İlk sayfayı okusanız keşke sorunuzun cevabı mevcut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (683. sayfa)
-
-
hocam baktım ama emin olamadım yani tam anlayamadım. size zahmet yardımcı olabilirmisiniz
-
Neresini anlamadınız açık ve ne bi şekilde ne zaman kabul edeceğinizin bilgisi mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam gece 00.00 dan sonra deniliyor gibi anladım. doğrumu
-
27 Ocak 00.01 den itibaren kabul edebilirsiniz
Uugun teklif gelmediği için faturasiza geçtim simdilik. 20 gb 280 tl teklif etti en son faturasiza geçme birimi kabul etmedim. Faturasiza geçince uygulamada 5gb 750 dk 165 teklifi geldi simdilik onu kullanacağım 1ay. Sonra faturaliya geçmek icin teklif gelecektir uygun tahminim.
İlk sayfayı okudunuz mu hiç?
arkadaşlar 1,5 yıldır faturasızım. Faturalıdan faturasıza geçmiştim, ama bende ilk sayfadaki gibi online işlemler menüsünde tarifeler ve paketler kısmında "sana özel faturalı avantajlı tarifeler" bölümü çıkmıyor, neden olabilir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
edit
-
410 TL'lik tarife için şimdi 843 TL gösteriyor programda. Mart ayında bitiyor taahhüt geçen sene mart geçen milyonlar vardı çok iyi denk gelmişti o zaman. 70 GBlı tarife hatırlayan olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk sayfadaki adımları harfiyen uyguladım.
Uygun teklif gelmeyince, hattımı faturasıza çevirdim ve gene ilk sayfada bahsedilen 115tl lik HOS25 paketine geçtim.
İlerleyen dönemde faturalıya geçmek istediğimde karşıma çıkacak tarifeler nelerdir?
Darısı ilk sayfayı okuyamayan zenginlere
Kafam rahat aktif olmadı. alternatifi bulunuyor mu?
-
hos 25 var ilk sayfada yazıyor
-
onu ilk hat için yapmıştım. Çok kullanılmayan başka hat için aktif etmek istedim ama onu da hos 25 yapacağız görünüyor.
-
Degerli musterimiz,mobil hattiniza tanimli Taahhudunuz:"Prime Dusun Sosyal Taah 12 Y" Baslangic tarihi: 04.03.2024 Bitis Tarihi: 26.02.2025 B001
Bu durumda bugün ücreti daha düşük bir tarifeye geçiş yapabiliyor muyum? Daha doğrusu yeni emniyet tarifesine geçeceğim referansı onaylayıp, cayma bedeli çıkar mı?
Çıkmaz
geçiş yapabilecek misiniz ki ?
Faturalıdan Faturalıya Tarife değiştirecekseniz Cayma bedeli çıkmaz .Taahhüt bitmesini beklemenize gerek yok 30 Gün sonra değiştirebilirsiniz.
-
Bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, bugün geçebilir miyim yani hocam? Son fatura dönemine girdim zaten. Ama emniyet tarifesinin fiyatı daha düşük, bir de referans olan kişi Emniyet Yeni 30 kullanırken ben Yeni 40 kullanabiliyor muyum? bireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/emniyet-yeni-30-tarifesi-yeni.aspx
* nolu musterimiz bulundugunuz tarifeye gecmek icin sizi referans gosterdi.Onay icin EVET bosluk *yazip 6008e gonderin.7gun icinde SMS atmazsaniz talep iptal edilecektir.Iptal icin HAYIR bosluk *yazip 6008e gonderin. B001
Onun için şu mesajı bugün onaylayacağım da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 27 Ocak 2025; 10:30:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geçebilirsiniz son fatura dönemini beklemenize gerek yoktu.
geçebilirseniz hata vermez ise referans olan kişi ile aynı tarifeye geçersiniz .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X