Şimdi Ara

[SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥} (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
18
Favori
20.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınırsız sosyal medya düzgün çalışıyor mu? Youtube da 4k video izledikten sonra 40 gb'in hızlıca eridiğini görmek istemiyorum. Ayrıca bu sınırsız sosyal medyayi hotspottan paylaşıp pc den youtube a girersek de sınırsız kullanabiliyor muyuz? Pakete geçen arkadaşlar deneyip yorum yapabilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgalation T kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de çok araştırdım. Ama bet bilgi yok hocam. Mutlaka normal int den yediğide oluyor. Kimi reelsler yiyor diyor kimi yemiyor diyor. Kimi yotube short kısa videolar normal intden yiyor diyor kimi yemiyor diyor. Ama şu bi gerçek mi, yesede ufak birşey yiyor. Aylık 1 kaç gb falan. Tabi kullanırken ara ara kontrol etmekte fayda var yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halen faturalı Türk Telekom abonesi olup diğer operatörlere sıkıntısız geçip tekrar gelip kampanyadan yararlanan arkadaşlar var mı. Bir kaç mesajda Vodafonenun geçişlerde paket alınması için zorladığını bu sebepten geçişin olmadığını okumuştum.

• batarist B kullanıcısına yanıt

Aylık 5 gb ye kadar bile yese tum sosyal medyalarda sinirsiz kullanim icin benim icin sorun yok. Superbox almayi düşünüyordum. 320 tl ye bu paketi yapmak çok daha mantıklı gözüküyor. Bu paketi görmeden önce data hatti almayi düşünüyordum onlar da bu paketten cok daha pahaliya geliyor.

• bimcellden umarım 40 gb lık 325 lira olan pakete geceriz

• kara duman kullanıcısına yanıt

bimcellden gecersek, 40 gb lık paketi 320 liradan faydalamıcak mıyım simdi =(

• tolgalation T kullanıcısına yanıt

Hotspottan paylasilan int kotanizdan yer

• Bayiden numara taşısak esim veriyorlar mı acaba. Bilgisi olan varmıdır

• seeder kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim işte son bir ay kalmasına 10 gün daha var. Onu bekliyorum ben de...

• Faturamda ve taahhüt bilgilerimde resimdeki gibi yazıyor. Hattımı Türk Telekoma taşımak istesem bana ödenecek bişey çıkarırlar mı ekstra? [SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥} [SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapstar_bg -- 12 Aralık 2024; 8:36:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• onurksk1912 O kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki faydalanamayacaksınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bayii gecebilirsiniz dedi ama bakalım

son tarih 15 aralık dediler

• 15 Aralık kesin tarih midir? Bilgisi olan var mı? Vodafoneda faturam 15 Aralıkta kesilip 16 Aralıkta son taahhüt ayıma gireceğim. Boşuna cayma bedeli ödemeyeyim eğer 15 Aralık'ta bitmeyecekse..

Edit : Buraya yazdıktan sonra TT Müş.hizmetlerini aradım 20 Aralık dedi. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistico79 -- 12 Aralık 2024; 16:4:37 >
  • Merhaba eşim 15gun önce vodafon faturalı hatta taşıdı. Çok fazla kesilmeler olduğu içinde tekrar Telekoma geri dönmek istiyor. Bu kampanyadan yararlanabilir mi. Tekrar TT tasiyabilirmi hattı.180 TL cayma bedeli yazıyor. Onu odeyince geçebilir mi. Bugün TT bayisine sordum 3 ay beklemek gerek dedi öyle birşey varmı. Kardeşim 2 ay olmadan tekrar geçmişti 3 ay beklemedi ama bilen var mı acaba

• logistico79 kullanıcısına yanıt

dostum

bugun telekım bayisine gititm . son gğn 15 aralık dediler .

onların yalancıyım. herkes farklı seyler soyluyor . herkes hızlı yapsın diye boyle demis olabilirler.

ben ayın 15i son gibi yapıcam yinede.

40 gb lık paket guzel bir paket cunku

• Kampanya bitişine yaklaşık 7gün var,

Örneğin; şimdi https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/populer-25gb-tarifesi2 adresine giriş yaptığınızda sağ üstte kırmızı yazı rengi ile "Kampanyanın Bitişine 7 Gün 4 Saat 57 Dakika Kaldı" şeklinde ibare bulunuyor. Bayilerin söylediklerinden ziyade Türk Telekom'un söylemine dikkat edilmesi daha doğru olabilir.

• Zeynepcansu Z kullanıcısına yanıt

TT bayisi yanlış bilgi vermiş. İki TT hattımı Turkcell'e taşıdım. Hattım açıldığı gün tekrar TT taşıyarak kampanyadan yararlandım. Vodafone hattınızı hemen taşıyabilirsiniz.

• Turkcell den Vodafona geçtim, 14 günde hattı aktif edemediler iptal edilmesini talep ettim iptal edildi dendi ama bugün hat açıldı TT a geçmek istiyorum hemen geçebilir miyim 3 ay kuralı mı var

• Prometheus-25 kullanıcısına yanıt

Geçersin ben Vodafone a geçtiğim gün tekrardan telekoma geçiş başvurusu yaptim

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.