Bildirim
Türksat3A Ya Geçemiyorum
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ARkadaşlar Lütfen Bilen varsa Bi Cevap yazsın Googleyi Bastan Sonra taradım Adam Akıllı Bi cvp Veren Yok :( -
türksat 3a nın network search frekansını cihazının tp girilen kısmına gir ve yaz
Frekans: 11.962 Sembol Oranı: 3333 FEC Değeri: 3/4 Polarizasyon : Vertikal (Dikey)
ve bu frekansın üstünde network taramayı işaretleyerek cihazında taratmayı başlat artık kanallar teker teker sıralanmaya başlayacaktır... -
GARANTİ ÇÖZÜM
KUMANDA NIN MENÜ TUŞUNA BAS FREKANS GİRME - KANAL EKLEMEYİ BUL VE GİR...
12731 - V (DİKEY) - 3333 (5 haneliyse 03333) Gir TARAT BÜTÜN KANALLAR ÇIKACAK.... -
Arkadaşlar haberiniz olsun Türksat Tanıtım kanalının frekansı değişmiş. 12731-3333'den arama yapılarak diğer kanallar artık bulunamıyor. Yeni frekans'ı Türksat'ın sitesinden öğrenebilirsiniz... -
Burada yazılanları anlamadım. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Konuyu takipteyim. -
İnternette biraz daha araştırma yaptım ve deneye deneye yaptım, oldu sonunda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X