Hattınız tarifeyle açılır siz taşımayı yapın yeterli Paket dediğinize gerek yok Hattınız alınca sms atar alırsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (775. sayfa)

-
-
Paket tarife ayrimini bilmiyorum ama dediğiniz gibi hat açılıca sms ile almayı deniyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya hepsi aynı yola çıkıyor bakmayın siz korkmaz bey'in takıntısına tarifemi yeniledim paketimi yeniledim aynı şey tarife olsun hadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 26 Nisan 2025; 15:40:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teknoymsPaket tarife ayrimini bilmiyorum ama dediğiniz gibi hat açılıca sms ile almayı deniyeyim.
Sizinle ilgisi yok bayi zaten işlemi yapacak
Aynı diyen zat a bakmayın siz
Hat açılınca sms atın yeter
Paketle açsın bakalım açabilecek mi hattı
Bide çok biliyormuş gibi akıl veriyor
Hocam şeyi merak ettim benim taahhüt bugün bitiyor şimdi başvursam 3 gune anca geçer telefonu hiç kullanmasan mevcut operatör bana gene fiyat çıkarır mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam işlem yapmış mı nasıl anlarim kimlik ve sim kartının resmini çekti faturasiz yazdı üzerine en geç carsamabaya acilir dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 26 Nisan 2025; 16:27:45 >
Birde online basvuru duruyor hala engel olmaz umarim arayana bayiden yapicam dedim tamam dedi ama aramaya devam ediyorlar acmadim.
Yazdım ya size kullandığın gün kadar Fatura çıkacaktır
Faturasıza geçiş ücretinden ucuz olur
Size sim kart verdiyse yapmıştır tabi sms gelecek size şu tarihte açılacak diye
Açın bari de yada müşteri hizmetlerine söyleyin online olanı iptal etsin
Bir kere actim tamam dedi yinede arıyorlar.
tekrar açiyim birdaha ararlarsa.
Birşey var ki arıyorlar
Zahmet olmazsa açında bi öğrenin o zaman sonra uğraşır durursunuz
Haklısınız hocam 😅 Babamin hatti zaten diye çok önemsemedim.
Oğlum bu hat çekmiyor deyince yine sen uğraşacaksın o zaman
Ona ne şüphe
-
Hocam aynı pakete geçiş için başvurmuştuk ve bugün hattımız taşındı. Ancak bu paket aktif görünmüyor, sms yolluyorum sistemsel hata mesajı alıyorum. Hatta TL de yükledim fakat yine sistemsel hata mesajı alıyorum. Türk Telekom mobil uygulamasına girdiğimde bu paketin ismi de yazmıyor. Bu paketi nasıl kullanacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcan1209 -- 26 Nisan 2025; 18:3:56 > -
Merhaba, turk telekoma birkaç gün hattı taşımak için başvurmuştuk bugün sabah açıldı .MERHABA25 yazıp 5555e mesaj gönderiyoruz işleminizi yapamıyoruz daha sonra tekrar deneyin diyor bi yerde hata mı yapıyoruz acaba?
Teşekkür ederim.
-
bu telekomda taraftar hattı kullananlar son durum naptılar 27.5.25 taahhüt bitecek ne yol izlediniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X