Şimdi Ara

Türktelekom abonelik için kurye bekleyen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli pin yükselmesi ve cgn yüzünden 24 mbit limitsiz 24 ay tahaaütlü geçmek için 13.03.2020 de türtelekomu aradım.Ön kaydımı yaptılar.Güya dün kurye ile evrak gelecekti.Akşama kadar bekleyip akşam aradım türktelekomu.Salı günü mutlaka gelir sms de gelecek size denildi ama kuryenin esamesi yok şu anda ?

Sizce ne zaman gelir bu kurye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pazartesi sabahı erkenden internetten başvurdum. sabah aradılar. öğleden sonra hemen gelip bağladılar. anında
    16 mbps sınırsız upload 1 mbps . 12 ay tahauttlu 101.90 tl +14 tl modem .
  • Corona sebebiyle kurye firması tedbiren çalışmıyor olabilir. Kuryeleri de düşünmemiz gerekir bu süreçte, risk altındalar çünkü. Biraz bekleyin, illaki gelecektir evraklarınız.
  • Mücbir sebepler olduğundan sözlerini tutamamaları normal. Onlar da insan, senin keyfin için kimse kendine zarar gelsin istemez.
  • bana kargo ile yollayacakalrıni söylediler vodafone yüzunden uzun zamandır bekliyordum başvuruyu iptal ettirip turk telekoma basvurdum kargonun yarın gelmesini bekliyorum umarım kurulum ekibi de en kısa zamanda gelir

• Gidip bayiden veya ofisden almış olsanız beklemesiniz

• Bilmeyen arkadaşlar için Yazıyorum ;

Bayiler kesinlikle transfer kampanyası yapmıyor.Sıfırdan hesap açalım diye diretiyorlar.Ben özellikle Sıfırdan açılsın istemiyorum.Nedeni VDSL portumunu kaybetmek istememem.

Ben ilk TTNET ile görüştüğümde virüs olayı henüz patlak vermemişti.Telefondaki müşteri hizmetleri temsilcisi KURYE ile size evrak gelecek dediği için 2 güne ulaşır gözüyle baktım.Meğerse MNG kargo normal teslimata vermişler.Neyse olaylar şu şekilde gelişti.

Cumartesi günü TTNET ile görüşüp transfer kampanyasından yararlanmak istediğimi söyledim.20 dk kadar görüşüp kaydımı oluşturdular.Kurye (Kargo) Çarşamba gününe kadar ulaşmadığı için TTNET arayıp başvurumu iptal ettirdim.Ne hikmetse Aynı gün kargo yola çıkmış.Ertesi gün (Perşembe) Sabah 08:55 'de MNG kargodan mesaj geldi kargonuz dağıtıma çıkacaktır diye.Üzerinden 5 dk geçti TürkTelekomdan sms geldi.Başvurunuz iptal olmuştur diye.Neyse öğlen gittim kargo'dan evrakları aldım.Doldurdum TTNET arayıp evraklar elimde göndereyim dedim.MÜŞTERİHİZMETLERİ o kadar beceriksiz ki ilk görüştüğüm kişi başvurunuz devam ediyor dedi.Telefonu kapattım kargoya doğru giderken TTNET başka brisi arayıp başvurunuz iptal olmuş sıfırdan oluşturucaz dedi.Ulan haginize inanyım dedim tüm ecrakları yırtıp attım.Arkasına sıfır başvuru yapmak için yine TTNET aradım bu seferde kaydı kapatamıyoruz evrakları gönderin demezler mi çıldırdım.

Velhasılkelam 2 haftadır uğraşıyorum hala TTNET geçiş yaptıramadım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt
    ne tür bir transfer kampanyasından faydalandınız hocam
  • Faydalanamadım ki evraklar elime ulaşmıyor.Şimde 44 0375 ulaşamıyorum.Ki arada bir derede kaldım.Kimse lgilenmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.