Hoş 25 3 kere kullandık.Yeni bitti bize vermiyor artık.Size verir belki ben sms atınca başta veriyor gibi onay smsi gönderin diyor,onay smsinden sonra hakkınız doldu diyor. |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (675. sayfa)
-
-
Her gün arıyım o zaman düşer belki bize de.Teşekkürler. Siz geçeli kaç gün oldu.Ben geçeli 90 gün oldu.kısa dönemli paketlerden aldım şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 18 Ocak 2025; 21:54:9 > -
Bittikten sonra iptal den sonra tekrar sms atıp almayı denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar aynı tarifeyi kullana. 2 farklı numaraya gelen teklifler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha dün ideal 25 gb tarifesini 203 tl den tanimladik
14 Kasimda geçmişim faturasıza 2 ayı geçmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam fenercellden tt faturasıza geçirmiyorlar ısrarla ya napacağız,başka operatöre taşı öyle gel diyor bayi
Faturasızda iseniz Faturalı Türktelekoma geçip 30 gün sonra Faturasıza geçeceksiniz
Yada taşınıp geleceksiniz
Yok hocam fenercell taraftar 20 gb adında faturalıdayım,taahhüt olmadan kullanım yapıyorum.Fenercell faturasıza geçip tt faturalıya geçirin mi diyeyim?1. Ayda faturalıdan faturasıza geçiş için cayma çıkmaz mı
Siz neyi kullanmak ne yapmak istiyorsunuz peki?.
Fatura kesileceği için çıkar
Önce iptal sms'i mi atmam lazımdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 19 Ocak 2025; 0:26:35 > -
444 1 444'ü arayarak mı aldınız.Uygulamaya mı teklif geldi.
-
Hocam fenercell faturalıdan türktelekom faturasız geçip hos25 paketini almayı sonra da ideal 35 tarifesini almak istiyorum.Ama geçemiyorum tt faturasıza.Heralde mecbur vodafone ya da turkcelle taşıyacağım
Ben paket iptal olduktan sonra tekrar sms atıp almıştım
Sizinde önce iptal olacaktı sonra kayıt için yine mesaj atacaktınız
Taraftar hatlarında Faturasız geçmedim hiç müşteri hizmetleri de geçirmiyor heralde
Taşınıp geleceğiniz gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X