Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sonbahar78 , sonbahar78 , mkus76 , atesoku , myegitt Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
14.452
Cevap
333
Favori
733.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

12 ay taahhütlü bilgin olsun taahhüt le veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt

Hiçmi Faturasız kullanmadınız?

Yenilenir tabi

Gelen mesajları dikkate alın hepsi yazıyor mesajda

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam hos25 için sistem gelmedi hala

Peki paket alamadan bu şekilde 30gun sonrası faturalı teklifler gelir mi yine de

İdeal 35gb gelir mi

HOS25 paketindeyim. Teklif edilen bir şey yok. MH arasam İdeal Prime 35gb 212 tl tarifesine geçirirler mi hocam ?

Hiç, ilk kez inanın😊

• myegitt M kullanıcısına yanıt

Faturalıya geçmek için paket almak şart değil

30 günü doldurduktan sonra müşteri hizmetleri aracığı ile geçiş yapabilirsiniz .

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

Faturasız birime nasıl bağlanıyoruz kısa yol numaraları nedir ? Bir de sınırsız sosyal medya banada lazım. Onu hediye olarak mı veriyor tanımlıyor ? Yoksa öyle tarifeleri mi öneriyor ?

• Süpermariojardel S kullanıcısına yanıt

30 Günü geçtiyse geçirirler

İLK sayfada yazıyor hepsi TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Hos50 için hangi gün mesaj atıp denemeliyim Yenileme 10 Mart yazıyor ? Bir de oldu ki kabul etti aynı anda hos25 de otomatik yenilenip devam eder mi ?

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Arkadaşlar bu paylaşım için sendika ile görüştüm. Artı 80 TL ekleyecekmişiz. Sendika için falan dedi. Ona göre seçin dedi. Belki 100 GB olan mantıklı olabilir ama bana 30 GB yeterli olur o yüzden fiyat fazla geldi. Bilgi vereyim dedim.

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    Sadece büro sen mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt

Memur sen...

Türk büro sen de var.

Sanırım 2 sendika da var.

• Süpermariojardel S kullanıcısına yanıt

İstediğiniz zaman mesaj atın kabul ederse yenilenmek için 28 gün süresi oluyor

Yeterli TL Bakiye bulursa yenilenir .Hos 25 i iptal edersiniz .

Kabul etmezse hos 25 yenilenir .

• Hoş 25 geçişlerde sorun var mı?

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt

Bende faturasıza geçip hos 25 paketi yapmayı düşünüyorum. beklemedeyim güncel durumu

Şuan içişleri prime 20 var 20 gün sonra taahüt bitiyor. güncel fiyatı 315tl olacakmış

Geçiş için mh mi direkt yapıyor mu acaba faturasıza?

• ParlaMert kullanıcısına yanıt

Mhleriyle faturasıza geçiş yapıyorsun sonrasından mesaj göndrererek hos 25e geçiliyor ama şu anda son durum nedir bilmiyorum.

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Sendika üyesinin hattı sendika adına devretmesi lazım

• HOS 25 icin guncel durumu paylaşayım bayiye gittim postan dener diye sistem gelmiş ama paketi bulamıyorum dedi yapamadik 25 bizim gibi faturasiza geçene gümledi galiba .bunu net bi şekilde ogrenebilecek bi arkadasimiz varmi ki?boşuna beklemeyelim başka bi çare arayalım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 3 Mart 2025; 12:31:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt

ben de telefon ile birkaç bayiyi aradım. gelmiştim sistem yoktu dedim. numarayı söyleyin bakalım dedi. baktılar ama hos25 çıkmadı. belki bu şekilde bayileri arayarak teyit edebiliriz paket var mı yok mu diye?

@KoRrGeNeRaL siz de mi faturalıdan faturasıza geçmiştiniz? yoksa operatör mü değiştirdiniz

• myegitt M kullanıcısına yanıt
    yok yok hocam bende faturalidan geçtim guzel teklif çıkmayınca ama ortada kaldık gibi oldu 😄bugün pos cihazından goruntulenemiyor dedi çalışan Vodafone var telsiz dahil 175 ona mı geçsek bilemedm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.