|
Bildirim
Netflix'te dayamıyolar mı peki sana? He doğru sen kendi seçtiğini izliyorsun :d
Bıktık lan bu tek kalemden çıkma yorumlarınızdan. İzlemiyorsan tv izleme ne anlatıyon dayı sen. Netflix youtube izliyormuş gören de bir şey sanacak şimdi seni. |
çok şükür konvansiyonel tvleri terk edeli yıllar oluyor ne haberlere nede her han gibi bir programa bakmıyorum youtube netflix yetiyor böylece çöp olan dayatılan gündemden uzaklaşıyorum youtube da beğenil meyen kanal tavsiye ederse kanalı banlıyorum böylece güzel bir liste oluyor
|
O değil de, "herhangi bir" i nasıl becerdin de "her han gibi bir" diye paramparça ettin, "beğenilmeyen"i niye ayırdın?
Gözlerim kanadı yazdıklarını okurken. Netflikş yerine biraz okusak daha mı iyi sanki :) |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar...bizde yıllardır astra uydusu olduğu için bilemiyom zira türksat uydularından 140 tane yabancı kanal gösteriliyomuş merak ettim hangileri bunlar çoğu ortadoğu asya kanalı herhalde...!!!... |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
15 yıldır Türksat abonesiyim. Ekledikleri çar çöp kanalları açıklayacaklarına kaldırdıklarını açıklasalarmış keşke. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
arkadaşım...reklam arası filim gösteren almanya merkezli kanallara dikkat ettiysen sansürlümü yayın yapıyolar merak ediyom yani filimlerin erotizim sahnelerini makaslayıp göstermiyolarmı rütük lisanslı kanallar gibi...!!!... |