Ben fiyatın daha düşük olmasından çekinmiştim aslında yeni tarife daha ucuz olduğu için cayma bedeli falan çıkar aradaki farka diye bekledim, Hat sahibi iki iki hat için de aynı aslında, biri yeni 30 biri yeni 40 olabiliyor mu peki? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 27 Ocak 2025; 10:32:14 > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (684. sayfa)
-
-
Hangi Tarifeye geçmek istiyorsan o numaradan referans alırsın
-
Faturasıza geçiş birimine bağlanıp indirim tanımlatabilen oldu mu yakın zamanda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamadan baktığın için görmüyorsun dostum. Webden bakarsan göreceksin, ama çok da umutlanma onlar çıkacak diye.. Ben de 4 aydır faturasızım ama hep 400lük tarifeler var bende de..
-
Valla indirimli mi tanımladım şüpheli ama ben gece hallettim o işi.. Özgür 20 tarifesini vergisiz 287TL'ye tanımladılar.. Ama müşteri temsilcisine 3-4 kere sormamdan sonra çıktı bu tarifeler.. Bence ısrar etmekte fayda var. MT canı isterse bu teklifleri soruyor anladığım kadarı ile.
-
Öncelikle detaylı bilgilendirmeler için teşekkür ederim dostum. Emeğine sağlık..
Ben faturasız hat biriminden birkaç defa ısrar edişimden sonra Özgür 20 tarifesine 287TL'ye geçiş yaptım.. Bu şartlarda buna şükür diyorum ve eline sağlık diyorum. Selamlar
-
Hayırlı olsun.
Az daha ısrarcı olsaydın prime 25+5gb 346₺ alınabilinirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bilgilendiriyorum da siz bilgilendirmeleri alamıyorsunuz .
Fatura kesim Tarihiniz 26 sı ise dün geçtiyseniz 1 ayınız mundar olmuş .
-
Doğrudur dostum ama bu yeterli bizim için :))
-
Almadığımızı nereden çıkardınız acaba :)) 12'den sonra verdim taahütü. Herkesi ilk mesaja yönlendirmeniz bilgi kirliliğini engellemeniz açısından son derece doğru iken tutunduğunuz üslup da bir o kadar yanlış bana göre hocam. Selamlar
-
-
hayır hocam web den online işlemelere giriyorum ama değindiğim gibi öyle bir seçenek bende gözükmüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin görüşünüz tabi
-
İlk sayfada görsel de mevcut
girdiğiniz yerin ekran görüntüsünü ekler misiniz
-
-
içişleri 6 gb 79 tl kullanıyorduk. 1 ayı kaldı, fiyatlarda uçmuş gitmiş ne yapmak gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil hattinizla Referans ettiginiz numara mevcut tarifesinden kamu tarifesine gecis yapamaz. Bilgi icin 500. B001
Bunun bir çözümü var mı hocam Emniyet Yeni 30’a geçemiyorum dediğiniz gibi.Bayiye gitsek hallolur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 27 Ocak 2025; 16:4:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz hangi tarifedesiniz peki? Taraftar hattı falan mı kullanıyorsunuz
-
Bitince Soz yazıp 5555 E yollayın kabul eder belki
-
evet, fenercelliydim tarifenin adı ocak ayı itivaritle yeni taraftar hattı diye geçiyor. Ama iki defa ideal 35 gb prime teklifi geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X