Şimdi Ara

TürkTeknik Playstation 2 / 3 Monitör Modülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 2 ve Playstation 3 Oyun konsollarının LCD ve CTR monitörlerde yüksek kalitede görüntü alabilmek için firmamız tarafından tasarlanan ürün yakın bir zaman içerisinde satışa sunulacaktır..

Şuan ürün hali hazırda olup çalışmakta ve cihaz üzerinde belirli güvenlik, kalite testleri yapılmaktadır.
    Ürün kesinlikle yurt dışından ithal edilmemiştir tamamen türkteknik tarafından tasarlanmıştır.
    Sistem playstation oyun konsollarında yüksek çözünürülük desteğine sahiptir. Ürünün yaklaşık piyasaya sunum fiyatı yaklaşık 50TL civarında olacaktır. Yakın zaman içerisinde ürünle ilgili videolar ve test sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz..

Ürünün Genel görünümünün tasarlanmadan önceki 3d render ön izlemeleri

İletişim

Tel: 0212 - 610 41 80
    Mail: destek@turkteknik.net
    Web: www.turkteknik.net
    Adres: Nenehatun mah. Aziziye Cad. No:5/B Esenler-İstanbul

• Çoğu kişinin ihtiyacı var böyle bir aparata ben dahil, çok iyi olmuş tebrik ederim.
    Fiyatı da gayet uygunmuş.
  • Fiyat uygun olmuş; tasarım ise gayet yeterli tebrik ederim umarım iyi bir satış rakamı yakalarsınız
  • tam olarak ne işe yarıyor anlamadım ps3te,biraz açarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

tam olarak ne işe yarıyor anlamadım ps3te,biraz açarmısınız?

HDCP'siz HDMI'sız monitöre Ps3 bağlıyorsun.

Bu arada şimdi farkettim de resimde bir yanlışlık yok mu? Analog kısmının da uzun kablolu olması gerekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Bu arada şimdi farkettim de resimde bir yanlışlık yok mu? Analog kısmının da uzun kablolu olması gerekmez mi?

şimdi anladım,teşekkür ederim.
  • görselde hata yoksa hdmi dan değil rgb portundan bağlanıyor, bu durumda daha ucuz olması gerekir diye düşünüyorum.

ki bu cihazlar çok gereksiz pahalı, bunlaraa 100 120 verileceğine eldeki monitörü satıp hdmi girişli monitör alınır :)

yok mudur bunu 20 30 liraya satma ihtimali ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hayır yanlışlık yok vga çıkışında çift taraflı vga kablosu kullanmak daha mantıklı geldi kablo kırılmasında cihazı parçalamak yerine liralık vga kablosu alıp kullanmak daha mantıklı hem isteğe göre uzunlukta kullanılabilmesi asçısından böyle düşünüldü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

görselde hata yoksa hdmi dan değil rgb portundan bağlanıyor, bu durumda daha ucuz olması gerekir diye düşünüyorum.

ki bu cihazlar çok gereksiz pahalı, bunlaraa 100 120 verileceğine eldeki monitörü satıp hdmi girişli monitör alınır :)

yok mudur bunu 20 30 liraya satma ihtimali ?

şimdi ucuz olmasını düşünmek mantıksız sonuçta bir emek var ve alternatif olan diğer yurt dışı ithal emsallerine göre hem yarıyarıya ucuz hemde türk malı ileriki zamanlarda rabet görürse diğer modellerinide düşünüyorsuz wii/GC dreamcast psp gibi birçok konsolu CRT ve LCD monitörlere bağlayabileceksiniz...

ilginiz için hepinize teşekkürler...
  • Çıksın, bulabilirsem mutlaka alacağım.
  • quote:

Çıksın, bulabilirsem mutlaka alacağım.

çıktığı zaman bizden temin edebilirsiniz.. web adresimizi ziyaret edin
  • oooooo tam ihtiyacım olan şey fiyatta uygun hemen çıkarında alalım
    edit çıktıgı zaman ayrı bir başlık açarsanız iyi olur gormuş olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 8 Haziran 2011; 0:10:04 >
  • tahmini ne zaman çıkar,şu an yeni bir monutör almak üzereyim?
  • şuan kesinbir tarih veremem ama 1 2 güne sizlere çalışır çekilde videolarını sunmaya başlayacaz...
  • dostum bu cihaz aracılığıyla monitörden 1080p görüntü almak mümkünmü monitörüm full hd birde tahmini ne zaman çıkartırsınız bu cihazı malum önümüz yaz
  • Güzel haber gelsinde görelim :)
  • güzel bir çalışma olmuş hemde komşu çıktık adresi görünce şaşırdım anynı caddedeymişiz hayırlı olsun inşallah talep olur olacagınıda düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

güzel bir çalışma olmuş hemde komşu çıktık adresi görünce şaşırdım anynı caddedeymişiz hayırlı olsun inşallah talep olur olacagınıda düşünüyorum

teşekkür ederim bir ara uğrarsınız ozaman beklerim...
  • Bende buna benzer bir alet var adıda High-Box.Ama renkleri biraz soluk gösteriyor.Normal Lcd tv'deki performansın çok altında.Bide bazı renklerde ghosting sorunu var.Sizde var mı böyle şeyler?Yoksa direk hdcp'li monitör gibi mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti

Bende buna benzer bir alet var adıda High-Box.Ama renkleri biraz soluk gösteriyor.Normal Lcd tv'deki performansın çok altında.Bide bazı renklerde ghosting sorunu var.Sizde var mı böyle şeyler?Yoksa direk hdcp'li monitör gibi mi oluyor?

onun üzerinde çalışıyoruz progressive scan benzeri bir entegre üzerinde uğraşıyoruz bir nevi ekran filtrelemesi gibi yapacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.