyonmu oldu?
  • LG smart tv de taratma yapınca tv8 hd, kanal d hd, star hd çıkar demi beyler?
  • NTV HD
    NTV SPOR HD artık Türksat'ta ücretsiz.

12015
    27500
    H

ile aratabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

NTV HD
    NTV SPOR HD artık Türksat'ta ücretsiz.

12015
    27500
    H

ile aratabilirsiniz.

sağolasın sayende NTV HD kanalım oldu. basitçe yazmışsın ekledim buldum bi kerede .
  • ugur@ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, baya iyi oldu bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Hayırlı olsun, baya iyi oldu bunlar.

TRT 1 HD yayını 1 şubatta sonlanıyormuş. ( çok ta tın )

DUYURU:
    GELİŞEN YAYIN TEKNOLOJİLERİNİ TAKİP EDEREK TÜRKİYE’DE İLK ŞİFRESİZ HD YAYINI İZLEYİCİLERE ULAŞTIRAN TRT HD KANALI 1 ŞUBAT TARİHİNDEN İTİBAREN YAYININI SONLANDIRACAK OLUP, FARKLI BİR FREKANSTAN YİNE TÜRKİYE’NİN İLK 4K KANALI OLARAK YAYIN HAYATINA DEVAM EDECEKTİR. TRT 4K KANALINI TÜRKSAT UYDUSUNDAN 4K TELEVİZYON İLE ŞİFRESİZ OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.
    TRT 4K
    Türksat 2A 12123 mHz (H)
    SR 15000 DVB-S2 8PSK HEVC

benim tv 4k desteklemiyor ben bunu 2k olarak izleyemez miyim ?

• Bu devirde hala TRT izleyen kaldy my yahu, zaten izlenmiyor direkt silerim bütün kanallaryny, adamlar bizim verdigimiz zoraki vergilerle ayakta duruyor, ben istemiyorum karde?im trt'ye paramyn gitmesini ama kime anlatacaksyn ki, anca haram ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Ocak 2016; 14:39:06 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.