Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.104
Cevap
323
Favori
713.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bana %30 indirimli Prime eksper 12gb teklifi sunuldu. 36.50TL olarak. Kabul ettim. Taahütüm ayın 22sinde bitiyordu. Aynı teklif 58 gün kala yapılmıştı daha önce.
  • Bana da bu teklif geldi ana herhalde Turkcell’e geçerim

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bugün bunu kabul ettim bir sene daha TT deyiz.
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diyelim türktelekoma ocak ayında geçtiğimizi düşünelim. Yıl sonuna kadar vergi ödeyecek miyim ?
    Sanırım yeni operatöre geçtiğimiz yıl vergi alınmıyordu yıl sonuna kadar.kampanya gibi bişeydi bu sanırım hala mevcut mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

Arkadaşlar diyelim türktelekoma ocak ayında geçtiğimizi düşünelim. Yıl sonuna kadar vergi ödeyecek miyim ?
    Sanırım yeni operatöre geçtiğimiz yıl vergi alınmıyordu yıl sonuna kadar.kampanya gibi bişeydi bu sanırım hala mevcut mu ?
    Hayır kaldırıldı o. Artık numara taşıyınca vergide sizinle birlikte yeni operatöre geçiyor kaçış yok.

Dipnot: dedigim faturasız için geçerli faturalida ise.numara tasiyinca son faturaya kalan vergileri ekliyorlar peşin ödeyip çıkıyorsun sene sonuna kadar ödemiyorsun

• ylodmr kullanıcısına yanıt
    2 ay oldu bende buna geçeli lakin aşımlı olması çok kötü,hiç rahat olmuyor insan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    Daha önceden hangi paketteydiniz acaba ?
  • Bı hafa önce paket değiştin 15gb net 1000dk ve sms 52tl
    Şuan aynı paketi daha uygun teklifi çıktı ssliyorum

Aynı fatura döneminde 2.tarife degistirmi?
    Nasıl bir yol izliyeyim ?

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Hoş fırsat 6gb

Hoş fırsat 7gb

24tl

• Kardeşime bittiğinde duran 20 gb 45 lira teklif edilip anlaşmışlar. Bana ise 20 gblik paketi 62,50den satmaya çalışıyor Türk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSB -- 21 Ağustos 2020; 23:4:14 >
  • Mevcut tt liler için 30 TL den düşük faturasız paketler var mı acaba? 6 aydan fazla oldu tt ye geçeli.

• KSB K kullanıcısına yanıt
    Herkese farklı fiyat öneriyorlar hocam maalesef

• FLEXIBLE F kullanıcısına yanıt

33 TL (5 GB interneti hem dakika hem SMS hem normal internetin de kullanabiliyorsun.)

Tam 30 TL

• Sagolun hocam ama benim şu anki paketim bunlardan daha iyi. 35 TL ye 8 GB 750 dk 5000 sms. 27 ydi normalde. Bu aydan itibaren 35 oldu. Ancak 30 liranın altında daha uygun bir paket arıyordum.

• yahu bana neden hiç güzel tarife vermiyor türk telekom ?

turk telekom prime 12 gb,1000 dk, 1000 sms 75 tl veriyorum. 2 ay kaldı taahhüt bitmesine.

maksimum 50 lira vermek ve en az 10 gb kullanmak istiyorum. en az 500 dk ve 100 sms de olsun bir zahmet içinde.

ama bana sunduğu 85 liraya 15 gb,2000 dk, sınırsız sms. bu çok bana.

turkcell hazır kart'a geçmeyi düşünüyorum.

edit: 15 gb olanı da iyiymiş aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 22 Ağustos 2020; 22:22:11 >

• Arkadaşlar size bu indirimli teklifler nasıl geliyor? Ben çok yüksek faturalar ödüyorum
  • oksit O kullanıcısına yanıt
    Benim de taahhütüm bitmek üzere ve sunduğu kampanya çok pahalı maalesef.

• Annemin kullandığı hatta gelen 10gb 19 TL teklifini hem belki benim hattıma da gelir (aynı dönemde taşımıştım) diye hemde 500dk 7tl paketini kullandığı için yeni hat yada kendi numaramı değiştirip ona vermekle uğraşmamak için kabul etmemiştim. Keşke etseymisim (:. Kendi hattımı yeniden Vodafone'a taşıyacağım uygun bir paket bulabilirsem . Eskiden ne güzel senede 1 kere de olsan 20 30 TL'ye faturasız hat bulunuyordu ama lazım olunca bulunmuyor.

• Ya Türk Telekom sil süpür olmasa resmen internet vermeyecek gerçi son günlerde kampanyalar artık çok kısıtlı bir kaç site gezdim ama gözle görülür bir kampanya yok Türk Telekom bedava internet almak için varmı bildiğini taktik.
    https://bedavainternetbul.com/turk-telekom-bedava-internet/
    https://internetkazan.com/turk-telekom-bedava-internet-nasil-kazanilir/

Türk Telekom Bedava İnternet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erknerdn25 -- 23 Ağustos 2020; 1:33:31 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.