Bimcell ve diğer alt taşeronlara engel koyulmamış sanki? Yani direk bu operatörlerden de geçiş oluyor gibi, doğru mu görmüşüm?? eğer öyleyse, turkcelee geçmek için bimcele geçiş başvurusu yapmıştım, turkcel yerine tt ye geçerim. |
TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥}(4-31 Aralık) (4. sayfa)
-
-
Doğrudur engel yok, sadece tek seferlik 31,08₺ geçiş ücreti bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 4 Aralık 2024; 17:3:57 > -
Hocam dün Turkcell müşteri hizmetlerini aramıştım. Sim kart gelmişti fakat daha e devletten aktivasyon yapmamıştım iptal edilmişti. E devlet olayı yüzünden olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
31 tl bişey değil, bimcelden turkcele oradan ttye git gel le uğraşmaktansa verilebilir ;)
teşekkürler...
-
Yanlız diğer yazan kişi taşıma bilgi sms geldiğini ima etmiş sizin ki başlamadığı için iptal edilebiliyor.
Mnt başlamış numarayı yarıda kesme durumu olmuyor sonuçlanınca başka işletmeci işlem yapabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 4 Aralık 2024; 17:12:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatlar cidden çok iyi bende 2 adet hattım için taşıma işlemlerini mt üzerinden gerçekleştirdim. ha bu arada hali hazırda ttnet ile zaten taahhüdü devam eden aboneler varsa hattımı iptal etmek istiyorum diye gerekli departmana bağlandığınızda şuan için çok cazip seçenekler sunabiliyorlar,şahsen bugün hali hazırda ttnet liyim ve bu kampanyalardan yararlanamıyorum diye hattımı iptal etmek için bağlandım sunduğu teklif 25gb internet+1000dk+250 sms 184 TL şeklindeydi ve kabul edip taahhüt yeniledim, hiç oraya geç buraya gel uğraşmadım iyi oldu.
-
Aynen sonradan aklıma geldi doğrudur
E-sim ücretsiz mi tt de?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone faturalı nın 4. günündeyim faturayı kısıt mı keser tam mı keser erken ayrılma durumunda
Ben şimdi geçtim bu tarifeye. Değerli Prime 40 olarak gözüküyor. Güncel fatura 741,92 yazıyor. İnsallah düzelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Online satış kanalından numara taşıma ve yeni hat tesisi ile faturalı tarifelere yapılan başvuruların aktivasyon işlemlerinde Dijital kurye ücreti 90 TL olarak tek seferlik ilk faturaya yansıtılır.
Popüler Prime 40GB Tarifesi ama tarife, siz yanlış tarifeye geçmiş Olmayasınız
oNLİNE BAŞVURU AÇILIRSA SİM KARTI KURYE İLE GÖNDERME SEÇENEĞİ OLUR MU?
-
Ahahaha yönetici birde bu
Turkcell sim kart kurye ile geldi fakat sözleşmeleri henüz onaylamadım tekrar Türk telekoma geçiş talebinde bulunabilir miyim? (Vodafone'dayım)
-
Hattı iptal nasıl oluyor? İptal etti diyelim tekrar açmak için napmanız gerekiyor?
hattı iptal edicektim turkcele geçmek için fakat yazdığım gibi çok iyi bi teklif sununca vazgeçtim ve teklifi kabul ettim.Normalde hattınızı iptal ederseniz aynı hatla başka bir operatöre ya da faturasıza geçtiğinizde en az 1 ay beklemeniz gerekiyor tekrar aynı operatörde indirimli faturalı bir tarifeye geçebilmek için.
-
Bu arada mt'ye nasıl ulaştınız? 4441444'ten menü menü dolaştırıyor.
o numaradan herhangi bi yerden müşteri hizmetlerine bağlanabilme başarısını gösterdiğinizde ona hattımı iptal etmek istiyorum diyince sizi direk ilgili bölüme aktarıyor :)
-
Telefona su şekilde mesaj geldi. Aslında gelen mesajda dediğiniz gibi yazıyor ama TT uygulamasında benim dediğim yazıyor.
Sayin O, Populer Prime Limitsiz Sosyal ile faturali mobil dunyasina hosgeldiniz. Faturali firsat ve hizmetlerinewww.turktelekom.com.tr'den ulasabilirsiniz. B001
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X