< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (745. sayfa)

-
-
Turk Telekom'lulara ozel, 1GB uygulamasinda Ramazan Bayrami hediyeniz hazir! 1GB uygulamasina ilk defa gelenler, Ramazan Carki ile 10GB kazanma firsati yakaliyor. Hemen carki ucretsiz cevir, kazandigin puanlari GB'a donustur. Uygulama icin:https://www.1gb.app/tr/ B001 yapan varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donanımhaber’de prime konusunda 12 ay muud üyeliğini 70 tl ye satmıştı arkadaş sağolsun siz de ordan kovalayabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana söyleseydiniz kod verirdim size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tivibu go kodu var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef tivibu go yok
bayram hediyesi yokmu ttde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bize ver:)
egm Muud u sadece kendi numaramıza veriyor heralde .Bilgisayarda kod olması lazım bayramdan sonra bulursam özelden ileteyim size
Merhaba benim de hos25 paketi 2nisanda ilk ay doluyor yani yarın siz ideal 35e ne zaman geçtiniz bende aramak istiyorum ama buraya danışayım 2.ay a geçmeden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim Korkmaz hocam sayenizde emeğinize sağlık. Aynı durumda olan bekleyen arkadaşlar aynı yolu izleyip işinı görürler umarım
hocam merhaba, içişleri 6 gb 79 tl 1 yıl kullandık şimdi taahhütsüz 246 tl olmuş. SOZ yazıp 5555 e atınca 192 ye düşürdü. piyasaya göre bu kullanım için iyi fiyat mı? teşekkürler. @krkmz1666
-
Bence pahalı faturasız yapıp 25gb olan paketi alırsınız sonra iyi teklif gelir zaten en kötü ideal 8 117lira..
-
faturalıdan faturasıza geçip hemen 25gbtan yaralanabiliyor muyuz?
-
Evet alanlar var hocam ana sayfada yazıyor adımları
-
Mevcut kullanıcılar hat taşıma yapılmayacaksa idare eder .6gb yetmiyorsa 10veya 15 gb da değerlendirebilirsiniz
Başka uygun teklif yok zaten
SYLAS hocanın yazdığı mümkünse deneyeceğim hocam. vodafeone da olabilir diğer konuya yazayım.
-
Mümkün değil artık
hoca geriden geliyor
peki hocam telekom 192 aklımızda kalsın. vodafone bakayım. olmazsa devam ederiz bununla teşekkür ederim.
-
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X