Şimdi Ara

Türktelekom Mağduriyette sınır tanımıyor..Salgın,deprem hikaye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır Türktelekom abonesiyim ve bu kurumu soyanların,önce satanların sonra içini boşaltıp bedelini halka ödetenlerin ABV.

30.03.2020 itibariyle aldığım mesaj aşağıdadır,Türktelekom bu günlerde bile fırstaçılık yapmaya devam ediyor!

Türktelekom Mağduriyette sınır tanımıyor..Salgın,deprem hikaye!

• Şu günlerde destek olması ve ücretsiz ek paketler göndermesi gereken kurum,vatandaşlarının mevcut aboneliğini iptal ediyor.
  • ne kadar zamandır bu tarifedesinizz? malesef telekomun faturasız tarifeleri 6 ay sonra kayboluyor yada zamlanıyor. faturalı ise daha garip
  • hocam fırsatcılık oldumu hepsi aynı ama yeni bir paket olunca en iyisi biziz
  • Hepsi aynı Vodafone da zam yapmış. Turkcell de şu an hala aynı fiyattan devam ediyorum ama onlar da yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT ve Vodafone da hem bu olay hem 6. ayda zam olayı zaten var. Bunu tek yapmayan Turkcell di. Eğer oda yaparsa tüm operatörler ortak karar almış demektir.

Umarım Turkcell yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Mart 2020; 18:59:43 >
  • ttye elimizi atamıyoruz ateş ediyor önceden böyle değildi bu ne yaa böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her operatörün faturalısı artık daha avantajlı. 2 yıl faturasız 2 yıl faturalı tt kullandım. Faturasızdayken 40 takla attırdılarki faturalıya geçeyim. Geçtim güzel de oldu 2 ay x2 internetler vs. bulunduğum yerde de 120 mbps hız alıyordum. Sonra baz istasyonunu mu kaldırdılar ne olduysa oldu 10 mbps falan oldu hızlar neyse. 1 yıl sonra da 2-3 tl fazlasına aynı paketin taahhüt yeniledim o da tamam.
    Sene 2019 oldu. Adamlar arıyor. 2 senedir. 22-25 tl ödediğim hat için öneriler:
    Taahhütlü 4gb (kullandığım tarife) 45 taahhütsüz 55
    Taahhütlü 6 gb 50 taahhütsüz 55
    Bu dalga geçmek değil de nedir ?
    8 gb ı bazı müşterilerine 30 tl den verirken bazılarına 4 gb 40 tl. İşe bak adamına göre muameleye bak :D

• evden çıkamıyoruz adamların attıgı mesaja bakın yaa
  • numara tasıma vaktin gelmiş demektir bu mesaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

numara tasıma vaktin gelmiş demektir bu mesaj.
    bu konuda hemfikiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

ne kadar zamandır bu tarifedesinizz? malesef telekomun faturasız tarifeleri 6 ay sonra kayboluyor yada zamlanıyor. faturalı ise daha garip
    Yaklaşık 2 sene oldu hocam.Paketi bitirme zamanı ise manidar ve üzücü.

10 milyon bağış yapacağına önce abonene sahip çık Türktelekom!!!
  • OMG kim nereye on milyon bağış yapmış 😱

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 sene kullandıysanız gayet iyi . tabi bitirmeleri bu zamanda kötü olmuş. şu an en fazla 6 sürüyor paketler. vodafone da aylık paketleri 28 güne düşürdü .saçma sapan işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vommel

Yaklaşık 2 sene oldu hocam.Paketi bitirme zamanı ise manidar ve üzücü.

10 milyon bağış yapacağına önce abonene sahip çık Türktelekom!!!

Alıntıları Göster
    çok haklısınız sonuna kadar hak veriyorum size. Abonesine sahip çıkmadıktan sonra 10 milyon bağış ne yapacak ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.