Şimdi Ara

TürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubat 2017 tarihinde yeni yapılan binamız için altyapı başvurusunda bulunmuştum bunun sonununca 18 temmuz günü türktelekom ekipleri bina girişine T-21 erişim kabini kurmuşlar cihaz çalışıyor ses geliyor ama aktivasyon yapılmamış acaba bu sinyal test aktif edilme ne kadar sürerTürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresiTürkTelekom T-21 Erişim kabini aktivasyon süresi

• 1-2 hafta içerisinde açılır.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    İnşallah 6aylık dondurma işlemide 8 agustosda bitiyor o tarihden sonrada dondurma işlemi yapmıyorlar bende bunca süre bekletikden sonra iptal etmek istemiyorum yoksa aktif işlemi daha uzun sürer diye 8 agustosdan sonrada boşyere fatura yazıcak iyice ortada kaldım :D
  • Redox1907 R kullanıcısına yanıt
    Eğer İnternet hizmeti veremeyeceklerse ücretsiz iptal edebilirsiniz.
  • Bizle aynı durumdasınız kabin bile aynı. 2 aydır bekliyoruz daha da bekleyecekmişiz herhangi bir süre bilgisi verilemiyormuş. Şikayet etmediğim yer kalmadı ama sonuç alamadım. İş sırasına göre aktive edeceklermiş.

Nerede oturuyorsunuz il ilçe?
  • 2 ay içinde aktif olur büyük ihtimalle.
  • benim 4 aydır bağlanmadı :) Lakin bizde internet var hiper fakat binaya da getirdiler. Kazı vs bitti bağlanmasını bekliyoruz öyle duruyor :) Kazı 3 hafta önce bitti.

Fazlada problem değil 32mb kullanıyorum şuan zaten. Bekliyorum bende bakalım.
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Dostum seninki sorun bile değil. Biz bir buçuk yıldır mobil net ile işimizi görüyoruz o kadar yorucu bir süreç ki :/
  • Benim işim Türktelekom müdürlüğünün ilgisizliği yüzünden uzun sürdü kasım 2016 yılında kazı işlemleri falan yapılmıştı rögar kapağı falan konulmuştu yeni yapılan binanın önünde şubat ayındada taşındık taşındığımız an nakil yaptırmak istedim müdürlük kazı yapılcak belediyeden izin verilcek falan dedi ben fotoğraflarla gösterdim hatda gelen ekiple konuştum sadece kutu baglancak dediler dedim adam inat etdi ilgilenmendi bende şubatda altyapı dilekçesi doldurdum sonra temmuz ayında bu kutuyu bağlamaya gelen ekipler sizi neden bunca ay bekletmişler dedi sadece bu konulcaktı falan 2 haftaya aktif olur falan dedi sonra yine müdürlüğe gitdim dedim böyle böyle demiştiniz nasıl kazı yapmadan bu kutuyu bağladılar dedim hala adam diyorki imkansız kutu bağlamaları dedim sen sisteme bakmadan baştan sağma niye cevap veriyorsun o lafımdan sonra biyeri aradı aynen imkansız ama kabin takmışlar dedi :D adamlar iletişim firması ama birimlerin birbirinden haberi yok cimer bimer btk şikayet var heryere en az toplamda 80 şikayetim sonucu bu noktaya gelebildim.

• burak190591 kullanıcısına yanıt
    İstanbul çeekmeköy benide aradılar geçen hafta süre veremiyoruz ama müdürlüğü cok sıkıştırdık dondurma talebinizde bitceginden dolayı ortalama bir süre istedik dediler müdürlükde 2 hafta demiş kaldı 1 hafta
    şu an hangi paketi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yeni abonelere sağlanan paketler çok uygun iptal ettirin.

sıfırdan abone olun

100 mbps 50 gb kotalı tarife 85 lira gibi bir fiyata veriyorlar hızı 24 mbps ye düşüyor.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    ULTRANET LİMİTSİZ 16Mbps 100GB kotalı tarife kullanıyordum en son onuda baya uygun fiyata vermişlerdi şuan ikamet etdigim adreste internet olmadığından bende 6aylık dondurma talebinde bulundum oda 8 agustosda son buluyor tabi bu sıra sözleşme süreside dondurulduğundan en az 9 aylık sözleşmem kalıyor iptal etdirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum aktivasyon süresi dahada uzar diye.
    ne kadardı fiyatı peki
    yanlış hatırlamıyorsam 45tl falandı oda 10 yıla yakın aboneyiz diye
    ev telefonu dahil fiyatsa güzel bir fiyat

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sss/sayfalar/hat-dondurma.aspx

bir de 18 tl yalın adsl erişim ücretini de ekledin mi tarife fiyatın 118 tl gibi bir şey yapıyor.

dondurduğun süre kadar, yürürlükteki tarifeden ücretlendirileceksin. Kısacası 6 ay dondurdun. Taahhüt bitimine 6 ay kala 118 tl fatura ödeyeceksin

Şimdi ben iptal etdirsem haklı sebeplerim var zaten ama dediğim gibi aylardır bekledim ve sadece aktivasyon olayı kaldı iptal etdirmem bu olayı etkilermi etkilemezse dediğiniz gibi çıkmak yeni abone olmam daha mantıklı birde son olarak binaya t-21 erişim kabini konuldu en az vdsl hizmeti alırım diye düşünüyorum.
    fiber kutu varsa sadece fiber tarifelerden faydalanabilirsiniz

ya da bekleyin siz bilirsiniz ama o kutu varsa en az 24 mbps hız veriyorlar sanırım.

belki yeni bir tarife teklif ederler size
    anladım teşekkür ederim.
    Aynı cevapları bize de verdiler. Ekipler o kadar koordinasyonsuz ki birbirlerinden haberleri Yok.

Pendik müdürlük ilgileniyor bizimle. Ama tuzla+Pendik+Sultanbeyli falan hepsi ile ilgileniyormuş. Tabi ki bize iş sırası gelmez.

Kablolama ve cihazın konumu 1 hafta sürdü aylardır bekliyoruz tam rezalet.
  • burak190591 kullanıcısına yanıt
    Benim tek şansım çalıştığım işyerinin Ümraniye müdürlüğüne çok yakın olması kafam esince gidiyorum 2 tartışım geri dönüyorum ama en son gidişim baya olaylı oldu planlamadaki kişinin sistem arayüze bakmadan baştan sağma cevap vermesi kutunun takılması imkansız demesi falan çileden çıkardı beni en son paul amcaya falan tweet atınca güzel bir baya detaylı geri dönüş yaptılar yine boşa umutlanıyorum gibi geliyor 18 temmuzda cihaz takıldı gelen ekip 2 haftaya aktif olur dedi onun üstenede telefonla dönen kişi 2 hafta dedi kaldı 1 haftaları
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.