Uyarmasına gerek yok yoğunluktan söylememiştir unutmuştur . Taahhüt verdiğinizde Faturanız düşer . Faturanızın kesim tarihine göre verirseniz 1 ay fazla Kullanırsınız şimdi verirseniz mevcut fatura döneminden geçerli olur . Yıldızlı günler erken biteceği için misal 2025 Aralıktan sonra güncel bir miktar daha artar . En azından o zaman sorsaydınız ya da konusuna baksaydınız . İşlemi yaparken taahhütlü yapan da var yapmayıp size bırakan da . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (743. sayfa)

-
-
Cevabınız için teşekkürler, sanırım o zamanki fiyattan taahhüt verme şansımız yok değil mi? Şu an fazla fiyat yazıyor çünkü 5555 den gelen mesajda.
-
Taahhütlerimde zaten yıldızlı günler indiriminiz vardır .O fiyatın üzerinden yıldızlı günler indirimi de düşecek kampanya fiyatı olmuş olacak .
Tek sorununuz yıldızlı günler erken bittiğinde sms de fiyattan ücretlendirileceksiniz
taahhütlerim kısmında görebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En mantıklı fiyat performans ideal prime 35GB gibi görünüyor. Sizin fikriniz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
4 Şubat'tan bu yana 'Hoş Geldin 25 GB' paketini kullanıyorum. Uygulamada hiçbir şekilde faturalı teklifi gelmedi. Bugün müşteri hizmetlerini aradım, hiç faturalı teklifleri yokmuş. Bir ay daha kalayım mı bu pakette? Önümüzdeki ay iyi teklifler gelir mi?
Tekrar arayıp şansınızı deneyin.
Faturalı hatta geçmek istediğinizi belirtin onlar sunacaktır .
Zaten kullandığınız paketten ucuzu yok piyasa da gittiği yere kadar devam
Bu paketi iki kez aldım, bir kez daha alabilirim diye biliyorum. Sonrasında da kullanabilir miyim?
3 Kere alınıp iptal oluyordu .
İptal edilene kadar kullanabilirsiniz .
-
Bugün aradım hemen ideal 35 i tanımladı. Bulusturan Ucretsiz 10GB kullanıyordum 1 ay daha hakkım.vardi ama gecelim belki kapanır diye düşündüm. Prime ayrıcalık nasıl alınıyor bilen var mi. Ne gibi artıları var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk sayfada ki 5gb almayı denermisiniz hala verecek mi
Bide 20 gb da gelecek hepsini yaparsınız
Pttcellden turk telekoma numara tasımayla gecilmiyor mu? Bayinin biri yok dedi ama sanki bimden falan geciliyodu
Vodafonedan turk telekoma gecmeyi dusunuyorum. Prime tarife istiyorum. En avantajli olrak ne yapabilirim
Arkadaşlar uygun fiyata internet için e-simi bi incelemenizi isterim gercekten fiyatlar uyguna geliyor
https://forum.donanimhaber.com/e-sim-ile-yuksek-operator-ucretlerine-son--160971089
Degerli musterimiz, Prime'a Ozel Dijital Servisler kampanyasindan sadece ilgili Turk Telekom Prime mobil tarifelerindeki musterilerimiz faydalanabilmektedir. Detaylar: bireysel.turktelekom.com.tr/prime B001
Olmadı sanırım
Edit hediye internetleri versi ikisini de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 28 Mart 2025; 14:49:3 >
Degerli musterimiz, yararlanmak istediginiz ilk ay 20GB Hediye internet faydasi tarifenize tanimli degildir.Yararlanabilen tarifeler icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. B001quote:
Orijinalden alıntı: volkanadana
Degerli musterimiz, Prime'a Ozel Dijital Servisler kampanyasindan sadece ilgili Turk Telekom Prime mobil tarifelerindeki musterilerimiz faydalanabilmektedir. Detaylar: bireysel.turktelekom.com.tr/prime B001
Olmadı sanırım
Edit hediye internetleri versi ikisini de
20GB VERMEDI. MÜŞTERİ hizmetleri alabilirsiniz demisti halbuki
Geçiş yapanı bulmanız lazım
-
Sisteme işlenmemiştir
bi kaç gün sonra tekrar deneyin
-
Prime dijital de olur mu. Tivibu go iyi olurdu aslında
Olur mu derken ?Olduğu için yazmıştım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X