Şimdi Ara

TürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kablo çekildi aktivasyonu beklerken vodafone fiber de alt yapı getircem diye izin istedi apartmandan :)
  • Redox1907 R kullanıcısına yanıt
    bu işlemler ülkede okadar yavaşli bir zaman unutursun aradan zaman gecer ozaman hallolur
  • sıkıldım artık vallaha sonunda bu koydukları süs eşyası cihazı söküp geri göndercem 2 hafta önce şikayet açtım müdürlükten bilgi alıp geri döncegiz diyorlar çokmu zor bilgi almak yada cihazı aktif etmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redox1907

sıkıldım artık vallaha sonunda bu koydukları süs eşyası cihazı söküp geri göndercem 2 hafta önce şikayet açtım müdürlükten bilgi alıp geri döncegiz diyorlar çokmu zor bilgi almak yada cihazı aktif etmek

Son durum ney? Çoktan aktif olması gerekirdi. Direk gidip müdürlükle görüşseniz 1 haftada aktif edilende oluyor 1 ayda da çok değişiklik gösteriyor ama bu kadar uzun sürmemesi gerekirç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 16 Eylül 2017; 0:50:41 >
  • Dün ekip geldi tekrar kabinde bir kaç işlem yaptı haftaya internetiniz aktif olucak dediler bakalım nolucak :)
  • Bugün nakil için ekip geldi bina girişindeki kendi cihazlarına bağlantıyı yaptılar daha sonra binanın ankastre telefon kutusundan dairenin kablosunun bağlantısını yapmaya calıstıklarında sinyal yok hatası aldıklarını evdeki telefon prizinde veya ankastre kutusunda sıkıntı olduğunu elektrikçi cagırmamı söyleyip benim daireme gelen kabloyu ayırıp gittiler
  • Saçma saçma şeyler ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.