Şimdi Ara

TürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bize de kutu konuldu kablo çekildi pazartesi abonelik başvurunuzu yapın dediler.

Üzerinden geçen 8. Pazartesi falan oldu hala beklemedeyiz. Müdürlükleri denetleyen Yok ki istedikleri gibi at koşturuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ümraniye telekomdan aradılar planmaya bölümünden daha fiber optik kablo çekilcekmis cihaza ne kadar sürer dedim ay sonunu bulur dedi rica etdim erkene almaları için ilgilenicem yardımcı olmaya çalışcam dedi benim iş daha uzar gibi :)
  • Merhaba bizim siteyede aşağıdaki şekilde kurulum yaptılar fakat hala aktif edemediler. sosyal medya üzerinden şikayette bulunuyorum size daha alt yapı çekilmedi diyorlar kimin ne yaptığı belli değil.

TürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresiTürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresiTürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_53 -- 11 Ağustos 2017; 16:40:46 >

• mustafa_53 kullanıcısına yanıt
    sizde bu süreç ne kadar sürdü kutu takılması kablo baglantısı falan bende nedense turuncuyu kabloyu ılk geldıklerınde baglamadılar üstünden 1 ay geçti ay sonuna kadar o kabloyu baglıycaklarını söylediler bugun
  • Redox1907 R kullanıcısına yanıt
    Bizde önce kabloyu çektiler bir buçuk ay sonra kabini taktılar 1-2 hafta sonra turuncu kabloyu bağladılar 2 ay sonrada santrali bağladılar 2 haftadır da bu şekilde bekliyor.
    isterseniz twitterdan turktelekom ceosuna yazın paul ordan hemen dönüş sağlıyorlar belki etkili olur.
    Dün santrali bağlamışlardı. Az önce iki görevli başvuru almaya geldiler. Benim başvurum bulunuyordu. Pazartesi bağlantıyı sağlayacağız dedi gittiler bakalım dedikleri gibi olacak mı.

• burak190591 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam telekom müdürlüğünden bize de geldiler başvuruyu aldılar salı açılacak diyorlar ama pek umudum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı yerde mi oturuyoruz acep hahaha bize de aynı şeyleri dediler 😂

• tam 1 ay oldu sözde gelen ekipler 1 2 haftaya gelir internetiniz demişti 2 haftayı geçince twitterdan şikayet yazdım geri dönüş yaptılar müdürlükle görüştük 2 haftaya halledilcek denildi bugun yine görüştüm bu seferde sizi ön sıraya aldık diyorlar bu süreç 2 hafta 2 hafta diye diye gidicek galiba :D
    Bizim az önce bağlandı uzun uğraşlar sonunda. Peşine düşün ihmal etmeyin çok baştan savma iş yapıyorlar maalesef.
  • burak190591 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun hız testi yaptıysanız beni bilgilendirirseniz sevinirim çünkü bendede alcatel t-21 var.

Peşine okadar düştümki şirketde şikayet metnim hazır faziyetde bir başlıyorum cimer,bimer,btk dan paul amcaya kadar :D kopyala yapıştır ile hafta bir gönderiyorum en son dönüş yaptılar ön sıra alındınız fiber kablo cekilcek dedi ondan sonra dedim bunun daha test süreci btk onayı falan varmış 4 5 ayda onun beklerim dedim not aldık kablolamadan sonra hemen aktif edilcek dedi ama inanmıyorum.
    Şu anlık 24 mbps tanımlamışlar 22 falan alıyorum. torrent ile 2,6 sabit.

Ancak altyapı geliştirmesi olduğu için daha yüksek hız veremiyoruz dedi. Sanırım cihaz yeni olduğu için bir süre test edecekler.

50mbps/200gb düşünüyorum.
  • 2 hafta kadar önce kutuyu taktılar, ertesi gün fiber kabloyu çektiler. Kutu çalışıyor zaten baya da sesli. Benim merak ettiğim bu işin daha ne kadar süreceği. 7-8 ay sırf altyapı yüzünden bekledim zaten.

• darksoldier11 D kullanıcısına yanıt
    Ben şubatda başvuruda bulundum 18 temmuzda cihazı taktılar 1 ay oldu daha fiber kablo çekemediler cihaza sözden taktıkları gün 1 2 haftaya hallederiz demişlerdi.

Benim bildiğim kadarıyla kablolama işlemindne sonra santral bağlantısı ve btk aktivasyon süreci var kim bilir bu işlemlerde kac ay sürer ttnet ile :)
    Bıktım yemin ediyorum şu işlerden, sıkıldım . Kablosu gelir 5 ay , kutusu gelir 3 ay , başvuru yaparsın aktivasyon lazım derler , süre bile belirtmezler. Daha çok bekleriz kardeşim , böyle baştan savma bir kurum olur mu .

• darksoldier11 D kullanıcısına yanıt
    Adamların birbirinden haberi yok zaten kutuyu takan adamlar 1 2 haftaya hizmet almaya başlarsınız diyor müdürlüğe gittiğimde adam sisteme bakmadan imkansız kutu konulması bu kadar sürede diyor telefondan resmini falan gösterdimde sistemden baktı harbiden ilginç ama takmışlar kutu diyor olayın haline bak gülermisin aglarmısın :D
    2 hafta önce herşey tamamdı zaten bizim, başıma bir de aktivasyon işlemi çıktı. Adama sordum zaten herşey tamam mı, internete başvurabilir miyiz diye , tamam dedi sadece binalara giden kabloları kutuya bağlayacak dedi gelen ekip. Yeni uyanmıştım, olayı kavrayamadım. Son durum bu işte :/

• TürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresi

Bugun gelip bu işlemi yapmışlar kutu 1,5 ay önce takılmıştı bakalım daha hangi işlemler kaldı
    TürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redox1907 -- 22 Ağustos 2017; 17:56:46 >

• Son olarak bugün böyle bir mail atmışlar.
    Cihazı 18 temmuzta binaya kurmuşlardı

Değerli Müşterimiz,

Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetinizle ilgili gerekli incelemeler titizlikle yapılarak, tamamlanmıştır.

Nakil sorunu için adresinizde cihaz ve fiber kablonun fiziki işlemleri tamamlanmış olduğu tespit edilmiştir. aktivasyon süreci devam etmektedir. tamamlanması süre bilgisi iletilememektedir.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom’a gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,
    TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.