Şimdi Ara

TurkTelekom ve Telefonica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TurkTelekom, Almanya'da TurkcellEurope gibi hizmet vermek için Telefonica ile anlaşıyormuş.http://www.f-blog.info/turktelekom-ve-telefonica/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 16 Nisan 2011; 0:52:56 >

• burda milleti soydukları yetmiyormuş gibi onları da soymaya gidiyorlar...

ancak blog'da şu ifade bana pek gerçekçi gelmedi.
    "Turkcell, Türkiye ’de pahalı bir operatör olarak bilinir, Avea da en ucuz operatör
    olarak. Ancak Türkiye ’deki pahalılığın sebebi biraz da rekabet şartlarını korumak
    amacıyla Turkcell’in abone havuzunu eritme ve diğer operatörlere taşıma çabası."
    bir operatör kendi abonesinin azalmasını istemez bence. aksi olsaydı numara taşıyana niye yeni kampanyalar çıkarsın ki..
    heralde blogcunun kendi yorumu olsa gerek
  • burada para basıyor sonra harcayacak yer arıyorlar
  • @scoopi
    Blogun sahibi benim, direkt kopyala yapıştır yapmayayım dedim. :)
    Oradaki çaba dediğim Turkcell'in çabası değil zaten, rekabet kurulu ve btk vs. kurumların eşit rekabeti sağlama çabası. Turkcell'de diğerlerinin toplamından daha fazla abone olduğundan, daha fazla kâr etmesi rekabet açısından biraz durumu bozuyor, onlar da Turkcell'e bir fiyat sınırı koyuyor, pahalı olsun ki aboneler diğerlerine taşısın numaraları gibisinden. Bunu BTK'nın yıllık raporlarından falan inceleyebilirsin. Deniyor ki, Turkcell şebeke içinde dakikasını kaç kuruşa konuşturuyorsa, diğer operatörlerden aramalarda da bundan fazla ücret alamaz operatörden, diğerleri ise bunu yapabiliyor; ve Turkcell yönüne onlar daha ucuza aratabiliyor vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.