Telefonu sıfırladım satışları bıraktıktan sonra o yüzden bulamadım numarayı yoksa kayıtlıydın, teşekkür ederim. İçerik çalabilirim buradan bilgin olsun |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (679. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba,hattım fenercelldi mecburen vodafonea taşıdım yarın sabah açılacak.Geçer geçmez türktelekom faturasıza taşıma yaptırabilirim değil mi?inşallah şu tarifeyi paketi seçmek zorundasın vs demezler
fenercell için sana nedediler faturalıyada taşınmıyormu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaparsınız
onlar zaten tarifeniz mobilöğrenci olarak ayarlayacaklar
BULUSTURAN yapabilen var mı son zamanlarda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom uygulamasındaki tekliflerin içinde vergisi de mevcut mu? 6gb 1000dk taahhüt yenilemeye 202 TL diyor. Bu teklif ne zamana kadar geçerli? Hiçbir yerde yazmıyor. Taahhütümün bitmesine 2 gün kaldı. 1 ay boşa gitmesin istiyorum. Fatura kesim tarihinde bu teklifler hala geçerli olur mu?
-
Vergi dahil değil
ilk sayfada sorularının cevabı mevcut
arkadaşlar prime tivibu kodu 4445375'i aramadan aktif edilmiyor mu? başka yolunu bilen var mı?
2 yıl önce aktif etmiştim başka yolu yoktu o zamanlar. Çok uzun sürmüyor 2 dakikada halledersiniz. Tivibu uygulaması biraz kanser ama televizyondaki app ile cam gibi seyrederken bilgisayarda ve telefonda çamur gibi oluyordu görüntü kalitesi.
Taahhüt bitimine 3 gün kaldı bitince faturasıza geçmek istiyorum başvuruyu ne zaman yapmalıyım? Şubeye uğrayamıyorum arayarak yapmak mümkün müdür bilen var mı?
Bir de faturasızda biraz durup faturalıya geçmek istiyorum sizce en mantıklı tarifeler nelerdir kampanya var mı şu an?
İlk sayfada sorduklarının cevabı mevcut bakabilirsiniz
İlk mesaj güncel mi vodafone luyum ay sonu taahütüm bitiyor avantajlı bir şey var mı türk telekom da hat taşıma kampanyasında
Güncel değil boşuna yazdım o kadar bilgiyi
-
bana çıkan tarifeler bunlar.
-
İlk sayfaya bakmamışım teşekkürler
Prime tarifelerde internet hiz farkı var mı.. hiç dikkat ettiniz mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendim kullanmıyorum bilmiyorum ama yoktur bence
Numara taşıma ile geçiş yaptım, İlk 3 ay HOS 25 paketini kullandım, 4 ncü kez yenilendi bu paket. Şimdi faturasız bir paket arıyorum. Aylık 3-5 GB yeterlidir. Buna uygun hangi paketi tavsiye edersiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X