Şimdi Ara

Türksat3A Ya Geçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beko markalı bir Reciver Var Ve Türksat3A ya Nasıl Geçiş Yapacağız bilmiyoruz.. Yardımlarınızı Bekliyoruz. Foruma Baktım ama yeterli Bilgi göremedim.. Yardım Edecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.

• ARkadaşlar Lütfen Bilen varsa Bi Cevap yazsın Googleyi Bastan Sonra taradım Adam Akıllı Bi cvp Veren Yok :(
  • türksat 3a nın network search frekansını cihazının tp girilen kısmına gir ve yaz

Frekans: 11.962 Sembol Oranı: 3333 FEC Değeri: 3/4 Polarizasyon : Vertikal (Dikey)

ve bu frekansın üstünde network taramayı işaretleyerek cihazında taratmayı başlat artık kanallar teker teker sıralanmaya başlayacaktır...
  • GARANTİ ÇÖZÜM

KUMANDA NIN MENÜ TUŞUNA BAS FREKANS GİRME - KANAL EKLEMEYİ BUL VE GİR...

12731 - V (DİKEY) - 3333 (5 haneliyse 03333) Gir TARAT BÜTÜN KANALLAR ÇIKACAK....
  • Arkadaşlar haberiniz olsun Türksat Tanıtım kanalının frekansı değişmiş. 12731-3333'den arama yapılarak diğer kanallar artık bulunamıyor. Yeni frekans'ı Türksat'ın sitesinden öğrenebilirsiniz...
  • Burada yazılanları anlamadım. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Konuyu takipteyim.
  • İnternette biraz daha araştırma yaptım ve deneye deneye yaptım, oldu sonunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.