Şimdi Ara

turktelekom - ttnet faturam bilgim dışında 102,50 tl ye fırlamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Taahhütsüz YALIN NETLIMITSIZ (8Mbps'ye Kadar)50 GB AKN (NH) kullanıcısıyım. normalde aylık 95,25 tl ödüyorum. Ancak bugün bir baktım fatura 102,50 tl ye yükselmiş. Ne bilgi veren var, ne aradığımda açan bir çağrı merkezi var. Mal gibi kaldım afedersiniz. Buyrun ilgili firmanın kökleme politikasıhttp://prntscr.com/g5tdu9

Bu durumu yaşayan var mı? Veya bilgili arkadaşlar beni yönlendirebilir mi ne yapabilirim? Hiç çözüm bulamazsam bu uyanıklardan yarın hizmetimi iptal edip kurtulacağım. Turknet düşünüyorum.turktelekom - ttnet faturam bilgim dışında 102,50 tl ye fırlamış

teşekkürler.

• fatura ayrıntılarında neler olduğuna baktınızmı
  • BLACKING kullanıcısına yanıt
    Tarife fiyatı güncellenmiştir bir şey olmaz 7 liradan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakko_76

fatura ayrıntılarında neler olduğuna baktınızmı

paket fiyatını güncellemişler sözde. bilgi vermek yo kbirşey yok. yarın zaten iptal edip turknet e geçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: farketmezabi

Tarife fiyatı güncellenmiştir bir şey olmaz 7 liradan.

sana olmayabilir, bize oluyor. dolandırıcıları sevmiyoruz sen sevebilirsin.
    Adam güncelleme hakkına sahip sözleşme okumadan hebele hübele dalarsan öperler böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farketmezabi -- 8 Ağustos 2017; 17:05:57 >
  • modern olarak tarife güncellemesi densede bizim için kısacası zam demektir. malesef bu tür güncellemelerde bilgi verilmiyor. sayfa ve sosyal medyadan duyurusu yapılıyor (size şukadarcık geçiriyoruz diye) kb argo kelime için . Türknete taşıma ile geçin yoksa akla karayıda seçebilirsiniz.ve yine tt nin insafına kalmış olacaksınız. Altyapı sahibi olduğu için (Bu ara ben türknet kullanıcısıyım 10 aydır Adsl olarak memnunum Ama size şans nasıl güler bilemem ve sorumluluk kabul edemem. Saygılarımla :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakko_76 H kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkürler. taahhütüm birşeyim yok, bi lok yapamazlar :) alt yapı onların olsada sonuçta isp farklı. sen memnunsan inş bakalım yarından sonra göreceğiz.
  • farketmezabi F kullanıcısına yanıt
    seni zamanında çok öpmüşler anlaşılan :) sen bunları kabul edebilirsin sorun yok etmeyen benim. sana iyi öpülmeler
    Uyanık ol kamil herkesi kendinle karıştırma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BLACKING

quote:

Orijinalden alıntı: Hakko_76

fatura ayrıntılarında neler olduğuna baktınızmı

paket fiyatını güncellemişler sözde. bilgi vermek yo kbirşey yok. yarın zaten iptal edip turknet e geçiyorum

İptal etmeden geçiş yapmaya bak bence.
  • 8mbps internete 102 tl çok para daha uygun firmalar vgar taahhutun bitince geçersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.