< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (678. sayfa)
-
-
uygulamadamı çıktı mhmi teklif etti size yoksa bayimi sundu iyi paket ve fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben TT Prime M.H ile görüştüm.(444 3 375)
Hat iptal birimine bağlanarak yaptığım görüşmeden bana sunulan 3 tekliften biriydi.
TT tahhütümün bitmesine 125 gün vardı. Tarife fiyat zamları gelmeden bir nebze önlem almış oldum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun güle güle kullan benim daha 160 günüm var
Hocam bugun turk telekoma babam gitti faturasıza geçiş yapmıyorlar bilerek ben ceza yiyorum diyerek yalandna geçiş yapmadılar sizin bir şikayetiniz vardı bununla ilgili konuda bulamadım
-
Tekrar gitsin bayiye
hat açıldığında tekrar taşıma yapmayacağını işlemi yapmadığınız taktirde btk ya şikayet kaydında bulunacağını bildirsin .
Turkcel bayisinin Numara taşımada peşin ücret istemesi | DonanımHaber Forum
Konu burada
-
Teşekkür ederim.
Sizde bir şansınızı deneyin zamlar gelmeden belki avantajlı bir teklif çıkabilir sizede.?
henüz uygulamada teklif yok benim malesef
Uygulamada bana da gelmedi ben arayıp hat iptal birimine bağlandım.
Oradan soruşturdum bana bunları önerdiler.
Sizde bir deneyin zamlara takılmayın.!
saol kardeşim bilgi için denerim bende bana çıkmayadalir çünkü daha 160 gün var benim kafamı fenercell karıştırıyor o nolacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 22 Ocak 2025; 17:40:59 >
Hayırlı olsun inşallah.
Fenercell kapandı bireyselcilere artık bekleyeceksiniz size teklif mi gelir, yoksa başka bir şey olur mu görelim o halde.
Selam arkadaşlar...
Özgür 20 paketini kullanıyorum ve bu gece taahüütm bitiyor. Geçen sene faturasıza geçirin blörfüyle bu 155tl ye bu paketi vermişlerdi.
Şu an uygulama üzerindne tam bana göre 20gb tarifesi 301tl olarak görünüyor...
Bıgün işl sayfadaki gibi yine fturasıza geçirin taktiğini kullansam mı acaba düşerler mi daha bilemedim. Sonuçta aynı GB ama 2 katı artacak faturam. Konuşulan fiyatlarıda görünce 301tl de iyi gibi geliyor ama bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dene bence faturasiza gecip hos 25 alsan 115tl 3 ay 25gblik paket. Sonra teklif gelirse mesela sasmaz prime 40gb 300tl.
hocam arkadaslar yazmis ama her an dedikleri tekliflere zam gelebilir her sey zamlaniyor suan icin iyi olan 1 ay sonra zamlanmis olabilir
İlk sayfada ki bilgiler ışığında hareket edebilirsiniz
bu arada Faturalıda paket değil tarife verirler
Gece faturasıza geçme talebiyle aradım ama ne ideal ne de şaşmaz tarife sundular. 3 günüm kaldı. Her gün ve gece denemeye devam..
kendi hattımı çözerimde fenercell nolacak görceğiz 5. ay fenercell taahhütü bitiyor niye kapanırki operatör yeniden anlaşamadı demekki ali koç aziz yıldırım olsa kapanmazdı kesin
Dene dene alısın belki .İlk sayfayı okumuyor musunuz hiç?
-
@krkmz1666 Hocam, daha önce tarife satıyordum beni biliyorsundur özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazacağım Telegramda 20k'ya yakın kitlem var. internet üzerine bi telegram grubu açmayı düşünüyorum yöneticilik yapmayı düşünür müsün
-
Hocam merhaba mesaj atabilirdiniz aslında .
Hatırlamam mı numaramda vardı aslında
teşekkür ederim teklif için ama zaman ayıramam
gruba katılabilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X