Şimdi Ara

Turksat,Hotbird den sonra hangi uydu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turksat,Hotbird den sonra çanağı hangi uyduya çevirmeliyim?merhaba size uydu konusunda danışacaktım.ben turksat ve hotbird uydularını izleyebiliyorum.diseq var. yeni bi çanak taktırmak istiyorum.izlemek istediğim kanalların ülkeleri almanya,hollanda,ispanya,fransa,ingiltere,finlandiya,
    norveç,isveç,yunanistan,romanya,bulgaristan,
    yugoslavya vb.hangi uyduya çevirmem lazım.bunlarda şifresiz olarak izlebileceğim film,belgesel,erotik.. kanallar var mı.bunu başka linkten hangi linklerden bulabilirim.
    teşekürler
  • Astra 19 E,
    Sirius 5 E,
    Hispa 30 W,
    Daha pek çoğu;
    http://www.lyngsat.com/europe.html
    kolay gelsin
  • amerikan yayınlarını almak için hangi uyduya çevirmemiz lazım çanağı? Abc, Espn, gibi kanalları izlemek için...
  • astra hispasat sirius bunlardan hangisi boludan 90cm çanakla sorunsuz ileyebilirim.kaç kanal vardıir.
    bir de şifreli teqila,cabo,d+ kanallarini çözmek için tps auto gibi mi acava.yoksa daha mıı kolay.tps ler dakikada değişiyor.bilgisi olan var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap
    amerikan yayınlarını almak için hangi uyduya çevirmemiz lazım çanağı? Abc, Espn, gibi kanalları izlemek için...

Lyngsat'tan araştırmak gerekir, bildiğim kadarıyla espn hispa 30W'de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ats2017
    astra hispasat sirius bunlardan hangisi boludan 90cm çanakla sorunsuz ileyebilirim.kaç kanal vardıir.
    bir de şifreli teqila,cabo,d+ kanallarini çözmek için tps auto gibi mi acava.yoksa daha mıı kolay.tps ler dakikada değişiyor.bilgisi olan var mi?

Astra veya hispa için çanak çapını büyütmelisin, sirius'de sorun yaşamazsın.
    Nag. sayfasına birkaç günde bir, değişen keyleri işler ve izlersin, auto yazılımı yok.
  • Amerikan uydularını almak imkansız , Dünya yuvarlak olduğu için hiç bir zaman o açı yakalanmaz Espn dediğin amerikan spor kanalıysa zor espn classic gibi kanallar var sadece uydularda.Abc veya diğer kanallar hiç denk gelmedi.
    Amerikada mesela atv kanald her kanal mevcut kablo tv paketlerinde ama onların sistemi nasıldır bilmem çok gelişmiş.Ntv nin direk Tnt den yayın alması gibi Türkiyede böyle bir uygulama yok olsada kimse almaz zaten Abc ve benzeri kanallarda güzel programlar diziler Lost vs gibi olsada.
    Ama işin özü uydu ile yakalamak imkansız amerikan kanallarına ait öyle yayın olan bi uydu yok alabileceğin.
    Maksimum fox,fox sport,cnn gibi kanallarda onlarda heryerde mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eywalla serialkiller666
  • prison break ve lost fox da yayınlanıyor.bildiğim kadarıyla şifreli mi?hangi uyduda izleyebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.