Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
13.791
Cevap
313
Favori
696.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sizin bahsettiğiniz teklifler şunlardı değil mi? Hocam bu arada ben prime avantajını oldukça kullanıyorum, kahve vs derken bayağı avantajlı oluyor. Ama halihazırda 200tl bandında iken yeni sözleşme yapıp aşağıdaki gibi 295 TL primesız vereceksem sizin gibi faturasıza geçmem daha doğru oluyor gibi.

>>>>>>>>Sizin bahsettiğiniz sanırım bu>>>>>

Tekliflerde 4-40gb arası popüler tarifeleri sunacaklar

popüler 10 - 15 - 25 gb (228 TL - 267 TL - 295 Tl vergiler dahil)

30gb+10gb sosyal medya 360 TL

40gb +SSM 448 TL +vergi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kda34 K kullanıcısına yanıt

Aynen bunlar 30 gb üstü prime geçiyor

Faturasızda kullanamazsın o ayrı

ya gelene kadar idare edeceksin ya da 30 gb üstü teklifleri kabul edeceksin

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt

Valla benim tarife yeni müşterilere kapatılmış o yüzden kalıyorsan kal yoksa çık git zaten yeni müşteri almıyorum demeye getirdiler. Uygulamadan talep bıraksak aramazlar mı, %20 indirim tanımlasalar yeter

• zero fear kullanıcısına yanıt
    uygulama indirimi hariç vermiyorlar kendileri paket sunarsa %10 veriyor oda faturasız birim eski indirimleri yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Genel müdürlük beni faturasıza geçirdi 31 gün sonra emniyet tarifesine geçebilirsiniz dedi, cayma ücreti çıkmaz dediler taahhütün son ayındayım diye sanırım, peki içeride kalan TL bakiye ne olacak faturalıya geçerken faturadan mı düşüyor?

• Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

İlk sayfada hepsinin bilgisi yazıyor bakabilirsiniz .

• Daha önce iki bayiye gidince hat taşıma ile tt faturasıza geçiş yapmamışlardı. Başka bir bayiye gidip ekteki paketleri sordum nasıl oluyor diye. Önce sizi faturasıza sizi geçirecez. Hat açıldıktan sonra geleceksiniz bu paketi tekrar birlikte yapacaz dediler. Ben de tamam dedim. Faturasıza geçirdiler. Hat açıldı. Gitmedim 😎 hoş 25 yaptım geçtim.

Ayı ne kadar yol bilirse, avcı da o kadar hile bilir

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• makmüh40 M kullanıcısına yanıt

Faturasıza geçiş bedelini de ödersiniz  

Yok hocam ücretsiz faturasıza geçirdiler. Sizin 1. Sayfada dediklerine göre de hoş 25 yaptım

Bayiden geçince ücretsiz mi oluyormuş?

Son Faturanız çıktığında bakın bakalım

• Faturalıya geçmek ücretli mi

Taahhütüm bitmeden türkcelden tt faturasıza üstte anlattığım gibi geçtim. Turkcell faturam 444 tl geliyordu. Şimdi son faturam 396tl geldi. Başka da bir fatura gelmedi ve ödemedim. Faturasıza geçince de kk ile 250 tl yükledim. 115 tl ye hoş25 paketini yaptım.

Neye bakayım başka?

Bayı Faturalı Telekom kullanırken Faturasıza geçirdi diye anladım ben TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt

Nasıl Geçtiğinize bağlı

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Son 25 gün kalmış taahhütün bitmesine verdikleri teklife bakın. 40 GB+ sınırsız sosyal medya 258'e kullanıyorum. %116 zam ne ya? Üstelik sınırsız sosyal medya yok teklif ettikleri paketlerde.

• jestercat J kullanıcısına yanıt
    faturasız birimden teklif alın onlar sınırsız sosyal verebiliyor sadece +2 gb alamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 29 Ocak 2025; 17:29:36 >
    Ben de geçicem nasıl geçmemiz gerekiyor ücret ödememek için

• hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt

Bayiden Taşıma yapacaksan ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: muleka97

@krkmz1666 Hocam, daha önce tarife satıyordum beni biliyorsundur özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazacağım Telegramda 20k'ya yakın kitlem var. internet üzerine bi telegram grubu açmayı düşünüyorum yöneticilik yapmayı düşünür müsün

korkmaz hocamın grubunu da sıkı takip ediyorum. Sizin telegram grubunuza katılabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.