Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kazuya54 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.924
Cevap
318
Favori
704.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçiş yaparsam haber vericem hocam not aldım. İnşallah ödenmez yeniden saçma yani olmaması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdan kale

Hocam 1 aylık vergi olduğu için ve çok miktar olmadığı için uğraşmadım.Yanlız müşteri hizmetleride bayide operatör değişirse iki kere ödüyorsunuz dedi.

Ayrıca attığın linkde operatör değişikliği yada faturalı faturasız geçişlerle ilgili bişey yazmıyor.Yada ben göremedim.

Arkadaş geçerse bir yere ödeyip ödemediğini ikimizide etiketliyerek yazarsa öğrenmiş oluruz nasıl olduğunu.

Yıllık ödeniyor ücreti belli yani 2 kere alınması mantıken yanlış. Yani her ay operatör değiştirsek 516 tl mi ödeyeceğiz. Btk ne belirlediyse o 2025 yılı için 258,04 tl dışında 1 kuruş alamazlar.Alırlarsa btk'ya şikayeti basın.

Faturalı ve Faturasız bütün aboneler için yıllık 258,04 TL ’dir. Faturalı abonelerden 12 eşit takside bölünerek aylık olarak tahsil edilir. Faturasız abonelerden ilk ay 21,54 TL olarak, kalan 11 ayda aylık 21,50 TL olarak tahsil edilir.

Farklı operatöre numara taşıma işlemi yapan faturasız hat sahibi müşterilerimizin ilgili yıla ait kalan Telsiz Kullanım Ücreti borcu; numarasını taşıdığı operatöre devredilir. KVKK'nin 11. maddesi kapsamındaki haklarınıza turktelekom.ly/gizlilikveguvenlik adresinden ulaşabilirsiniz.

Başka operatörde faturasız hat sahibi olup TT Mobil'e numarasını faturasız olarak taşıyan müşterilerimizin ilgili yıla ait kalan Telsiz Kullanım Ücreti; kalan aylarda taksitler halinde tahsil edilir.

Faturalı mobil hattan faturasız mobil hatta geçiş sonrasında düzenlenecek olan son dönem faturasına, o yılın sonuna dek tahsil edilmesi gereken Telsiz Kullanım Ücreti tutarı toplu olarak yansıtılmaktadır. Bu ödemeye istinaden faturasıza dönüştürülmüş olan hattan, o yılın sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edilmeyecektir.

Farklı operatöre numara taşıma işlemi yapan faturalı hat sahibi müşterilerimizin düzenlenecek olan son dönem faturasına, o yılın sonuna dek tahsil edilmesi gereken Telsiz Kullanım Ücreti tutarı toplu olarak yansıtılmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gargamel11 kullanıcısına yanıt

Olabilir senin dediğin gibidir ama ben 1 aylığı 2 kere ödedim ufak miktar olduğu içinde uğraşmadım.

• 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.