Şimdi Ara

Türktelekom Havai internet nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 4 aydır altyapı sorunundan dolayı mahallemde internet erişimi yoktu. Fiber altyapı getireceğiz diyip uzatıyorlardı. Öyle böyle derken sokakta kapıların önüne yeni direk dikip turuncu kablo çekip aşağıdaki resimdeki gibi bir kutu koydular ve 5-6 anten ucu olan değişik plastik bir parça var ama henüz monte edilmedi. Etraftaki komşulara fiber geleceğini ve kablosuz dağıtılacağını ima etmişler lakin ben hayatımda hiç böyle bir şey duymadım. Bayadır araştırma yapıyorum en son Havai internet terimine denk geldim. Lakin ne olduğunu açıklayan nasıl çalıştığını açıklayan kimse yok. Şimdi kapının önünde direklerde saha dolabından direğe kadar turuncu kablo ile havadan kablo çekildi. Tam evin önünde bir adet aşağıdaki kutudan var ve 6'lı plastik anten gibi bir zımbırtı var. Eski altyapımız yok kullanılamaz durumda çalışanlar yeniden başvuru yapmanız gerekiyor vs vs dediler ne yapmam gerekiyor işleyiş nasıl olacak bilen var mı ? Tüm mahalle maksimum 2 katlı gecekondulardan oluşuyor kablosuz olarak nasıl erişim alacağız ? Tekrardan kablo mu çekeceğiz modeme? yeni modem almaya gerek var mı ? bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim teşekkürler.

Türktelekom Havai internet nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevket4401 -- 16 Aralık 2024; 12:24:38 >

• Hocam bunlar sonlandırma kutuları.
    Bu kutudan evinize fiber kablo çekecekler öyle kullanacaksınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türktelekom Havai internet nedir ?

şöyle paylaşayım resimi her haneye fiber kablo mu çekilicek tek tek ?

• Bu kutudan dairenize siyah fiber kablolar çekilip abonelik başlatılacak. Modem ve ONT cihazı telekom tarafından kira karşılığında tarafınıza verilip kira ücreti alınacak. Abonelik alımı açık ise istediğiniz firmadan alabilirsiniz.

İlgili linkten sorgulama yapabilirsiniz.

Türktelekom Havai internet nedir ?tpc.net.tr
    Toplama Pc İnternet Altyapı Sorgulama
    https://tpc.net.tr/altyapi-sorgulama/
  • Yeraltı fiber, yerüstü fiber, havai fiber bunların hepsi fiber :)

Hepsinden de bin megabit hizmet alabilirsiniz aktif oldugunda (direk üzerinden de ftth verilebiliyor yeraltından da)

• Teşekkürler cevaplarınız için :) bekleyip göreceğiz türknet kullanıyorum farklı bir modemim var 1gbit'e kadar destekliyor ama türktelekomun 1gbit hızı gecekonduya vereceğini sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz güncellerim ileride Türktelekom Havai internet nedir ? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.