< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥} (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dün bayiye gittim, sms gelmedi bir türlü. Neymiş smsler geç iletiliyormuş. Hattı taşıyacağım daha sms göndermeyi beceremiyorsunuz diyorum bön bön bakıyor suratıma. Ya sabır...
-
Son 1 ay cayma bedeli çıkmıyor. En azından vodafoneda öyle şansa bırakma işini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçiş bedeli falan çıkartıyorlar mı bu işlem için?
-
Bu ttkom da ara baya şikayet vardı. Sosyal medya kullanımları, özellikle youtube Sınırsız sosyal medya paketi yerine normal internetten düşüyor diye. Bilgisi olan var mı. Güncel durum nasıldır acaba. Turkcell 60 gb ile ttkom 40 gb sınırsız sosyal medya arasında kaldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Youtube paket varsa (hotspot ile webden giriş dahil) ondan düşüyor ama bir miktar normal paketten de yiyor. Vodafone tiktok paketi de öyleydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 7 Aralık 2024; 18:10:48 > -
Tarifeyi 1 yıl kullandım. İlk zamanlar denemeler de yaptım sorun görmedim. Reklamsız izlemek için telefon ve tablette Newpipe uygulaması üzerinden izledim YouTube u. Reklamlar paketten gidiyor biliyorsununuzdur. PC de tarayıcı eklentisi ile reklamları engelledim. Gece vardiyasın da yeri geldiğinde sabaha kadar izlerdim. Ben paketten gittiğini görmedim. 40GB bile bitmeden ay bitiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün Pendik NEOMARİN AVM TT bayisinde taşıma yaptım
6 gb - 1000 dk - 250 sms = 115 TL
2 - 3 günde açılır dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 8 Aralık 2024; 16:18:30 > -
Bu uygulama güzele benziyor, video indirme seçeneği de varmış. Program üzerinden indirmede hangi paketten yiyor?
-
İndirme denemedim ama Oda YouTube paketinden gidiyordur.
Youtube paketim yok şu an deneyemiyorum, öyle ise direk geçerim bu tarifeye.
-
Denedim ama hediye int kullandı. YouTube da olsa sanırım önceliği hediye int veriyor.
Evet, hediye öncelikli oluyor. İndirmeler sınırsız youtube'dan giderse çok avantajlı olur tarife benim için.
-
Cuma taşıdım hala saat mesajı gelmedi 48 saat içinde diyor
bende şimdi aradım ilk temsilci kesinlikle bu tarifelere telefon ile geçiremiyoruz dedi, tekrar aradım bu sefer ki temsilci tabi geçişinizi yapabilirim dedi ama faturasızda 90 gün kalmadığınız için faturalıya geçişte 80 TL ceza ödersiniz dedi, ben git gel yapmadım zaten 2 yıldır turkcellde idim geçen ay turktelekoma taşıdım bugün 1 ay dolmuştu, size de benzer bir cezadan bahsetti mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 8 Aralık 2024; 15:22:59 > -
Şu an Türk Telekom'dayım taahhüt bitimine 2 ay 2 gün kaldı. 240 TL cayma bedeli çıkıyor git gel yapmayı düşünüyorum. 2 ayın altına inince cayma tutarında azalma olur mu yoksa gün bazlı mı azalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 8 Aralık 2024; 15:40:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturalıdan Faturasıza geçerken 80₺ var onu biliyorum ama faturalıya geçişde 80₺ den bahsetmedi. Tekrar arayıp başka biriyle görüşün yapılana kadar.
Bilerek yada bilmeyerek zorluk çıkarabiliyorlar. Ben aradığımda faturasız dan geçiş olmuyor dedi ben oluyor dedim tekrar baktı evet faturalıdan geçiş oluyormuş dedi ve işlemleri yaptı. Geçen sene hediye olan tiviibu aktivasyonu için de çok uğraştım 3-4 defa aradım birbilerine aktarıp durdular ve sonunda tel. kapanıyordu. Twitter dan yazdım durumu. Ancak öyle yaptılar aktivasyonu.
Faturalıdan faturalıya mı yoksa faturasız dan faturalıya mı geçiş olur diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X