Şimdi Ara

TürkTeknik Playstation 2 / 3 Monitör Modülü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi çıksında alalım ps3 tv sok tak sok tak yalama olduk
  • Yararlı.Tebrikler
  • Hobaaa iyiymiş bende kadiköyde nerelere baktı bunun için bulamadım bu tarz bir cihazı. Çıksın mutlaka alırım bundan bir tane.
  • tebrikler umarım kısa zamanda iyi yerlere gelirsiniz. güzel bir düşünce.
  • Böyle bir cihaz gerçekten gerekliydi, ben özellikle ps2 ve ps1 için bu tip bir cihazı uzunca zaman aradım, Ps1 ilk çıktığı yıllarda Sony firması Net Yaroze versiyonunda bu tür bir çeviriciyi veriyordu, bir ucu ps diğer ucu vga olan bu çeviriciyi çok yerde aradım ancak bulmak imkansız artık. Piyasada bir ucu iki başlı yani hem PS hem Wii uyumlu bir kablo bulunuyor ve diğer ucunda ise vga var ancak çalışıp çalışmadığı belirsiz ve çoğunlukla yabancı sitelerde rastlıyorum, Türkiyede göremedim henüz.

Daha sonra aktif cihazlara baktım ancak bunlarda hem maliyetli hemde tutarsız geldi bana, tutarsız dememin sebebi bazı kişiler görüntü kalitesi iyi derken bazıları parazitlenmeden şikayet ediyor. Sizin cihazın 3d modelinde güç bağlantısı göremedim ancak aktif bir cihaz değil mi? Testlerinizin sonucunu bende bekliyorum, çalışmalarınızda başarılar.
  • vga box tarzı cihazlarda dışardan +5 yada 12V güç bağlantısı bulunur. bu aslında iyi bir elektirik tesisatına sahip olmayan yerlerde görüntü kalitesini bozduğunu için bu cihazda kullanılan voltaj ps2/ps3'ün güç çıkış ünitesinden alınmaktadır bu sayede daha kaliteli bir voltaj sabitliği sağlanmaktadır. Yani cihaz dışardan herhangi bir güç bağlantısı kullanmamaktadır. Kısacası ürün çok basit bir tak çalıştır yapıya sahiptir. Bu sayade her seviyedeki kullanıcı bu ürünü rahatlıkla monitörüne bağlayabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 13 Haziran 2011; 23:50:33 >
  • Elinize sağlık çok güzel olmuş. Fiyatıda uygun ayrıca.
  • güzel birşey olmuş tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

vga box tarzı cihazlarda dışardan +5 yada 12V güç bağlantısı bulunur. bu aslında iyi bir elektirik tesisatına sahip olmayan yerlerde görüntü kalitesini bozduğunu için bu cihazda kullanılan voltaj ps2/ps3'ün güç çıkış ünitesinden alınmaktadır bu sayede daha kaliteli bir voltaj sabitliği sağlanmaktadır. Yani cihaz dışardan herhangi bir güç bağlantısı kullanmamaktadır. Kısacası ürün çok basit bir tak çalıştır yapıya sahiptir. Bu sayade her seviyedeki kullanıcı bu ürünü rahatlıkla monitörüne bağlayabilir...

Açıklamanızı ve harici güç ihtiyacı gerekmediğini öğrenmek iyi oldu, böylece parazitlenme gibi sorunlarda olmayacaktır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim, olumlu test sonuçlarını burada paylaşırsanız görmek isterim.

Bu arada daha önceki mesajımda sözünü ettiğim iki kablonun fotoğrafları,

ilki PS1 Net Yaroze geliştirme kitine dahil olan ama harici olarak asla satılmayan orjinal Sony ps to vga kablo (Aramadığım yer kalmadı ama bulamadım, ps2 linux set ile de verilmiş bir benzeri ama o da asla tek satılmamış.)

İkinci fotoğraf ise fiziki satışı olmadığı ve internet üzerinden güvenemediğim için almadığım bir tarafı ps, wii uyumlu diğer tarafı vga+ ses olan kablo.

TürkTeknik Playstation 2 / 3 Monitör Modülü

TürkTeknik Playstation 2 / 3 Monitör Modülü

• 720p görüntü alabilecek miyiz?
  • evet zaten 1 2 güne testleri yayınlıyacağız bu çalışmadığınızdan emin olamadığınız kablodan bende emin değilim sanırım birkaç kez getirilmeyi denenmişti haberim var takip ediyorum ama türkiyede hz farkı yüzünden çalışmayıp onca mal ellerinde kalmıştı diye duymuştum..
  • 1280X1024 çözünürlüklü CRT monitörüme bu sizin ürün ile 1080p çıkış yapabilir miyim?
  • Bu aparat sadece monitörler için, değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedDURGUN -- 26 Haziran 2011; 0:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.durgun

Bu aparat sadece monitörler için değilmi?

LCD tv gibi cihazlarda zaten kullanılabilecek başka girişler de olduğu için (hdmi, skart, tos , svideo vs) özellikle sadece vga girişi olan monitörler için deniyor.yoksa vga girişi olan tv, tvbox gibi her türden cihaza bağlamak mümkün olacaktır.
  • Merakl videoları bekliyorum. Ne zaman çıkacak bu alet belli oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

Merakl videoları bekliyorum. Ne zaman çıkacak bu alet belli oldu mu?

ne zaman sorsam 5-10 gun içinde diyolar bu 5-10 gun nasıl bişeyse.
    mesaj atıyorum cvp da gelmıyor ben umudu kestim en ıyısı bı xcm vga box sıparişi vermek
  • çıksada alsak 4 gözle bekliyorum
  • slmlar hala satışa sunmadınnızmı aleti çok ihtiyacım
  • şimdi biz devasa bir firma değiliz tek bir işe yoğunlaşamıyoruz elbelt aksaklıklar olacaktır koskoca sony bile ps3'ü 1 sene geç çıkarmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

şimdi biz devasa bir firma değiliz tek bir işe yoğunlaşamıyoruz elbelt aksaklıklar olacaktır koskoca sony bile ps3'ü 1 sene geç çıkarmıştır

ozaman sizde doğru durust cevap verinde mılletı boş yere bekletmeyın size her soruşumda 3-5 gun içinde dediniz aradan 1 ay geçti hala yok iyikide sizi beklememişim gittim aldım bı uptech kullanıyorum ne güzel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.