< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 30 Aralık 2018; 23:28:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 30 Aralık 2018; 23:28:27 > |
Hocam hızın belli saatlerde düşmesi , heleki insanların evde olup internet kullanıcağı zaman yani Prime Time da düşmesi buna akıllı paket değil gerizekalı paket denir yani.
|
Illaki tek tek açıklamak lazım değil mi
Hıza göre akn sonrası hızlar akn kalkma kararı ile beraber 2017 de çıktı 2016 daki tarifeyi ondan dolayı attım Yani akn kalksincilar olmasa 3 mbps kullanacaktin Edit:az yukarıda turknet kullandığımı yazdım |
Madem akıllı paket bu, o zaman saati ben seçicem,gece 03:00 - 07:00 arası 100mbit hızımı isterse 5mbit yapsın.Akıllı sınırsız tarife ya bu hadi bakalım yerse :D
|
Türksat'ın veya diğer iss'lerin btk ile dalga geçtiği yok. Btk=Devlet
Kablo = Devlet Turkcell = TMSF TT = Devlet bankaları + %25 Hazine Hepsinde devletin söz hakkı geçiyor sizin önünüze AKN'yi attılar siz onla takılırken devlette kaşık ile verdiğini kepçe ile geri alma peşinde |
yazıda 2 tane harf hatası var mobilden yazdığım için olmuş ki onlarda türkçe kelimeler değil .
3 mbps neye giriyordun ki 10 mbps yetmez deyip 3 mbps savunuyorsun . 3 ün bir olayı kerameti varda biz mi bilmiyoruz ben uzun zamandır türknet kullanıyorum 150 gb dı akn sonrada sınırsız oldu zaten 100 gb indirme yapıyorsan neden sınırsız internet alıyorsun sözde aylık kullanımını biliyorsun ya kotalı internet alsana hem onlar ucuz Aylık kullanımı biliyorsan neden sınırsız paket alıyordun ve hala alıyorsun ? Not:duvara anlattığımın farkındayım ama yapacak bir şey yok Edit: bak senin için tarife bile buldumhttps://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,596,? bunu al 61 tlye kotalı kullan ne de olsa sen kullanımını biliyorsun bizim gibi değilsin . Ayrıca bunun sayesinde siz kullanımını bilenler için indirim bile olmuşhttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,562,dort-dortluk-kampanya eski fiyat 71 tl imiş şimdi 61 e düşmüş |
Şöyle garip bir durum var o zaman. 16 mbit sınırsız 96 TL, 20 mbit sınırsız 126 TL, 25 mbit sınırsız 136 TL. 100 mbit akıllı sınırsız 81 TL (saat 19:00 24:00 arası 25 mbit diğer saatler 100 mbit)
25 mbit sınırsız için hem 55 TL fazla ver hem de 19-24 saatleri dışında 100 mbit yerine 25 mbit al. Ben mi kaçırıyorum bir şeyleri. |
Bu hız düşmesinin hemde prime time da mantığı ne ? 100 lira para verceksin akşam interneti kullancağın saat hızın düşmüş kullancaksın.
Bence yeni akıllı koruyucu fiber süpernet paketi çıkarsınlar.Aylık 100 lira verelim internet olmasın. |
MH'ne akıllı sınırsızların 19:00-24:00 arasındaki hızlarını sordum.
16MBit ----> 5Mbit 24MBit ----> 10Mbit 50MBit ----> 20Mbit 100MBit----> 25Mbit |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 29 Aralık 2018; 23:42:14 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 29 Aralık 2018; 23:47:50 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|