Hocam bana denen yeni tarifenin sadece iki günlük ücreti bu ay normalde ödeyeceğim faturaya eklenecek dendi ben mi yanlış anladım? Onun dışında taahhütüm 12 değil de 11 ay gibi olmasını kast ediyorsanız o sorun değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (682. sayfa)
-
-
12 ay taahhüt verip 11 ay kullanmak sorun değilse sorun yok tabi
anladığında sorun yok eski tarifen 28 günlük yeni 3günlük hesaplanıp çıkacak 28 inde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet paketin çabuk bitmesi gibi bir problem var Turkcell de. Sıkıntısız operatör yok maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsi birbirinin aynısı al ötekini vur ötekine hepsi kendi içinde aynı halt
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam sıkıntı yok onda bir an 2 gün için 1 aylık ücret geçirecekler sandım.
Sağol Dostum bilgilendirme için
-
Şuan 270TL ödüyorum fatura 30GB 30 gün sonra tarifem sonlanıyor uygulamada en düşük fiyat 530TL şaka gibi gerçekten, Daha uyguna geçeceğim bir tarife bulamam sanırım yine başka operatör deneeceğim gibi duruyor.
-
İlk sayfayı okursanız bulursunuz
İlk sayfada bahsedilen menüye baktığımda en uygun tarife yine 420TL ve 6gb internet sadece, Fiyatlar şaka gibi içinde internet olmayan paket şuan kullandığım 30+5gb paketten 100TL daha pahalı durumda
-
faturasız hat kullanıcılara faturalı ideal 4 gb tarifesi teklifi geldi mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sayfanın hepsini dikkatlice okuyun
daha uygun alabileceğiniz imkanlar var
Faturalıdan faturasıza sonra tekrar faturalaya şeklinde bahsettiğiniz durum?
-
Hayır
2 hattı olanlaraydı sanırım
Buluşturan paketi diyorsanız 3 ay değil 6 ay ücretsiz
Buradan bakabilirsiniz
bireysel.turktelekom.com.trBuluşturan Hediye Kampanyası | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-kampanyalari/tum-faturasiz-kampanyalar/bulusturan-hediye-kampanyasi
faturalıda taahhüt bitiyor 10 gün var ne yapmak lazım faturasıza geçip beklesek güzel kampanya cıkıyor mu
-
Merhaba bugün 23:59 da taahhütüm bitiyor, uygulamada 15 gb 1000 dakika 271 liralık teklifi kabul etmek istiyorum.saar 00:00 olduğunda bu teklif de uygulamadan kayboluyor mu?eğer öyle ise 00:00 olmadan kabul mü etmeliyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnsenAnsen -- 26 Ocak 2025; 21:46:11 >
bence ara faturasız birimden teklif al teklifler yüksek diye daha farklı paket sunabiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende aynı durumdayım 00:00 dan öncem kabul etsem sonramı lütfen bilgisi olan arkadaşlar söylerse sevinirim
-
Ahsen ah
ilk sayfada bilgi var okuyup hareket edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X