Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nike35 , makine433 , yahyademirci , avcı001 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
13.750
Cevap
310
Favori
692.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Online işlemlerde 19 TL olarak görünmeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 2 ay dolmak üzere. Faturasız hatta geçip 115 TL olan paketlerden aldım. Teklif çıkmıyordu. Ama 2-3 gündür bakıyorum bir sürü teklif çıktı. Ama çoğu alakasız. Geçiş yaptığım tarife mobil öğrenci görünüyor. Şimdi ilk sayfadaki bilgilere göre bakıyorum ideal tarifeler kapalı. Sadece şaşmaz 20 -30-40 çıkıyor. İdeal tarifelerin çoğunu denedim ama yok.

Gelen teklifler de bana uymuyor müşteri hizmetlerini aramak lazım değil mi? İlk sayfaya baktım ama. Tarife mobil öğrenci görünüyor o kafamı karıştırdı.. çünkü tekliflerin çocuğu öğrenci ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 2 Şubat 2025; 9:0:22 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

2 aydır 115lik faturasızdayım Kafam rahat emekli tarifesine nasıl gecebilirim?

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt

Kafam rahat emekli tarifesi yok paketi var

web online işlemlerden paketler kısmından bakın çıkarsa paketi alabilirsiniz

• Faturasiz hos25 tasidigim.hatta prime şaşmaz 40i 300 30u da 265e veriyor.
    Mevcut tahhutu 80 gun kalan hatta da suan 0 teklif var gecen 25gb 370di oda kayboldu gelmedi hicbir şey.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Gecen ay 19du simdi baktım 290tl yazıyor kafam rahat emekli için. Olsa aslinda anneme alırdım vir iki ay daha.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Ben de çıkmadı. Benim ki mobil öğrenci diye görünüyor. Benim de 2 ay dolmak üzere.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Bende de 290 yazıyordu şimdi 19 TL olmuş 😁

Yer değişmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

Ben de çıkmadı. Benim ki mobil öğrenci diye görünüyor. Benim de 2 ay dolmak üzere.

Benim 3 gün kaldı 2 ay dolmasına. Yeni geldi teklifler ama bir sürü teklif çıktı. Çoğu öğrenci. Şaşmaz tarifleri göremedim. Ne bileyim 15-20 tane teklif var acaba göremedim mi?

• 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.