Şimdi Ara

Türksat internet rezilliği(pisliği)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba , ben furkan istanbulda son sınıf üniversite öğrencisiyim . fazla kafa ütülemeden olayı anlatmak istiyorum. 18.08.2015 tarihinde aksam 22.00 civarinda apartmana giriyorum apartman fatih mevlanakapi mahallesinde İstanbul'da . neyse iceri giriyorum ,bir de ne goreyim daha dun temizlenen apartman pislik içinde ve suçlu kocaman bir ipucu birakmis kim oldugunu anlamamiz icin ,fotograflarda gorulen turksat kutusunu takmislar . hemen kutunun ustundeki numarayi aradim satis temsilcisine baglanmam 1 dkyi almadi . sikayetim var dedim ve durumu anlattim ,karsidaki beyefendi nazik bir sekilde beni dinledi ve güya sikayet kaydi oluşturdu .bugun "05.09.2015" yani aradan 17 gun gecmis kimse geri donus yapmadi hicbir ozur dilenmedi. Size satis yapmaya gelen birinin ustunuzu kirletmesi neyse durum bununla ayni , hatta fazlasi var cunku yaklasik 6 ailenin ortak kullanim alanini kirletip gittiler . o kutuyu ordan sokup disari atmak isterdim fakat terbiyem musade etmedi . bnde olayi ne kadar cok insan bilirse o kdr iyi olacagini dusundum . simdi gelipte tum suçu sirkete atmayin birkac elemanin yaptigi bir hata sonucta gibi yorumlar yapmayin lutfen cunku ben sirketle iletisim kurdum ve onlardan bir ozur bekledim , fakat oyle birsey olmadi.
     Türksat internet rezilliği(pisliği)!!! Türksat internet rezilliği(pisliği)!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bogeyman55 -- 5 Eylül 2015; 11:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• binanıza gelen hizmetin iyi yanınıda düşünseniz. Çok şanslısınız uydunet hizmetini çoğu kişi alamıyor.
  • @ressi1 olaya bu sekilde mi yaklasmaliyim yani , saygisizlik yapildi ah ne kadar sansliyim . hersey para degil bnce .

• Ah hocam altyapı getiriyor adamlar iki parça çöp bıraktılar diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. millet ttnet'in 8 mbps'e kadar olmayan kazığına 80-90 tl verirken siz 50 tl ye 25 mbps internet kullanacaksınız.

Adresinizi verin ben temizlemeye geleyim.
  • bogeyman55 B kullanıcısına yanıt
    harbi şaka gibisin bende ortalığı dağıttılar zannettim bir süpürgelik iş var bugun insanlar o kutunun kendi apartmanlarında olması için istekte bulunurken sizin ayağınıza gidiyor çok şanslısınız ama o hizmeti haketmiyorsunuz şikayet edin kaldırsınlar veya mesajınızda belirttiğiniz gibi kutuyu indirin bu kafa oldugu surece sen ttnete servet odemeye müstehaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 6 Eylül 2015; 9:11:42 >
  • En büyük derdin bu olsun. Bende duvarı filan yıktılar sandım. 2 parça plastiğin lafını yapıyorsun.
    Birde bu dolaplar yeni galiba ilk defa görüyorum. Diğer dolaplardan bir farkı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşın psikolojik sorunları olsa gerek buraya yazana kadar 2 dakika temizleseydin.Gelen hizmetin yanında yazdıklarını kaile alacak insan yok burada fiber internet gelmiş halen konuşuyorsun yazık

Müşteri hizmetlerindeki kadın kafasında sorun var herhalde diyip kaile almamıştır kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 6 Eylül 2015; 15:17:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv + rezilliği
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş sevinçten olay anı itibariyle şoka girmiş beyler fazla yüklenmeyin bir hafta içinde kendine gelecektir

• o kutu burada olsun yemin ederim isterse apartmanda bir dolu çöp olsun ben temizlerim gerçekten insanları anlamak zor :D
  • kutuyu benim binaya taksınlar 8. kattan zemin kata kadar binayı kırklarım senin derdine bak
  • gerçekten çok trajikomik bir durum. Ben üniversitede 2 yıl kullandım şimdi memleketimde fiber bile yok yana yana ucuz adsl arıyorum. Kusura bakmayında taahhütsüz 43 tl ye kullandım kaç ay. taahhüt ile zaten bedava bir internet. tek sorun verdikleri modem çok kişiyi kaldırmıyordu. Yemin olsun 10 yıllık yoğun internet kullanıcısıyım daha uygun ve kaliteli internet firması bir tane daha yok. Keşke bizim binaya o pislikten 10 tane yapsalarda ben temizlesem o bedava internet gelse...
  • Türksat a söyleyin kutuyu söküp bizim binaya taksınlar
  • İzmir'de yaşıyorum en merkezi yerdeyim bostanlıda ve hala fiber yok evimde trajikomik bir şekilde. Sen elindeki nimetin değerini bilmiyorsun.
  • Arkadaşlar , mobil internet bana yetiyor , evimde internet bağlantım yok ve bağlatmayıda düşünmüyorum .kullanmayacağım bir hizmet için de sevinmiyorum . hepiniz kendi durumunuzu düşünerek konuşmuşsunuz sizin durumunuzda olsaydım eğer ,evet haklısınız diyebilirdim fakat ben internet hizmeti kullanmıyorum ,dolayısıyla para verip temizlettiğim apartmanın ertesi gün kirletilmesini onaylamıyorum .anlayışsız biri değilim sadece iki kelime ile sorunu çözebilirlerdi fakat yapmadılar. Siz yine "ama internet çok ucuza geliyor "demeye devam edebilirsiniz , yapabileceğim birşey yok sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bogeyman55 -- 13 Eylül 2015; 2:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogeyman55

Arkadaşlar , mobil internet bana yetiyor , evimde internet bağlantım yok ve bağlatmayıda düşünmüyorum .kullanmayacağım bir hizmet için de sevinmiyorum . hepiniz kendi durumunuzu düşünerek konuşmuşsunuz sizin durumunuzda olsaydım eğer ,evet haklısınız diyebilirdim fakat ben internet hizmeti kullanmıyorum ,dolayısıyla para verip temizlettiğim apartmanın ertesi gün kirletilmesini onaylamıyorum .anlayışsız biri değilim sadece iki kelime ile sorunu çözebilirlerdi fakat yapmadılar. Siz yine "ama internet çok ucuza geliyor "demeye devam edebilirsiniz , yapabileceğim birşey yok sizin için.

Apartmanda siz mi yaşıyorsunuz sadece ? Hem teledünya var, teledünya çok güzel.

Rahatsız olursan biz ne yapalım ?

Superonline bizim sokağa geldi fiber çekiyor sokağa, patlatmadığı su borusu, kesmediği elektrik kalmadı ama ben şikayet ediyor muyum ? Bu ülkede birşeylerin gelişmesi için biraz fazla fedakar olmak zorundayız. Ha, sizi de anlıyorum keşke pislik olmasaymış ama yapacak da çok birşey yok. bardağın dolu tarafından bakın. Teledünya'da çok güzel belgesel kanalları var. Ve nispeten fiyatı uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loiloyse -- 13 Eylül 2015; 2:09:23 >

• Güzel özetlemişsin diyecek bir şey bırakmamışsın... +1
  • Bizim binaya getırıp taksınlar ben kendım temızlerım razıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.