< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥}(4-31 Aralık) (3. sayfa)
-
-
site üzerinden numara taşıma başvurusu yaptım. aradılar bu paketleri söyledim. geçişi yaptılar. sim bekliyorum kurye ile.
-
Evet başka bir operatörün faturasızına taşırsın hat açıldıktan sonra geri telekomun bu tarifeleri için numara taşıma yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes turkcell’e geçiyor diye nasıl hemen tarife yapıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onlar asmışlar zaten olmadı bu konu da ki görseli gösterin.
Turkcellinki illere özel birde, bunlar türkiye geneli için btk onayı almışlar, boykot kültürü gelişmedikçe bu firmalar böyle devam edecek.
-
Dün Turkcell e geçiş yapmıştım bu gün geri turk telekoma taşısam olurmu ceza mı çıkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısını geçen sene yaptim. Evet, ödersiniz.
Thhye rağmen ödedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sorunun cevabını ben de merak ediyorum, aynı işlem
-
İllere özel değil herkese açık.
Ama haklısınız demekki bu fiyatlara verilebiliyormuş
4 aydır millete fahiş fiyatla kan kusturuyorlar
Genel Müdürlüklerde geçişlerde e-sim mevcut, ancak önermiyorlar. Geçen sene normal sime taşıyıp sonrasında e-sime geçiş yaptırmıştım ücret almamışlardır.
-
Hocam ceza olduğuna emin misiniz
Bende dun kızımın hattı için başvurdum.
İptal etmeyi düşünüyorum
İlk ay cayma bedeli çıkmıyor diye biliyorum
E devlet ile aktivasyon ;
turkcell.com.tr üzerinden e devlet ile aktivasyon seçen müşterilerimiz eğer fiziksel sim kart seçmiş ise kargo firmaları tarafından sim kartları teslim edilir.
Müşterilerimiz hat açılışlarınıwww.turkcell.com.tr deki hızlı işlemler e-devlet ile aktivasyon sayfasından kendileri aktive eder. Sim kart teslim edildikten sonra 15 gün içinde hat kullanıma açılmadığı durumda başvuru iptal edilir.
Türktelekomda farklı bu işlemler.
-
İnşallah erken sonlandırmazlar.
bireysel.turktelekom.com.trTüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=12
Ben dün turkcelle geçtim yarın geçiş saglanacagi söylüyor geçişi iptal edilmez değil mi?
Edilebilir
Edilemez
Sadece 2 ya da 3 gün Turkcell kullandım. Buna rağmen 400 küsür lira ödedim, 2023 Kasım sonunda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X