Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kendir_li , kendir_li Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.720
Cevap
308
Favori
690.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçecek numara kamu tarifesinde olmadığından kabul etmiyor .

Ama bilen bayi bulursan Faturasından geçiş yapıyorlar

• makine433 M kullanıcısına yanıt

Geldiğinden Kabul etseydiniz .

müşteri hizmetlerinden isteyin olmadı .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Faturasızdan mı geçebiliyoruz yani sadece? Bayiye gitsek bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

Bayiye gidin işi biliyorsa yapar yoksa sizi genel müdürlüğe yönlendirir .

Şansınızı deneyin TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

hocam 35 gb çok fazla ben ideal 4 gb tarifesi istiyorum ve yıllık paketim nisan sonunda bitiyor. şimdiden "faturasızdan faturalıya geçiş" için hazırlık yapmaya başladım belki martta güzel teklif gelirse geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bakmıştım aslında ama gözümden kaçmış. Neyse şimdi üye oldum, 5gb tarife bitince ona geçeceğim, 3 ay kullanırız. Saolasin

• 136 TLlik Fenercell 20 gb muhteşem yeni tarife Şubat'ta taahhüttler bitiyor, fenercelli aradim fakat fenercell kapandigi icin ilgilenmediler. Kimisine teklif yok kimisine minimum 400 tllik teklif geldi. Taahhüt bitimi krkmz1666 hocanın bilgilendirici yazilarina uuyup söz yazıp yollayacağım olmazsa başka Operatör artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine433 M kullanıcısına yanıt

Daha zamanın varmış O zamana kadar teklif gelirse Kabul edersin

• bugun 90 gunu askin faturasizda teklif gozukmeyince musteri hizmetleri uzerinden ideal 25 gb 1000dk 250 sms faturali tarifeye gecis yaptik.

aradigimizda ilk musteri hizmetleri sasmaz 20 diye bir sey sundu 220 tl uzerinde ama biz (90 gundur teklif cikmayinca) ideal 25’in bize teklif olarak geldigini soylererek musteri hizmetlerine blof yaptik ve o da bakalim baska bir teklif gozukuyor mu diye bekletti, sonra evet ideal 25’i size sunulabilirim dedi. yani telekom bu diger tarifelere gore makul teklifleri mumkun mertebe sunmaktan kaciniyor, online islemlerde de gostermiyor. ama israr ettigin zaman veriyor.

ayrica ideal 35’i sordum o sizde gozukmuyor dedi. sosyal medya sinirsiz teklif var mi diye sordum 50 gb +sosyal medya sinirsiz 650 lira dedi.

90 gundur online islemlerde teklif cikmayanlar bu sekilde yol izleyebilirler. biz ideal 25’e gecis yaptik, direkt telefonu gorusmeden sonra kapatip acin, tarifenizi kullanmaya baslayabilirsiniz dendi. adi uygulamada asimsiz ozgur 25gb olarak belirdi. 27 ocakta gecis yaptigimiz icin 27 subat fatura kesim tarihi oldu.

fatura da herhalde sanirim gun icersinde taahhutlu fiyat(182tl+tku) uzerinden guncellenecek…

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

En azından Tam gününde geçmişsiniz

27 şubatta geçtiğiniz için Fatura kesim tarihi 27 olmadı

Fatura kesim tarihiniz ayın 26 sıdır

27sinde yeni Fatura dönemine girersiniz .

Faturasızdan faturalıya geçişlerde fatura kesim tarihi Ayın 26 su oluyor

28 ocakta geçseydiniz 28 Şubat olmayacaktı

yine 26 Şubat olacaktı

yenilenme tarihini 27 görünce fatura kesimini de o tarih sanmıştım. neyse hocam bilgi için teşekkürler, hos 25'e böyle veda ettik :)

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Kullanabilirdin aslında zam gelene kadar

ben devam ediyorum  

hos 25'te daha fazla risk almaktan çekindik, ideal'e de zam gelir diye geçelim dedik. ancak hos 25 şu an hem faturalıya hem de faturasızlara nazaran tüm operatörlerde rakipsiz fiyatta süper bir paket. umarım 3 ay diye diye devam ettirir telekom bunu.

• Yıldızlı günler 70gb paketim vardı şuan teklifler uçuk geldi. Kendim içişlerine bağlı bir kurumda çalışıyorum buna uygun bir tarife var mı geçebileceğim? Eşimi de aynı pakete geçireceğim taahhüt bitimi ay sonu.

• cycloner kullanıcısına yanıt

Kamu tarifeleri için kuruma yazı gelir

müşteri hizmetleri ve ya bayiden sorun derim

Zaten prime 20 gb gelmiş de bilmediğim daha yüksek paketli bir seçenek var mı diye sormuştum. Bu paket ucu ucuna anca yeter gibi

• cycloner kullanıcısına yanıt

Gelenler paket değil tarife

ilk sayfada müşteri hizmetlerinden alabileceğin tarife ve fiyatlar mevcut

Korkmaz Hocam selamlar sizi uzun süredir takip ediyorum 2-3 ay evvel paylaştığınız ana konudaki mesajı gördüm tarifem dün bitti bugün tahattutsüz ilk güne başladım, düne kadar prime enfes 30 tarifesini 205 TL'ye kullanıyordum şimdi 836 TL fiyat çekiyorlar, birazdan müşteri hizmetlerini arayıp faturasız hatta geçmeyi söyleyeceğim fakat merak ediyorum sizce ne kadarlık teklif gelirse kabul etmem makul olur güncelde size önerdiğiniz birkaç ay sonra gelen faturalıya geçişteki tarifi önerileri yine gelir mi mesela şu an bana 400 veya 300 TL'ye aynı pakete dönerse makul mü oluyor yorumunuzu merak ettim selamlar

• kda34 K kullanıcısına yanıt

İlk sayfayı okuyup ona göre ne yapcanıza karar verip hareket edin

Faturasıza geçecekseniz bugün arayıp geçin

Faturalıda devam edecekseniz size sundukları teklifler ilk sayfada mevcut yarın öğlene doğru arayıp geçiş yaparsınız

bu saatte teklifle uğraşmazlar

Bende Faturasızdayım 30 günü geçti daha teklif gelmedi gelirse paylaşırım

faturasız her türlü uygun zam gelene kadar kullanırım

30 gün sonunda ideal tarifelere geçiş yapıyorlar .geçenler hala var

• 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.