:) :) :) Okumuştum dostum ama hepsini değil maalesef :)) Şimdi okudum, sağolasın :)) |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (681. sayfa)
-
-
Önceki mesajınızı gördüm hocam. Benim de 2 gün kalmıştı ben arayacaktım tam onlar aradı. 40 gb gibi bir paketi 700 küsür liraya teklif ettiler maks bu olur dediler. Ben de istemiyorum faturasıza geçirin sonra başka operatöre geçeceğim dedim. Sebebini sordu ben şu an 370'e kullanıyorum siz bana 750 liralık paket sunuyorsunuz neden geçmeyeyim dedim. Geçmeyi de düşünüyordum blöf yapmıyordum. Geçmenizi istemeyiz vs dedi sonra başka paket önerdi 45 gb 450 dedi onu kabul ettim. Temsilciye göre değişiyor muhtemelen gününüz bitmediyse denemeye devam edin bence.
Edit: Değerli prime 45 gb paketin adı temsilciye fiyat sormak isterseniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 25 Ocak 2025; 0:47:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel 2 gün ile 1 ay taahhütünüzü de mundar etmişsiniz
Değerli hocalarım Türk Telekomda yarın yani ocak 26 sın da taahhüdüm bitiyor. türk telekomun mobilden bana teklifini kabul etmeyi düşünüyorum. sizden ricam teklifi ocak 26 sındamı kabul edeyim yoksa 26 sı bitsin 27 sindemi onay vereyim hangisi mantıklı olur. çünkü ocak 26 da fatura kesilecek ve okun taahhüdüm bitiyor. şimdiden teşekkür ederim
-
İlk sayfada aradığınız sorunun cevabı mevcut bakabilirsiniz
İlk 3 ay bedava olan paket vardı. İlk sayfadan kalkmış. Bitti mi acaba ?
İlk sayfada ilk 3 ay bedava paket olmadı ki
Allah allah ben mi yanlış hatırlıyorum. Ama öyle bir paket vardı sanki.
Varsa söyle bende bileyim
(Fenercell) son 120gün bakalım ne olacak bekliyoruz ne diğecek mh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sınırsız sosyal medyasi da yalan zaten türk telekomun. YouTube kotadan harciyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kimse şikayet etmiyormu bu durumu resmen dolandırıcılık oluyor bu ben kaç kere yazdım ve söyledim
Valla yüzlerce şikayet var ama umursadiklari yok. Tek yol prostesto edip başka operatör kullanmak. Vodafone da böyle problemler yok en azindan
bana dedikleri reklamlardan yiyordur kotadan bak bak bak şu işe💁
-
cevapta vermiyorlar turkcell en azından cevap verip 1-2 günede gerekirse arıyor aramasada yazıyor ttde muhattapta yok xden yazacağım birde
Bu, insanlar paket aşımı yapsın diye daha çok kar etmek için yapılan bir dolandırıcılık. Mahkemede çözülür ancak bu problem. Ha benim Telekom hattim var full sınırsız ancak şirket hattı. Bireysel hattımı taşıdım sırf bu sebepten Vodafone a. Herkese tavsiyem sınırsız diye kalmasın kimse sınırsız falan degil
şuan xden yazdım vdf benim bölgemde çekimi iyi değil yoksa geçerim tt mobil burda daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 25 Ocak 2025; 18:55:33 >
Açıkçası turkcell'e geçmek daha mantıklı bölgenizde iyisi çünkü Türk telekom'daki paket zaten sınırsız değil
Turkcell gereksiz aşırı pahalı ve neti daha çok çekiyor 6 yıl kullandım turkcellde paket yetmiyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X