Şimdi Ara

silinsin (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
17
Favori
20.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konudaki tarifelere mevcut faturalı kullanıcılar geçemiyor. (Başka operatöre git gel yaparak olur) Faturasızdan geçiş var. Onun şartıda faturasızda 1 ay dolması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe günü Turkcell'e geçiş tamamlanmıştı bugün de TT'ye dönüş için başvurdum bakalım. Bu arada büyükşehirlerde olanlar gidip AVM bayilerinden yapın. Birisinin taahhütü bitmiş çalışan direkt başka şirketin faturasızına geç 2-3 gün sonra gel buradaki paketi yaparız sana diye yol gösteriyordu. Ben de hiç öyle 4-5 gündür Turkcell'deyim falan demedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İçinde bulunduğunuz aylık dönem bitince bir fatura bedeli azalır cayma bedeli.

• arkadaşlar kurye kartı getirince nasıl bir prosedür işleniyo illaki başvuru yapan kişimi olması lazım kartî almak için? gün içinde müsait olmadığımdan başkasına aldırmak istiyorum olurmu böyle birşey?

• Bimcellden geçen oldu mu? Olduysa nasıl, hangi kanaldan geçiş yapmam lazım

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    Geldimi size benimde cuma taşıma oldu halen gelmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom bayisine sordum 14'üne kadar geçerli dedi başta ay sonuymuş sonra erkene alınmış. Bayinin yalancısıyım :)

• arkadaşlar pttcelden telekoma geçiş olmuyormuş doğru mu ?

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Oluyor ama kampanyalı fiyattan yararlanamıyorsun aynı altyapı olduğu için.

• Engelli sosyal tarife olan bir faturasız Türktelekom hat var ailede,bunu faturalı bu tarifeye geçirirsek yine sosyal tarifeden devam eder mi acaba?
    Rapor belge vb tekrar Türktelekom’a mı götürüp işletmek gerek yoksa

• Türk Telekomdan Turkcele geçiş yaptım tekrar Türk Telekoma geçiş yapıp güncel baketlerden alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

• digitech kullanıcısına yanıt

fıkra gibiler her aradığım temsilci farklı farklı şeyler söylüyor,

ilk aradığım temsilci siz bu tariflere katiyen geçemezsiniz dedi,

sonraki temsilci elbette bu tarifeye geçirebilirim ama faturasızda 90 gün kalmadığınız için 80 TL ceza var dedi, böyle birşeyi ilk defa duyuyorum kabul

etmedim,

sonraki gün aradığım temsilci faturasızdan faturalıya geçişte ceza yok ama 31 gün geçmeden sizi faturalı tarifeye geçiremem dedi yarın arayın dedi,

sonraki gün aradığım temsilci siz bu tariflere katiyen geçemezsiniz dedi,

kapatıp tekrar aradım nihayet bu temsilci hiçbir ekstra şart şurt sormadan 2 dk da tarifeye geçirdi :)

dedim SMS atmak gerekiyormuş taahhüt için ben zaten burdan taahhüt aldım hiçbirşey yapmanıza gerek yok uygulamada yüksek fiyat görebilirsiniz yarın normale döner dedi, hattınız kapanıp açılacak bilgilendirme SMS leri gelecek hayırlı olsun dedi kapattı, dediği gibi de oldu uygulamada fiyat yüksek gözüküyor ve uygulamda hiçbir taahhüdünüz yoktur yazıyor, yarını beklemeli mi yoksa taahhüt SMS'i atmalı ı bilemedim. SMS atmadığım için taahhüt verenlere özel ilk ay 20 GB da yüklenmedi tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 10 Aralık 2024; 14:59:5 >

• Böyle bir tarife çıkıp herkes almaya kalkınca özellikle Türktelekom’da çalışanlar dediğiniz gibi hepsi ayrı kafadan takılıyor,aslında acele etmeden son günlere doğru geçmek gerekiyor.çalışanlar tecrübe kazanıyor.

• NevhiSahsi kullanıcısına yanıt

Doğrudur sisteme geç düşebiliyor. SOZ yazıp 5555 gönderebilirsiniz sorun olmaz. Taahhüt yapılmışsa cevap gelir zaten. Onay isterse onuda gönderin. Yarın düzelir muhtemelen. Prime tarifesine geçtiyseniz PRİME DİJİTAL yazıp 5555 e gönderirseniz ek faydalar için şifreler gelir.

• dipteyim D kullanıcısına yanıt
    Hocam son dönemde cayma ödemezsiniz sadece en kötü son faturayı tam ödersiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • digitech kullanıcısına yanıt

banada faturalıdan faturasıza geçişte 3 ay dolması lazım dediler, 2 ayım dolmuştu boşu boşuna yanlış bilgi verdiler desene

• Kampanya son katılım tarihi 15 Aralık dedi dün bayinin biri.

Sizlere farklı bilgi veren oldu mu?

• Turkcellden geçtik

Hat taşıma dün 21.00'de gerçekleşecek diye mesaj geldi.

Simi taktık. hala hat yok.

aradım şimdi, 11 saat sonra aktif olacakmış dediler. ne güzel.

telefonsuz geziyoruz.

• Yeni müşteri kapmak için kampanya yapıyorsun tamam anladık, ama mevcut müşterini korumak için neden bir şey yapmıyorsun, milleti ordan oraya takla attırmaktan zevk mi alıyorsunuz??!

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.