Şimdi Ara

turksat ve eutelsat arasındaki film kanalları farkı nedir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

digiturke üye olmayı düşünüyorum da. internet de almayı istiyorum bana şöyle bir paket önerdiler.

eutelsat üzerinden film paketi ilk 3 ay 19,99 sonrasında 36 Tl imiş.. ve istediğim zaman 39,99 tl ye fiber 10mb internet ekleterek .. internet + film paketli digiturk eutelsat üzerinden 75 tl ye üye olabiliyormuşum. aktivasyon vs de kampanya dahilinde herşey ücretsizmiş..

***şimdi süper paket diye birşey var ve türksat üzerinden internetle birlikte film paketi 59 tl ancak bu paketteki kanallar size yetersiz olabilir mutlaka eutelsat üzerinden film paketli üyelik olmanızda fayda var dediler.***

sorum bu aslında eutelsat üzerindeki film kanalları ile türksat üzerindeki digiturk film kanalları ne kadar farklı, bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa nerden baksanız 24 aylık bir abonelik olacağından benim için çok faydalı bir bilgi olur..

• digini sitesinden kanallara bakabilirsin turksatta hic hd film kanali yok ve tahminen 3-4 film kanali var ama eutelsat uzerinde 9 tane film kanali var. eutelsat daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigovic kullanıcısına yanıt
    En önemlisi moviemax premier kanali yok turksatta bu kanalda güncel filmler yayinlaniyor ve turksatta hd film kanalı da bulunmuyor. Ayrıca yarin birgün dizi kanali salon kanallari gibi kanallar isterseniz bunlarda yok turksatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler bilgiler için..
  • Digiturk tüm yatırımını esas yayın yaptığı Eutelsat üzerindeki sistemine yapıyor. Tüm HD kanallar, bütün alternatifler hep Eutelsat'ta. dolayısıyla kampanyaların ve promosyonların çok çok önemli bir bölümü eutelsat abonelerine yapılıyor.
    Sıfırdan yeni abone olacaksanız bence de Eutelsat'ı tercih edin.
  • peki d-smart ile ilgili herhangi bir öneriniz olur mu? herkes digiturk u öneriyor film konusunda da o yüzden digiturk e yöneldim biraz da..
  • kardeşim hiç tavsiye etmem digiturkü kurtulana kadar neler çektik filmlere aldanma hep aynı filmler döndür döndür aynı filmleri veriyorlar benden uyarması 2 sene boyunca sürekli seyrettiğim aynı filmler vardı desem yalan sölemiş olmam hiç bulaşma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.