Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.750
Cevap
311
Favori
693.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler bilgilendirme icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt yoksa hattı taşıyın faturasız olarak geri gelin Telekom’a

Kullanımlara göre geliyor teklifler benim paylaştıklarım faturasızda

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Taahhut var hocam. Direk faturasiza gecirsem diyorum arayip oyle guzel bir teklif gelmezmi acaba. 15 tl ye 100 mb cok komik, forumdaki teklifleri gorunce insan enayi yerine konmus gibi hissediyor kendisini.

• Taahhüt varsa Zor ama siz Yine de deneyin cayma bedeli ne kadar çıkar bilmem

Faturasıza geçerseniz 30 TL bedel alırlar ve hatta 29:80 hediye 20 kuruş normal TL yüklerler

O yüzden taşıyıp gelmek daha avantajlı

Anladim. Bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler.

• Turkcell den faturasız türk telekoma geçtik en uygun paket hangisi revaçta şuan

• TITAN kullanıcısına yanıt
    www.selfy.com.tr
    Selfy Yaz Fırsatı Paketi | Faturasız Paketler | Selfy
    https://www.selfy.com.tr/faturasiz-paketler/selfy-yaz-firsati-paketi

• En iyi tarife hangisi acaba konuşma için? Mobil öğrenci tarifesindeyim ama yükleme yaptığımda eskisi gibi 10dk 60 kuruş gibi mesaj gelmiyor, 1dk üzerinden mi devam ediyor bu tarife?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 6 Aralık 2019; 15:35:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende faturasıza geçecem birkaç gün içinde.Bu kampanya nasıl hat babamın üstüne 25 yaş sınırı var mış.Müşteri hizmetleri firsat10gbyi onerdi bana 32 tlye 500dk 1000sms 10gb.

Hata oluştu diyor linki açında sağ üstteki menüden faturasız=>paketler dünyası diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prlytea -- 6 Aralık 2019; 19:37:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam peki bu 15 gb 35 tl olan pakedi teklif etmeleri icin faturasizda hangi pakede gecmemi onerirsiniz?

• Kullanımı yüksek selfy yaz fırsatı alır 8 GB fazla kullanım olunca bir sonraki ay geliyor

Hocam selfy yapamam o yas grubu cocuk yok tanidik. Selfy olmayan faturasizlara da teklif yaparlar sanirim degil mi? Durmadan soruyorum kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 7 Aralık 2019; 15:53:19 >
  • Evet selfy olmadan'da teklif gelebilir. Bir paket alın bir ay kullanın ve bekleyin; Bana 10 GB, 1000 DK, 1000 SMS 29₺ teklifi gelmişti, kabul etmiştim ancak geçiş yapmadılar, o kadar şikayet yazdım gene geçiş olmadı. Bende Turkcell'in Rahat tarifesine geçtim gerçekten rahatım Daha bugün GNÇ çatlattan aylık 5 GB geldi, yarın tekrar gelecek ama taşıma yaptığım için, yeni müşteri sayıldığım için

• Benim kullandigim hattim Turkcell hocam. Bu yedek hat. Tesekkurler bilgilendirme icin.

• Olur sıkıntı olmaz ben onu ucuz diye dedim

Etraftan birinin TCsini bulun 7 25 yaş arası yeter

• Iyi akşamlar arkadaşlar. Vodafonede telekom selfy e geçeceğim. Vodafonenin faturasini yeni ödedim. Bir hafta kullanim yapip telekom a geçis yapsam faturalandirma nasil olur? Tamamini mi alirlar? Kullandığım kadarini mi? Yoksa gün olarak mi hesaplanir? Ona göre hemen geçeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hakların hepsini bitirmeyin gün bazlı gelir

• merhaba arkadaşlar türk telekom faturasız hat kullanıyorum. Türk telekom Faturasızdan Futuralı bir tarifeye geçmek istiyorum. İnternet 5gb kadar yeterli olacaktır. Aylık fatura 25 tl'yi geçmeyen güzel bir kampanya önerebilir misiniz?
  • organizeis O kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayın teklif alın

yada online işlemlerden gelen bildirimlere bakın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.