Online işlemlerde 19 TL olarak görünmeye başladı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Online işlemlerde 19 TL olarak görünmeye başladı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 2 Şubat 2025; 9:0:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 aydır 115lik faturasızdayım Kafam rahat emekli tarifesine nasıl gecebilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kafam rahat emekli tarifesi yok paketi var web online işlemlerden paketler kısmından bakın çıkarsa paketi alabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gecen ay 19du simdi baktım 290tl yazıyor kafam rahat emekli için. Olsa aslinda anneme alırdım vir iki ay daha. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de çıkmadı. Benim ki mobil öğrenci diye görünüyor. Benim de 2 ay dolmak üzere. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de 290 yazıyordu şimdi 19 TL olmuş 😁 Yer değişmişler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim 3 gün kaldı 2 ay dolmasına. Yeni geldi teklifler ama bir sürü teklif çıktı. Çoğu öğrenci. Şaşmaz tarifleri göremedim. Ne bileyim 15-20 tane teklif var acaba göremedim mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |